Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 21:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 599, 600, 601, 602, 603, 604, 605 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 07.08.2011 17:18 
Kasutaja avatar

raunts92 kirjutas:
tegin oma elu palju kergemaks ja lisasin oopci vaenlaseks, palju parem lugeda foorumit kohe :D

Oh, ma ei teadnudki et nii saab :D
Nüüd on elu nagu lill mul kah :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 17:58 
Kasutaja avatar

Gsen2 kirjutas:
Puht huvipärast, et kaua auto sinu käes on olnud?

7 kuud kuskil. Samas võib seal lõhnata miski muu asi ka, mis koerale huvi pakuks. Aga samas koheldi küll niii nagu oleks mingi eesti suuurima kuriteo sooritanud. Hea, et käsi raudu ei pandud :D. Kuigi mõndadel tehti ka seda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 18:30 

Sõitsin hommikul heas usus pärnu et minna dragi vaatama. Kohale jõudes nägime umbes 7-t sõitu ning keeras ilm PERSE, hakkas vihma sadama. Siis passisime autos et äkki jääb järgi aga no hui. Siis mõtlesime et aitame ühe noormehe oma omega-ga välja, müüsime rehviparandusvahu talle ja lasime õhku täis ka rehvi. Peale seda läks juba käest ära ja koju jõudsime kell 6 hommikul :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 19:45 
Kasutaja avatar

täna ei juhtunud . eile juhtus , aga täna järele mõeldes ajab natuke tigedaks.
Sõitsin kallite sugulaste poole. Raplast möödudes nägin masse kardirajale liikumas ja otsustasin ka möödaminnes ühineda. Leidsin isegi need 20 eurot sularaha , et pilet ära osta. Peale rahamaksmist härrased turvamehed tahtsid , et ma loovutaks oma 0,5 Vichy vee. Täitsa terve pudel oli just enne pleti ostmist avasin. Selge. Turameestega vaidlemisel ei näinud mingit mõtet. Tegid oma tööd. Jalutasin sisse ja vaatan , et naine jäi turvade juurde seisma. Tal oli kotis pakk soolapähkled. Ütlesin siis turvameestele , et neid me küll ära ei anna. Alas sees neid ei müüda nagunii. Saime siis sisse.
Lgp. hea ürituse korraldajad! Te olete debiilid! MIKS on vaja külastajatel VESI käest ära võtta. Väga positiivne ja kohe kindlasti läheb külastaja ning ostab saku telgist hea meelega sama vee , mis just käest ära võeti. Limpsige pulgakommi! Värdjate pärast pidin mitu tundi janu kannatama , sest rohkem sularaha kaasas ei olnud. Ja isegi kui oleks raha olnud poleks ikkagi alal midagi ostanud. Nahh ma toetan seda haigetahvi , kes enne mul vee käest ära võtab.
Loodan , et minu ees sõitu jälginud noored tüübid tulevikus oma lubaduse teoks teevad. Nimelt jäid need vist samuti millestki ilma. Lubasid järgmisel korral sitakokteili jääkuubikuid kaasa võtta ning need turvadele jätta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 19:52 
Kasutaja avatar

raintuul ja raunts92, mhm, mul polegi see allkiri juba kuu aega olnud eksole... :D

:rokib aga väga hea igastahes. Jääb quotemisi vähemaks.

ison`ts, pakun,et põhjus selles,et nii saaks hästi viina nt. sisse tuua.. avamata pudeli muidugi teine teema ja eks see vb olla ka söögi-joogiplatside poolne nõue ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 21:10 
Kasutaja avatar

tim1 kirjutas:
Ülisheks pilt avanes tund-kaks tagasi Laagri Nestes: vastavalt iga tankuri ääres oli kõrvuti kolm väääga ilusat Porget 8)

See pilt avanes lõunaaeg ka siin Pärnus, kus need Tallinna poole suundusid. Küll aga pooled neist seisid tankla sabas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 22:04 
Kasutaja avatar

Mässasin päev läbi oma "kutsika" kallal,tegin õlivahetuse jne,lõpuks sain mattmusta pihusti kätte ja värvisin kõik kroomist detailid esiosas mattmustaks,väga ülbe jäi ja ise ka rahul 8) Mulle pole kunagi see kroom meeldinud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 22:56 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
tim1 kirjutas:
Ülisheks pilt avanes tund-kaks tagasi Laagri Nestes: vastavalt iga tankuri ääres oli kõrvuti kolm väääga ilusat Porget 8)

See pilt avanes lõunaaeg ka siin Pärnus, kus need Tallinna poole suundusid. Küll aga pooled neist seisid tankla sabas :D

Ühesõnaga võtsid Pärnus paagid täis ja Tallinnas pidi juba tanklasse suunduma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 23:31 

Ühesõnaga ma olen täiega täis... ma lihtsalt ei viitsi hommikul kirjutada kui sitt mul siis on..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 00:08 
Kasutaja avatar

Inferno kirjutas:
ison`ts, pakun,et põhjus selles,et nii saaks hästi viina nt. sisse tuua.. avamata pudeli muidugi teine teema ja eks see vb olla ka söögi-joogiplatside poolne nõue ?

Minu arust on see pea igal üritusel (ükskõik mis alal), et kohapeal oma sööke/jooke kaasa ei veeta. K.a vesi on kohapeal müügis ja seetõttu jah toitlustaja planeeritud kasum jääb saamata. Kunagi käisin ise Pärnus drifti vaatamas ja siis vist toitlustaja ei oodanud sellist rahvamassi, niipalju kui kõrval istujate vestlusest kuulsin, siis oli pea kõik otsas (vesi, karastusjoogid, õlle - alkovabat vist veel oli), nii et võib ka nii minna.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 00:23 
Kasutaja avatar

enamasti kõin üritusel ürituse enda pärast. Söön väga äärmisel juhul. Kui janu siis lähen ostan selle vee ka. Ei ole probleem ka poehinast rohkem tasuda. Aga selline ülepingutamine veepudeli pärast on nõme ja pigem tekitab trotsi. Oleks seda tehtud enne pileti ostu siis oleks otsa ümber keeranud ja edasi sõitnud.
Ja kes tahtis oleks oma jookide ka söökidega sisse läinud nagunii. Ma ei usu , et kedagi läbiotsiti. Selline käitumine puudutas rohkem tavalisi kodanike, kes ei pidanud tavalist pudeli vett varjamis väärseks.
Mida peab sellisel üritusel tegema inimene , kellel on raha ainult pileti jaoks? Ju siis oli ürituse korraldajale see 1 euro oluline sissetulek. Kahjuks jäite sellest ikkagi ilma. Ok. Minu täis pudel jäi teile. Selle taara eest ehk saite midagi. Minge ostke omale nüüd küpsist ahvid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 00:30 
Kasutaja avatar

reeglina on sellisele üritusele minek planeeritud - võetakse kaasa rohkem sularaha, kui ainult pileti tarvis.
kui sa korraldad ürituse, kus inimesed võivad hunnikutes vett ise kaasa võtta, siis suurem osa võtab kindlasti seda kaasa, kui et ostab alkoholi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 00:59 
Kasutaja avatar

saarlane kirjutas:
-motomees- kirjutas:
traur kirjutas:
-motomees- kirjutas:
Päris korralik äktsion oli ikka, esmap teen avalduse niimis koliseb.

Saaremaal vöi :D

Kus kandis sellist kino saab? :D

Saaremaal ikka, krdima jalaga on lood kole kehvasti, terve päeva tablettide laksu all olnud, krt ei tohi pitsi kangemat ka teha rsk, pidavat sitasti lõppema arstide sõnul, suht zombie tunne on :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 01:08 
Kasutaja avatar

raunts92 kirjutas:
tegin oma elu palju kergemaks ja lisasin oopci vaenlaseks, palju parem lugeda foorumit kohe :D

mul ta vaenlane eelmisest aastast :D Tean, mida sa tunned :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 01:20 

heh, põdraga sain maanteel kokku. Raibe oli ikka jubesuur, kõht oli kõrgemal kui mul autol katus vist, tundus vähemalt. igatahes joppas hullumoodi, kahejalaga suurele autommipiduripedaalile ja suunaga siis tagajalgadesse. Tulemus see, et tuledealune raam sodi, bumper sodi, ning nr märk on aknalaual. Põder pani metsa jooksu, verd ega muudsellist maas ei old, niiet ehk sai vast hiigelmuhu, kabi aint riivas mind...
100alas ning ka ca 10-15 oli üle kiirus.. oleks võind vääga ullult lõppeda vast, aga sobivalt see nädal sai uued rehvid, uued klotsid, ning pidurivedelik vahetatud ja abs andur vahetatud.
niiet ettevaatust, pimedal ajal loomi ikka julmalt liikvel präegu, põtradel jooksuaeg vms.. tegin ca 500km ringi eestile ja pea 20 loomalaipa vedeles teepeal kokku...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 599, 600, 601, 602, 603, 604, 605 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis