Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 16:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 58 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Parkimismajad, kaubanduskeskuste parklad jne.
PostitusPostitatud: 08.08.2011 12:06 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Autopeded, mässige oma autod siis mullikilesse. Kas tõesti auto on teil elus kõige tähtsam asi, et pabistada tema kriimude ja muu sita pärast? Auto on tarbeese mis kasutamisel paratamatult kulub, seega ma ei näe siin mingit probleemi.

Oled sa täie mõistuse juures? Kui sinu sahk sulle nii ükskõik on, äkki pakud selle halva tuju väljaelamiseks ilmarahvale kolkida?
Foorumi pealkirjast johtuvalt äkki suudad leida endas selle jõu, et mõista ka neid inimesi, kellele autod meeldivad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 18:54 
Kasutaja avatar

täna parkisin Järve Selveri juures.
parkisin ilusti, teised autod ka ilusti seisavad, aga autost on raske välja saada :D hea ma peenike olen. Oleks kõht ees, läheks mujale koha otsima :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 19:49 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Autopeded, mässige oma autod siis mullikilesse. Kas tõesti auto on teil elus kõige tähtsam asi, et pabistada tema kriimude ja muu sita pärast? Auto on tarbeese mis kasutamisel paratamatult kulub, seega ma ei näe siin mingit probleemi.

+1 vist oli see moekas väljend. Ma olen ka ammu loobunud nende mõlkide vahtimisest ja nutmisest, mis sest plekist ikka. Viru keskuse parklas olin lausa autos, kui üks tädi mul ära kratsis juhiukse oma pamperinurgaga. Ei viitsind ma ei pabereid määrima hakata ega talt miskit raha nõuda, tal läks ka õnneks pamper katki ja õnneks oli uuem/kallim auto kui minul, ütsin et sitta sinuga. Talvel sõitsin anyway pärast jäävalli ja lõhkusin natuke rohkem autot ära, määrisin selle ka kaskosse sisse siis :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 21:44 

Ise olen sedameelt ,et kui uksega õrnalt vastu minu autot läheb siis ei tee sellest välja aga ükskord autos oodates veeres mingi golf kõrvale ja sealt välja tulev jorss lõi oma saha ukse siuke hooga vastu minu autot ,et too kõikus.. Siis läksin küll keema ja tõmbasin ühe hea kraapsu üle selle saha .. Häbi aga nii oli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 21:48 
Moderator
Kasutaja avatar

l3gion kirjutas:
Ise olen sedameelt ,et kui uksega õrnalt vastu minu autot läheb siis ei tee sellest välja aga ükskord autos oodates veeres mingi golf kõrvale ja sealt välja tulev jorss lõi oma saha ukse siuke hooga vastu minu autot ,et too kõikus.. Siis läksin küll keema ja tõmbasin ühe hea kraapsu üle selle saha .. Häbi aga nii oli :D

Otse nagu ei mõelnud küsida: "kuis siis nii, Vasja?" ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 21:52 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Otse nagu ei mõelnud küsida: "kuis siis nii, Vasja?" ?

"põld aega mässata, a kui järgmine kord tänaval näen, sõidan küll ilgelt pasunni"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 22:05 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:

Samamoodi paned sa jalanõud jalga, et sokke ära ei määriks jne. Siiski on sokid tarbeese.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 22:32 
Kasutaja avatar

See jätaks ükskõikseks, kui kaks päeva tagasi ülevärvitud autole mitu rõvedat mõlki ustele lüüakse parklas ?
Enda masinale tehti nii, ja ei ole ükskõik... Samamoodi poleks ükskõik, kui misiganes teisele autole nii tehakse...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 23:40 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:

Nii et kui andrese auto kõrvale pargite siis võib julgelt pauguga ukse lahti lüüa?

Asi polegi selles et kohad kitsad vaid et inimestel on pohhui.
Pargin ka alati parkla lõppu sest ei taha lasta autot lõhkuda inimestel kellel auto on nn. tarbeese.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2011 23:59 

andres393 kirjutas:

Kõige idiootsem vastuväide kogu siin teemas.
Stiilis : Sokid on tarbeese, kui ma tulen ja sul sokkide sisse augu lõikan, siis sul peaks pohhui olema, kuna eluks ajaks sa neid sokke ikka ei ole ostnud ju.

Siinkohal peaks tegema selgeks kaks asja, ta võib olla küll tarbeese, AGA mina olen kulutanud sinna alla oma raha, seega mis kuradi õigus on mõnel suvalisel (olgu ta siis laps, penso või mis iganes tegelane) tekitada mulle kahju, lõhkudes minu vara?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2011 12:35 
Kasutaja avatar

Sellel teemal on suhteliselt värske mõttevahetus lugeda ka selline http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=144551

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2011 12:54 
Kasutaja avatar

Kusjuures ma just ükspäev mõtlesin parkla tagumises nurgas parkides, et kas seal pargivad ka mingid invaliidid? Umbes 10 koha peale oli oma 3 käru lihtsalt vedelema jäetud. Korjasin siis need kokku ja viisin ära. Küll mitte enda autoga, aga on selline halb kogemus olemas, kus tuulega võttis parklas vedelev käru "jalad alla" ja tekitas auto tagatiivale korraliku mõlgi. Omanik jäi Kaskos 3000 krooni vaesemaks. See kes käru vedelema jättis oli veel isegi parklas ja sai kinni peetud, aga vastus loomulikult "tõesta et mina jätsin ja jne". Õigust jäi veel ülegi. Ei ole ju need kärgukogumiskatusealused nii kaugel.
Nüüd vahesse ilusti parkimise kohta. Ükspäev sai just pargitud parema küljega vastu seda sama parklakärude kogumise osa, nii et peegli ja seina vahe oli mingi 1-2 cm. Nii et ruumi oli kõvasti, teisel pool (ülejärgmisel) kohal oli ka auto ilusti keskel ja siis tuleb mingi vanamees oma väikse Mazda 323 laadse punniga ja suudab ikka mulle külje alla panna, endal ratas joonepeal. Poleks kiire olnud, oleks tõesti küsinud mis ta puue on. Ma olen niigi oma koha teises servas ja siis on ka vaja ikka nii külje alla pugeda.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2011 13:00 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:

Auto on kindlasti tarbeese. Samas aga sellised kriimud ja mõlgid vähendavad tunduvalt selle väärtust. Miks mina pean kunagi autot müües laskma hinda alla iluvigade pärast, mis kaubanduskeskuste parklates süüdimatute värdjate poolt ustega autole taotud on?
Tuleks ikka natuke vahet teha, mis on loomulik kulumine ja mis mitte. Põhimõtteliselt siis kui keegi ca 5km/h sulle autole külge sõidab, siis ka vist pohhuilt raiud käigu sisse ja sõidad ära, ilma et uuriks miks nii juhtus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2011 14:09 

TMF olen tõiesti nõus!
Ma olen päris palju autosse jäänud ootama kui teised autos olevad inimesed poes käivad.Üksi käin poes siis jätan parkla viimasesse otsa,enne autosse istumist käin tiiru ümber auto.Sellepärast ,et ühekorra rihiti tagastange nurk ära(jälle pidin oma rahakotti kellegi noobie pärast kergedama :twisted: ) Inimesed on poole ettevaatlikumad kui keegi autos passib ja valvab.Eriti rõhutaks lapsi keda vanemad rõhutavad vaatake auto ust kui avate.
*Kuna olen ka suht autopede siis tean igat kraapsu ja mõlki kus see pärit on.Mulli kilesse pole veel pakkinud aga palju pole puudu ka jäänud . :D Need kellel tõesti pohuii oma autost siis parem pekske juba vastu maja seina saate oma peksmised ära taotud aga jätke palun parklas autoukstega peksmine! :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2011 14:15 
Moderator
Kasutaja avatar

No ilmselge on see, et 90% kõksudest toimub siiski kogemata. Olen ka ise mõnele autole kerge kõksu andnud, mis pole küll mõlki jätnud, aga siiski.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 58 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis