Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 17:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 137 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kas sõidad isikliku või liisinguautoga?
Isiklikuga. 77%  77%  [ 224 ]
Liisinguautoga. 10%  10%  [ 29 ]
Kuidas kunagi, kasutan mitut autot 13%  13%  [ 39 ]
Hääli kokku : 292
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kas sõidad isikliku või liisinguautoga?
PostitusPostitatud: 08.08.2011 00:29 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No see kõik pikem teema aga sellises asjas ka põhimõte küll .et no mida kõvatada võõra asjaga.Sellise asja peale näiteks ma ei saaks endale kompleksi lubada muidu muutuks päris kurvaks.Ma olen pigem õnnelik aga siiski kriban ka mina siia oma arvamusi nagu teisedki .
Kui minul ka oleks kompleks siis samuti võib olla selle liisaial kompleks või ongi neil kõigil .sest nad tahavad midag i ja teevad kõik selleks .et msikit ka näppida saaks sest ku iei saa siis muutuvad kurvaks.
Vot liisiatel ehk ongi suures osas kompleksid .soovivad asju mis tegelikult pole kätte saadavad .
Ise elan nõnda nagu see ka reaalselt võimalik on.
To Antil seda ka .et loogiliselt ei saa komplekse tekkida nende vastu kes kasutavad tegelikult võõraid vahendeid.
Tahaks näha kes oleks kade kui ma võtaks SMS laenu .Kuisiis ainult teine laenu pakkuja.

Viimati muutis oopc, 08.08.2011 00:33, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 00:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No kui seisad kõrvuti foori kõrval :D
Aga Antil ega muidugi las ta kõvatab ja ega midagi teha polegi ega plaanigi .et mina sellise vaatega jne.Lihtsalt siia saab kribada selle värgiga seonduvast ja ehk rahavas seedib seda värki ja nõnda ka minagi.
Mind paraku viimase lajal kuidagi torgib siiski võrreldes sinuga Anti laga see paratamatu ja ka loogiline.Sina teed enda isilkikust masinast temma .oled vaeva näinud eh kjne ja siis tuleb mõni kes rendib endale fast and furiose pilli ja puhub seda siin.Kuidagi ebaaus või nii nohh.Viimane oli näide lihtsalt.
Vaatsi nsiin pullipärast foorumi lugejateautode teema reegleid ja seal vist miskit .et omaniku foorumi kasutaja nimi jne võibolla rohkemgi reegleid aga liisingu masina puhul on pank selle omanik.Võibolla pisikesed asjad kellegile aga tõesti inimene kes liisib ei saa olla omanik .liisial ja omanikul on suur vahe.
Oleks asjad korrektsed siis ehk toredam.vaatad .et liisingu .rendi auto ja sõidad sellega ja asi mõistetavam ehk.mitte et kuule ja h ostsin ja minu oma.ma parak uolen kuulnud selliseid lugusi.

Viimati muutis oopc, 08.08.2011 00:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 00:47 

Kui ma kirjutan siis see ei pea tähendama .et minul kompleksid või mind häirib ehk lihtsalt põhimõtted ja arvamused või veel midagi kolmandat.kirjutame asjust .mitte .et miks sina nii ja naa.
Keegi ei keela ka asjadele kaskosi teha.Võin kellraadiole öökapil ka kasko peale panna. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 00:55 

No normaalne ju.Kui kellegil läheb midagi rikki või ma ei saa kellegist aru siis minu põhimõtteid ei lase seda inimest idioodiks jälle kutsuda.

Viimati muutis oopc, 08.08.2011 00:56, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 00:58 

Ma võiksin sulle samaga vabalt vastata aga no milleks.See selleks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 01:03 
Kasutaja avatar

Oopc, nii muululgas - kas su elamispind on ostetud? Kas palka saad igal õhtul ja peo peale? Muidu juhtub ka see jama, et ollakse võlga ja see ei olevat ju hea sugugi... Korteri üüriga on ka see jama, et võib äkki kuu aega maksmata olla. Jälle halb. Ja kommunaalid - neid ei saa teised eriti kontrollida ka, kas on makstud. Krt, küll on sedasi keerulne elada.

Tegelikkuses kumab ikka läbi, et laenaks ja elaks, aga ei anta. Viinamarjad on hapud.
Segaseks jääb ainult see, miks selle edasiandmiseks 300 postitust peab tegema?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 01:06 

Täpselt nii aga asjad ja olukorrad siiski erinevad.Antud teemas käsitletavas liisingu ja isiklikul masinal on vahe .muidu poleks ehk ka seda teemat
To Traur me oelme lihtsalt foorumis ja siin käib arutelu kui arutelu tõttu tuleb erineval hulga postitusi siis see paratamatus ehk kuigi jah ega miski siin pole ka sunniviisiline ju.
Võiksin ju ka miski kolmanada kasutaja teha näiteks kas ibaajamiseks ja muuks otstarbeks või jah lihtsalt vaadata toimuvat aga mina paraku nõnda nagu siiamaani toiminud olen.

Viimati muutis Umx, 08.08.2011 08:32, muudetud 1 kord kokku.
Kusjuures see postitus on siiani isegi kõige loetavamas vormis!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 01:18 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Sina teed enda isilkikust masinast temma .oled vaeva näinud eh kjne ja siis tuleb mõni kes rendib endale fast and furiose pilli ja puhub seda siin.Kuidagi ebaaus või nii nohh..

See, kes liisib ja auto eest intresside näol rohkem maksab, ei näe vaeva? Never-ever ei mataks suuremat summat sulas auto alla, pigem odav saan. Muuseas, isiklikult sõidangi odavamate autodega ja naine kallimaga (loe: uuemaga), kuna sellele saab kindel olla, ei pea pidevalt appi tõttama. Naise auto nimelt liisingus, muidugi võiks välja osta, kuid milleks, kui vabade vahendite eest sai näiteks suvekodu soetatud.
Oli küll plaan loobuda liisingust ja soetada odavam, kuid arvutused näitavad, et see tuleb kallim, võttes arvesse töö-kodu aastast kilometraasi 50-60 oookm näol. Auto on 2a liisingus olnud ja hetkel müüks kallimalt kui liising + hooldused maksma on läinud...investeering täiesti tühjast kohast.

Oopc, sinu kirjaoskamatust jälgides ja küsimustele mittevastamist tähelepannes jääb aina enam arusaamine, et sa oled tõsine tainas. Räägi, mis haridus sul on, mis rahadega sa omale korteri ja auto ostsid (vaevalt sukasäärde kogusid)? Teema on mõttetu kui põhipärija/-targutaja omaenda küsimustelegi vastust ei anna. Seega, ära siia enam kirjuta, seni kuni oled küsimustele vastanud. Piisavalt arukas oled, siis võtad vast kuulda, mitte ei jäta kahe silma vahele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 01:29 

Rahu.see kui ma näiteks rohkem aktiivsemaks mõnes teemas muutun .pean kohe sellest aru andma või.
Mis haridus siia veel puutub ja kõik muu.Ma kasutan nõnda lihtsalt foorumit ei püüagi kedag iennast armastama panna või ennast presidendiks .meeldivaks hullult püüda.lõdvalt lihtsalt.Nõus .et ehk lohakalt tihtipeale kasutan foorumit kahjuks ehk tõesti.
To DelaBig seda .et kui teist tainaks nimetada ei piisa selliseks saamiseks isegi selleks terve elu teleka vaatamisest.Kui teist tainaks nimetada siis selline ei viitsi isegi vist telekat vaadata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 10:12 

oopc kirjutas:
...

Kui ma teenin omale piisavalt raha, et auto soetada ja panen selle näiteks isa nimele(kokkuleppel temaga), kuigi ta elab vbolla teises riigis ja pole autot kunagi näinud, ega näegi, aga autot kasutan mina, siis mina ei ole auto omanik? Ma ei või sõpradele tuttavatele öelda, et ostsin omale auto?

Minu arvates on täiega savi, kes on märgitud passi omanikuks, kui autol võib olla reaalselt hoopis teine omanik.

Kui ma liisin auto, siis ma ei ole selle nimel vaeva näinud? Sorry, mine arene natuke.

Lisaks ei vali pank mulle autot, vaid ma valin omale auto ise.

Viimati muutis Umx, 08.08.2011 10:17, muudetud 1 kord kokku.
Oopci ei tsiteerita, sest see pole ilus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 12:45 

To pokemon see on mõistetav kui kellegi teise nimele oled pannud masina mingitel põhjustel aga peaasi .et ei luiska. :D
jah sa võid valida auto kuid pank ütleb omapoolse lõpliku sõna kas nemad ka selle sulle kasutada annavad.Kui tubli oled siis saad ehk :D
Ma ei saa aru kuidas see teema nõnda keeruline võid osadele tunduda .et võõras asi pole enda oma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 12:56 

Mida kuradit moodi on minu välja valitud ja minu poolt makstud auto mulle võõras asi? Pank ei ole minu välja valitud autoga mitte meetritki sõitnud, rääkimata sentimeetrist või millimeetrist. Siia juurde veel see, et pank pole seda autot näinudki(mina ei ole teda pangale näitamas käinud, vaevalt, et pank nüüd terve seltskonnaga esindusse teda vaatama jooksis).

oopc kirjutas:
To pokemon see on mõistetav kui kellegi teise nimele oled pannud masina mingitel põhjustel aga peaasi .et ei luiska. :D

Aga mul ongi auto pandud panga nimele... kui liisinguaeg läbi saab, siis ostan selle auto nende käest välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 13:05 

Ok .Ma ostan 10 aasta pärast masina mis täna tehasest välja veeretati.

Viimati muutis oopc, 08.08.2011 13:05, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 13:05 

pokemon kirjutas:
Aga mul ongi auto pandud panga nimele... kui liisinguaeg läbi saab, siis ostan selle auto nende käest välja.

See lause oli lihtsalt märkimist väärt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 13:07 

Aga kui sa oled ostnud auto ja selle soovid panna kellegi teise nimele mingil põhjusel siis see sama lugu nagu liisingu masina puhul või ja kui see lugu sama on siis .et kuidas.Milleks üldse enam siis maksata liisingule või kunag isee välja osta ku isee juba on sinu oma.ebaloogika ehk.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 137 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis