Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 23:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 610, 611, 612, 613, 614, 615, 616 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 10.08.2011 15:09 
Kasutaja avatar

eile pesin autot piinliku põhjalikkusega... jumal tänatud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 15:31 

croco kirjutas:
saarlane kirjutas:
traur kirjutas:
usku kirjutas:
ja see, et sina ei suuda endale erinevaid kindlustustooteid lubada, ei tähenda, et teised seda ei suudaks. Kindlustus maksab selle asja kinni.

Kardetavasti ei maksa. Operatiivautosid ei kindlustata õnnetuste vastu. Veel mõni aeg tagasi oli see nii, äkki on uued tuuled või midagi...

Mina tean ,e t poliisidel kasko peal ja omavastutus tuleb omast taskust maksta. Vähemalt Kuressaares nii toimiti...

Tõesti on kasko politseil peal, ja kes pauku paneb vahetuse ajal maksab enda palgast ilusti 3000kr omavastutust ja ülejäänud maksab kasko..Tean seda täpselt, kuna tuttav politseinik kandis tööauto maha ja rääkis kuidas lood on ja oli...

Teadjad mehed, teadjad mehed....Politseil kasko peal küll, aga kui tööülesandeid täites pauku paned, siis ei pea midagi maksma. Kui niisama linnas töllerdades teed matsu, siis pead maksma omavastutuse. Ja omavastutuse summa on ka vastavalt autole ja lepingule erinev, 3000-5000EEK. "Naised saunas rääkisid" jutuga ei ole väga mõtekas tarka panna.
Juhtus küll eile, mitte täna, aga WTF see on? Polnud nagu väga purjus ka aga raudpolt nägin pääskülas kas UFOsid või siis tuumaseent. Tegin pilti ka, muidu jääb pärast narr mulje kui teistele räägin
http://img27.imageshack.us/img27/3583/imag0069qr.jpg

EDIT: Võis natuke segaseks jääda see tööülesannete koht, sest politseiautoga sõites täidad niiehknaa tööülesandeid :D Mõtlesin "tööülesannete" all vilkuritega sõitmist
EDIT2: Pagan küll, 3 päeva juba niidan muru. Nii kui natukene niita saan, hakkab jälle vihma sadama. Ei taha märja muruga/ vihma käes niita ka, siis jääb pärast hoov nagu heinamaa :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 15:38 

kaabakaz kirjutas:
Ma pargin tavaliselt uksele nii lähedale, et need avanevad ennem, kui autost välja jõuan. :D

Sama siin, muusika jätan ka alati võimalikult valjult mängima, et ise kuuleksin ja ka teised saaksid aimu millised mõnusad meloodiad minu kaarikus kõlavad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 16:36 
Kasutaja avatar

rääkides tanklatest ja tankimisest väike küsimus,kuidas teil tankimine välja näeb..et siis tangid ära,jätad auto omale kohale automaadi ette ja lähed maksma ?
või teeb keegi sedasi ka,et peale tankimist vabastab automaadi ja siis läheb maksma ?
on olnud juhuseid kui minujärel tankimist ootav tüüp autost välja lendab ja kukkub kraaksuma,et aja eest ära/tee kiiremini vms..sellistele näitan keskmist ja jätan meelega auto automaadi ette,seejärel ootan veel 10min kabanoosi liinil ja sama aeg vaatan aknast kuidas tüüp üritab püstolit enda autoni venitada.
kui inimene tuleb ilusti palub,et tal kiire jne..pole probleemi,tulen kohe eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 16:44 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ilmastik mis erineb nagu öö ja päev mõne kilomeetri raadiuses.
+ jälle säästumarket .sai end siis rivistatud ühe kassa järjekorda .1 kassa 3est töötas ja töötava kassa kõrval sehkendasid jälle töötjad mingi riiuliga.sisi töötava kassa pidaja küsis neilt .et mis te seal kahekesi teete ning üks selle kassapidajale vastu .et meid kolm siin ja läks avas teise kassa + seejärel tuli jälle üks tööline ehk siis neljas mingi ühe kastiga kusagilt välisukse juurest.
Põhimõtteliselt säästukates ongi kontroll vist kohal olevate tööliste käes .neid juhendavaid pulkasi pole.
Ilmastiku erinevaused siis piirkonniti samal ajal .
Nõmme
Pilt
mustamägi
Pilt
vanalinn
Pilt

Viimati muutis oopc, 10.08.2011 16:50, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 16:49 

Muide, säästukas mis seal kadaka turu juures on, aadressi ei teagi, igatahes seal sai ka ükskord päris närvi mindud olukorras, kus 1 kassa töötas, teised kassad mitte ja hunnik töötajaid samas mööda saali ringi töllerdas.
Sai korra häält tõstetud mingi töötaja peale , ning hakkasin siis usinasti töötajatest, järjekorrast ja ühest töötavast kassast pilte telefoniga klõppsima, mille peale muidugi tuldi küsima, et miks ma pildistan jne..
Vastasin neile, et pildistan tõestis materjali (ning kuna ma eriti valmis midagi vastama ei olnud, siis oli mul need erinevad kaebamis asutused segamini) ütlesin, et saadan tarbja kaitsesse ja meediasse need pildid laiali, kui aktiivsed töötajad on saastamarketis.

Peale seda tehti nagu naksti kaks kõrval olevat kassat lahti, ning hakati välgu kiirusel korjatud kraami inimeste korvides läbi laskma :D
Ning enne väljumist jõudis minu jutule tulla veel keegi, kes ennast kaupluse juhatajaks nimetas, et äkki saame ikka oma vea parandatud ja ei hakka neid pilte kuskil levitama.

pla pla plaa.. ja lahkusin uksest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 16:53 

k2rpman kirjutas:
rostal kirjutas:
Polnud nagu väga purjus ka aga raudpolt nägin pääskülas kas UFOsid või siis tuumaseent. Tegin pilti ka, muidu jääb pärast narr mulje kui teistele räägin
http://img27.imageshack.us/img27/3583/imag0069qr.jpg

Plätt, me olime naabrid vä ? :D

Kahjuks siiski vist mitte. Pildi klõpsisin teel neiu juurde, seal pääsküla tee ja raba tänava ristis.
EDIT: Aga mis kuradi asi see on siiski? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 17:01 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mõtlesin ka pilti teha kuid fotokas autus ja ei tahtnud järjekorra kohast loobuda.Tuleb poes hakata fotokat kaasas kandma .et pildistada vanu asju ja töötajate tegemisi ehk.
Ma saan aru .et töötajatel kohustusi ja värk iaga no tõesti kui pood avatud siis roklate ja ma ei tea mis asjadega ringi lasta kas on õige.pood avatakse siis peab valmis olema klientide teenindamiseks ja kõik vajalik juba valmis sätitud. olen lugusi kuulnud suurematest kauplustest ja sealsetest korraldustest lihtsalt ja tsipa siiski inetu tundub see säätuka tegevus.
Aga vähemalt säästukates kipub olema kena .kaunis eestlaste töökollektiiv välja arvatud jah mingid sõle .lasna kauplused ehk.Õismäe ühes kaupluses oli turvamees mingi taiwaanlane ja ükspäev käis ta teises säästus sisseoste tegemas ja vestles kassapidajaga ning hiljem kassapidajad klientidega .et too olevad mingi 5 aastat eestis ja räägib puhast eesti juttu aga osad eluaegsed vatid ei oska a ega ood.
Kadaka säästus on päris jutukat töötajad ka tegelikult .teinekord ehk häirivalt jutukad. :D
Säästukates tuleb vist jah hakata käima fotokas kaenlas rippumas siis asjad toimivad. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 17:08 
Eliit
Kasutaja avatar

Skoorisin elu esimese kiirustrahvi :D. 67ga radarisse ja 20 euri.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 17:11 
Kasutaja avatar

DCshoes kirjutas:
rääkides tanklatest ja tankimisest väike küsimus,kuidas teil tankimine välja näeb..et siis tangid ära,jätad auto omale kohale automaadi ette ja lähed maksma ?
või teeb keegi sedasi ka,et peale tankimist vabastab automaadi ja siis läheb maksma ?
on olnud juhuseid kui minujärel tankimist ootav tüüp autost välja lendab ja kukkub kraaksuma,et aja eest ära/tee kiiremini vms..sellistele näitan keskmist ja jätan meelega auto automaadi ette,seejärel ootan veel 10min kabanoosi liinil ja sama aeg vaatan aknast kuidas tüüp üritab püstolit enda autoni venitada.
kui inimene tuleb ilusti palub,et tal kiire jne..pole probleemi,tulen kohe eest.

Ma maksin kunagi ühe 10l kinni.
Läksin sisse maksma , ootan. järjekorras , olin hea ajasin eest. tagumine vana lasi minu arvele veel 10l.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 17:13 
Kasutaja avatar

Ma siiski enamasti jätan auto tankuri juurde, ei näe põhjust autot nii palju järjest käivitada-suretada. Samas kui mingi pikem sõit käsil ja võtan bensukast veel süüa-juua ja vabu tankureid on vähe, siis ajan ikka eest ära. Teiste aeg on üldjuhul sama väärtuslik kui minu oma ja mina ka kellegi järel oodata ei viitsiks... :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 17:29 

"Enne tangi, siis maksa" Tankla ise on punase kirjaga toimingute järjekorra selgelt ja nähtavalt kehtestanud , how hard can it be :D Ei ole isegi näinud sellist varianti et keegi auto tankuri juurest ära ajaks ja siis maksma läheks, kokkuvõttes tuleks korralik segadus sellest, kui kõik nii toimetaksid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 17:32 
Kasutaja avatar

rostal kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
Ma pargin tavaliselt uksele nii lähedale, et need avanevad ennem, kui autost välja jõuan. :D

Sama siin, muusika jätan ka alati võimalikult valjult mängima, et ise kuuleksin ja ka teised saaksid aimu millised mõnusad meloodiad minu kaarikus kõlavad

Kõvaa :rokib Teen ka nii kui kainekas olen sõpradele. Siis kõik näevad kui tuus rahvas autos on :D

Sain täna uued load, nüüd on enda pildiga ja puha, enne oli mingi kiilakas "mõrvar" pildil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 17:39 
Kasutaja avatar

DCshoes kirjutas:

Üldiselt nagu sattunud tankima kohtades, kus enne tuleb maksta, kui vooliku paaki surud.
Aga no niisama kraaksujatele tuleb igaljuhul rahvusvahelises viipekeeles selgeks teha, mis asjast arvan...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 17:41 
Moderator
Kasutaja avatar

Ausaltöeldes, mina ei näe kabanossitajates mingit süüd järjekorra tekkimisel. Kui Statoil neid müüb siis on igal ühel täielik õigus seda osta ju. See on Statoili mure, et nad ei suuda kõiki kiiresti teenindada või mingit mõistliku kassasüsteemi luua, kus kabanossitajaid ja tankijaid eraldi teenindatakse.

Palju nõmedamad ongi need ukse ette parkijad, kust ei mahu ei autoga ega jala mööda. Ja tankeri eest maksmiseks ära sõita? :? See tundub ka mulle veider.

PS: Kabanoss on üks vastikumaid kiirsööke minu arust :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 610, 611, 612, 613, 614, 615, 616 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis