No ma ei tea mis ime inimene ma olen,aga mul pole küll ühtegi kobinat autode kohta millega sõitnud olen.
Esimene oma auto oli Lada.Töötas,kõik peaaegu toimis ja soojaks läks ka talvel.Mida oskab üks 16 aastane lubadeta tatikas paremat tahta

.Võtke muidugi konteksti,et see oli ca 15aastat tagasi.Samamoodi sõitsin eelmine suvi vanaisa mossega. Ma ütlen päris ausalt,et mul pole tükk aega nii ehedat autoelamust olnud.Ma olen sõitnud igast esside ja emmidega.Ühte amg-i pole veel näpu vahele antud,aga mõnusalt värskendav oli sõita mossega ,millega tundsid ennast nagu autoga ühes tükis.Mitte ühtegi elektroonilist abivahendit mis segaks jne.
Ma olen küll võibolla lootusetu petrolhead,aga ma suudan igas autos midagi head leida:D
Ja mis puutub sellesse e36 teemasse siis üks mu esimesi "kiireid " autosid mille pulkade taha sain oli 325.See võis olla u 1998-99 aastal.Kiirendus oli ulme

Eks ta oli paremas seisukorras ka kui enamus praegu ringluses olevatest,aga see hetk tundus jube hea autona.
Kui ma just pean mingi auto välja tooma siis selleks oleks vabalthigav diisel golf mille kõrvalistmel ma eelmine nädal olin sunnitud veits ringi tiksuma.Muidu auto nagu auto ikka,aga tee või tina,no ei liigu kuskilt otsast

Täis plank lisade poolest,aga ma suutsin ikkagi midagi leida,mis mulle meeldis selle puhul