Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 14:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 08.08.2011 15:44 
Kasutaja avatar

tim1 kirjutas:
Söön olude sunnil külmi pelmeene hetkel, majonees ei teinud ka palju paremaks :rokib

Parem külmad pelmeenid kui mikrouunis tehtud pelmeenid.
Ei soovita seda järele teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 15:55 
Kasutaja avatar

audivana. kirjutas:
tim1 kirjutas:
Söön olude sunnil külmi pelmeene hetkel, majonees ei teinud ka palju paremaks :rokib

Nõustun sinuga täiesti. Korra oli juhus, kus soojendasin neid uuesti üles mikros ja no selliseid taignanuutsakuid tõesti ei tahtnud naabri koer ka enam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 16:01 
Kasutaja avatar

tim1 kirjutas:
audivana. kirjutas:
tim1 kirjutas:

Nõustun sinuga täiesti. Korra oli juhus, kus soojendasin neid uuesti üles mikros ja no selliseid taignanuutsakuid tõesti ei tahtnud naabri koer ka enam.

...Eee pigem mõtlesin otse pakist külmutatud pelmeene uuni panna.

Ärge küsige kust sellised mõtted tulevad. :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 16:32 
Kasutaja avatar

audivana. kirjutas:
tim1 kirjutas:
audivana. kirjutas:
tim1 kirjutas:

Üksvahe, kui sai taas oma poissmeheeluga edasi mindud, sai pelmeene niipalju süüa, et praegu ajab paras mõte neist öökima :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 16:43 
Kasutaja avatar

jOnts kirjutas:
audivana. kirjutas:
tim1 kirjutas:
audivana. kirjutas:
tim1 kirjutas:

Üksvahe, kui sai taas oma poissmeheeluga edasi mindud, sai pelmeene niipalju süüa, et praegu ajab paras mõte neist öökima :lol

Ja mina otsutasin, et täna õhtul söön ma pelmeene üle pikaaja :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 17:12 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
jOnts kirjutas:

Laste ema jäigi leidmata vä? :D

Haha :D

Pelmeenid muutusid vastikuks juba enne "laste ema" otsima hakkamist :lol
Peale viimast "otsingut" on neid nö. "laste emasi" üsna mitu olnud :lol

Vahelduseks saab "normaalse" autoga ka töölt koju minna.
Klounivärvides Partnerit jõllitatakse igatahes vähem kui mu Püssi Opelit xD

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 17:17 
Kasutaja avatar

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Müüakse siin foorumis a6 faceliftina seda a100, mis sellest nüüd a6 teeb? Ukseliist?
Kripeldab hingepeal :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 17:39 

oujee, mingi tibla tahtis oma hiace bussiga mul nina maha sõita vist. Võidu väljakul burksi putka ees, seal on bussi rida tehtud ja see lõppeb ära mingi hetk, mingid suured liiklusmärgid on ka ees. vasja tuli oma bussiga trolli reast, mina tahtsin otse sakala taha minna, tema tuli sellise hooga et vaevu sai pidama enne seda suurt liiklusmärki, mina olin peaaegu nendes kuradi sinistes postides,mis seal bussirida eraldab, pistab pea aknast välja, kukub mõlisema, et mida ma teen :? tra tropp mõtles et tal on õigus või ma ei tea mida, et ta on ühissõiduk ja ma pean ta läbi laskma? :kill Enne seda krt harku ringil mingi reisser oma eesti posti kaubikuga keerab ringil teisest reast niimoodi maha, et lõikab minu reast täiega, siis paneb suuna sisse ja tuleb täiega ette, krt on ikka tegelased. Endal on bussi peal kleeps, ära muretse sinu kaup on meiega kindlates kätes või midagi taolist. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 17:45 

neG kirjutas:
Juhtus niimoodi et sõitsin enda töökoha juurest 300m lõunaka juurde, käisin ära poes ja tagasi tulles enam auto ei käivitunud(starter ei tee midagi). Pole ise suurem asi autospets ja ei ole ühtegi oskajat tuttavat hetkel võtta kes üle vaataks. Ise kahtlustan et lühis kuskil kuna vihma natuke sadas see 300m kui sõitsin või siis süütelukupõhi. Kes suudab auto käima panna(starterile aku pealt äkki krokodega otse voolu anda, krokod on endal olemas aga ma ei kujuta ette kuidas ligi pääseda või kuhu ühendada) selle tuhat tänu ja sixpäk.

Tartus, 56191548
audi 80 2.0 66kw
kiire

Mul juhtus sarnane jama, siis murdus süüteluku taga üks pisike varras ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 17:48 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/976/auto_php-id=813976-view=10-www_auto24_ee.html

Müüakse siin foorumis a6 faceliftina seda a100, mis sellest nüüd a6 teeb? Ukseliist?
Kripeldab hingepeal :D

Audiclaaabis on ta S4 lookina müüa. Ehk siis S4 tagapaneel, istmed ja esituled. Vot tak.

Sellest saaks veel aru :)Kuigi tuled on universaalsed, diislitel a100 pea kõigil luubid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 18:30 

mkb kirjutas:
jOnts kirjutas:

Laste ema jäigi leidmata vä? :D

Aga täna tuli tore teade meilile, et minu piuneegri makk on nüüd laost teele pandud. Nüüd???!!! Krt kui ma laup. tellimust tühistada tahtsin, ilutses kiri et pakk teel ja cancel teha ei anna. Naiss :err .

Kust sa tellisid? Mul oli kunagi sama keiss.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 18:44 

Lõpuks kodus, krt kus venis tänane esmaspäev ikka väga pikale..kõigest kolm ja pool nädalat veel kannatada.
Siis hakkab kooool ja puhkus pihta uuesti :D :D :D Seni aga peab tööd rabama, et kooli alguseks pappi oleks, mida kulutada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 19:03 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Juhtus niimoodi et sõitsin enda töökoha juurest 300m lõunaka juurde, käisin ära poes ja tagasi tulles enam auto ei käivitunud(starter ei tee midagi). Pole ise suurem asi autospets ja ei ole ühtegi oskajat tuttavat hetkel võtta kes üle vaataks. Ise kahtlustan et lühis kuskil kuna vihma natuke sadas see 300m kui sõitsin või siis süütelukupõhi. Kes suudab auto käima panna(starterile aku pealt äkki krokodega otse voolu anda, krokod on endal olemas aga ma ei kujuta ette kuidas ligi pääseda või kuhu ühendada) selle tuhat tänu ja sixpäk.

Tartus, 56191548
audi 80 2.0 66kw
kiire

Ja veel haigem jutujätk..
Helistas paar tundi hiljem mingi tüüp ja ütles et auto on veetud tasulisse parklasse(usutav sest auto oli veits valesti pargitud). Ütlesin OK ja läksin hiljem kõnekaarti ostma lõunakasse ja vaatan et auto ikka alles ja helistan numbrile tagasi ja ütlen et mingi eksitus kuna minu auto on alles ja seepeale sain "tõmba putsi naarik" vastuse.. helistasin siis tagasi ja hakkasin uurima kes kus asutusest välja on lastud, tuli välja et tüüp teadis kus ma elan jms, asi läks telefonis tema poolt väga isiklikuks ühesõnaga, koju sain tegin numbri kallal natuke uurimistööd netis ja tel. teel ja sain teada ka kes see vend on(tere-tuttav keda paar korda näinud). Läksin üksi sinna kus see vend tavaliselt väljas on ja klaarisime asjad nii nagu neid klaaritakse..

Autost niipalju, et sai käima lükatud ja starter endiselt ei reageeri, kes oskab aidata siis andke märku..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 19:25 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Kõik kohad on täna mente täis..hullumaja, märjamaa ristis panevad sonata -ga ringi, eravärvides, haruteel passisid põõsas superbiga ja sihtisid mõlemale poole ning kotka tänaval on ka, et keegi päevasel ajal seda vasakpööret ei teeks, ma nägin õnneks pöörde hetkel nende auto nina ja sutskasin kohe sinna esimesse hoovi korra sisse :D

Olid jah vist kõik täna välja pekstud. Hommikul oli Jürist kuni Iruni old tee umbselt busse, erakaid ja värvilisi täi, sinu mainitud pääsukesi nägin ise ka täna, lisaks oli Kernus ka (minu meelest onud magasid seal autos :D). Äkki pääsukesed teevad tunde ette, ilmateade lubab ju vihma, siis ei viitsi passida...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 19:47 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Läksin üksi sinna kus see vend tavaliselt väljas on ja klaarisime asjad nii nagu neid klaaritakse..

Aga kuidas neid siis klaaritakse?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis