krt, ma ainult 10% saan aru sellest, millsest räägib oopc, eesti, võro ja nats saare keelt jagan, aga mis keeles kirjutab oopc ei saa aru

täna puhastasin enda toru, ja ledsin vanad pildid, mis on shit kvaliteediga, kuid põhimõtte arusaadav

Pilte tehtud veebruaris, tänaseks olen seda autot näinud numbridega ja liikumas

Sai nähtud eelmine nädal BMW 3.0CS? või kuidas tal on õige nimetus

Tehtud detsembris 2010. Excalibur suri välja, ja takistast trammi liiklust mingi 15 minutit, kuna oli suht külm, ja mul ttorul akku on ostetud hiinas, siis käivitamisest ei saanud pilte teha, kuid jalutasin seal oma pojaga, et vaatasime, kuidas peigmees ja pruut hilitsevad enda pulmadele.

Tehtud juunis. Minu valge unistus, raskelt meeldib Bentley selles keres. Ma too päeva olin enda nõks odavama briitlasega

E65 käruga, kahju, et tagant polnud Zubrjonok moodi vanakooli haagis:)

kaks idiooti pargis enda panne sõiduteel, kes on käinud Haabersti Rimis, teavad, et see tee lõik parklas on kohe peauste vastas. Ülejäänud ei pääsenud mööda, ma ise kutsusin mendi kohale, kahjuks endal polnud aega oodata, et vaadata kes need dübiilikud on.

Noh, midagi imeliku pole selles, et jaguar sõidab talvel, kuid sellel kassil olid mustad triibud läbi kere ja klaase (need mustad triibud tagaklaasil pole kardinad:))