Hydration kirjutas:
RedLabel kirjutas:
Mõni aeg läks sõbral üks kindlustuspettus läbi. Ühes Eesti kaubanduskeskuse parklas läks tugeva tuulega sõitma ostukäru, mis muidugi täpselt tema auto poole veeres. Laks oli tugev olnud(istus ise autos ja jälgis olukorda). Autol tagumine pool sai ühte nurka paar värvikahjustust. Saadi kaubanduskeskusega kokkuleppele, et uus jupp ja värvimine.
Koht, kus töid tehti valis sõber ise aga point on nagu selles, et see nurk, mille pihta käru lendas, jäeti meelega tegematta. Kaubanduskeskuselt saadud rahade eest tehti hoopis küljekarbid korda + värvimine. Kaubanduskeskus autot pärast näha ei soovinud, kui oleks soovinud, siis see oleks jah olnud raha tühja loopimine.
Eriti ilus selline teguviis sõbra poolt polnud. Auto turuväärtus ca 500 euri + kere roostet jm mõlke igalt poolt täis.
Tekstis detaile ei soovi avaldada, a.la millal, mis auto, mis parklas jne.
Ma arvan, et inimestele kes viitsiks ja sooviks seda teemat nüüd uuesti uurima hakata, on siin tekstis juba piisavalt infot.

Kui ma oleks keskuse inimene olnd, siis ma ilmselt oleks öelnud, et tõesta, et su sara mis on roostes pann ja mõlgiline nagu lepatriinu sai selle mm kriipsu sellelt kärult, mitte sellest, et su sõber yritas bensupaagi luugi äärega õllepudeli korki maha saada. Aga ju siis su sõber oli piisavalt veenev, või oli mingi muu põhjus, miks keskus ei soovinud seda kella külge panna (vb ennemgi selliseid kaebusi tulnud ja kartsid nõete suurenemist vms, jne).
Ex selle teo moraalsuse õle võib vaielda, aga küsija suu pihta ei lööda, ja kui nii lihtsalt pakuti raha siis noh, häppy day. Kuigi mina oleks ilmselt auto maha müünd ja remondi raha ka juurde pand ja ehk oleks midagi vähem silokäru meenutavat proovind osta