Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 20:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 637, 638, 639, 640, 641, 642, 643 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 20.08.2011 23:42 

oopc kirjutas:
.

Aga miks Sina, kui kodumaa patrioot, kohal ei ole?
Kiljumine korra küll oli jah, aga õnneks vaid ajutine nähtus.[

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 23:47 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei see super .et sinna siiski massid kohale läinud on .heameel just normaalsete inimeste üle kes seal.Ise olen endale valinud mugavama lahenduse :D
Ja üldse jätkuvalt arvamusel .et see aasta siiski on läinud seal vette see tsill.
Praeguse iirlase esituse ajal vist on suurem osa narkomaane ja täti kari looja läinud seal.
Iirlase esituse ajal täti kari haigutab lava ees oleva traataia taga ja hoiab käsi pükstes. :DPole enam kiljumist ja muud kuulda kui kerli .preinnstormi ja veel osade teiste ajal.
VIRU keskuse rahavs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 23:58 
Kasutaja avatar

ausaltöeldes mul oli kole häbi vaadata, kui 60 bussi pealt eestlased laulukal maha läksid ja kui neil bussist väljumine raskendatud oli, siis hakati vene keeles ropendama ja üle bussi karjuma. fakk jee.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 00:03 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Eestlased läksid täispeaga laulukale või.Igatahes selliseid tolbajoobasi vähemalt minu jaoks ja arvates tolbajoobasi paraku jagub kõikjale.See aasta juba kas müüakse laulukal õlle ja muid vägijooke ka või .SAKU kupleid täis igatahes.
Eelmise öise laulupeoga on vahe asjal nagu päev erineb ööst.
Aga jah narkomaanid ja muud kangelased kes lippudega vehivad ja end lipu abil püsti hoiavad .....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 00:18 
Kasutaja avatar

Nii uskumatu kui see ka ei ole (minu jaoks) et tuleb vist paraku kaine nädalavahetus 3 korda see aasta . Raha pole keegi ei taha külla ka tulla :D :D

Aga täna hommikul ärgates tõusin püsti ja võtsin läppari laua pealt ja tõmbasin laua lambi endaga kaasa ja lamp kukkus maha ja ma astusin kildude peale, WIN!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 01:21 
Kasutaja avatar

Krt,peab tõdema,et kahetsen tänast lauluväljakule minekut.
Ainuke hea tunne oli kui Kerli laulis "Eesti muld ja Eesti süda"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 01:40 
Kasutaja avatar

Krt tundub,et hea otsus oli mitte sinna laulukale ronida.
Öölaulupidu jätis küll mega ja kustumatu mulje ja tänase ürituse kohapealt olin ka suht huvitatud kui esimest korda kuulsin.
Aga eile kui kavasse süvenesin tundus,et feil ja nii vist oli ka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 02:04 

oopc kirjutas:
Eestlased läksid täispeaga laulukale või.Igatahes selliseid tolbajoobasi vähemalt minu jaoks ja arvates tolbajoobasi paraku jagub kõikjale.See aasta juba kas müüakse laulukal õlle ja muid vägijooke ka või .SAKU kupleid täis igatahes.
Eelmise öise laulupeoga on vahe asjal nagu päev erineb ööst.
Aga jah narkomaanid ja muud kangelased kes lippudega vehivad ja end lipu abil püsti hoiavad .....

Tra mine v***u ükskord, mida sa ajad seda kuradi haiget debiilset möla. Saa üle juba!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 02:12 
Eliit

Saage ise üle, ignoreerige või ärge lugege. Foorumis on varsti 90% prossa postitustest hala oopci ümber. Mina loen, kui saan aru on hea, kui ei saa siis ma ei hakka nutma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 02:44 

[/quote]Oota veel paar kuud. Üldiselt selliseid häid lollikindlaid "rallikaid" enam peale ei tule ju. Kõik läheb keerulisemaks, hapramaks ja kallimaks.[/quote]

Ja esiveolisemaks, kui nüüd fordi koha pealt rääkida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 02:45 
Kasutaja avatar

Eesti laul oli täpselt see, millena ta välja reklaamiti. Paraku aga ei jätnud üritus liiga positiivset muljet. Elu esimese tõelisest suurüritusest oleks oodanud ikkagi ka neid laule, millega Eesti vabaks lauldi.

Mis puutub publikusse, siis tuleb kurvalt tõdeda, et platsi ääred olid täis joobes/magavaid tegelasi. Samas näis lavaesine rahvas päris mõistlik.

Teiseks häirivaks asjaoluks oli see, et söök-jook oli sellise massiürituse kohta kirve hinnaga. Ma saan aru küll, et kellele ei meeldi, see ei söö-joo, aga Saku tegi ikka korraliku käibe. Sellest tulenevalt langes terve ürituse tase minu silmis.

@jyrgenpii, kes ei ole päris laulupeol käinud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 09:31 

jyrgenpii kirjutas:
Elu esimese tõelisest suurüritusest oleks oodanud ikkagi ka neid laule, millega Eesti vabaks lauldi.

Ehk sai siis sellega seoses sulle selgeks see, et Eestit tegelikkuks ei lauldud vabaks, vaid Meri jõi vabaks. Ehk siis tegelikkuses läks 20. Meri pudeliga venemaale allkirja võtma...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 09:51 
Kasutaja avatar

h20m kirjutas:
jyrgenpii kirjutas:
Elu esimese tõelisest suurüritusest oleks oodanud ikkagi ka neid laule, millega Eesti vabaks lauldi.

Ehk sai siis sellega seoses sulle selgeks see, et Eestit tegelikkuks ei lauldud vabaks, vaid Meri jõi vabaks. Ehk siis tegelikkuses läks 20. Meri pudeliga venemaale allkirja võtma...

Ise mõtlesid selle jama välja?
Pudeliga võid sa litsidesse minna, mitte üht riiki iseseisvaks kauplema.....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 09:59 

TMF kirjutas:
h20m kirjutas:
jyrgenpii kirjutas:

Mis sa arvad, et ma hakkan vaidlema nüüd sinuga?
Aga kui eestis väljaantud raamatud valetavad siis olgu.
Ja ma ei rääkinud kauplemisest midagi, kaubeldakse turul.
Rohkem kommenteerima ei hakka...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 10:16 
Kasutaja avatar

h20m kirjutas:
TMF kirjutas:
h20m kirjutas:
jyrgenpii kirjutas:

Mis sa arvad, et ma hakkan vaidlema nüüd sinuga?
Aga kui eestis väljaantud raamatud valetavad siis olgu.
Ja ma ei rääkinud kauplemisest midagi, kaubeldakse turul.
Rohkem kommenteerima ei hakka...

Kusjuures eilsel Vabaduse Laulul jagatud Postimeest sirvides, leidsin seal artiklid ja meenutused neljalt mehelt. Ants Laaneots, Indrek Kannik ja ma teist kahte ei mäleta. Just üks neist kahest keda ma ei mäleta, rääkis, kuidas ta käis Pihkvas Vene riigi tagant raadiomehhanisme ostmas. Lisaks sularahale oli kaasas ka mingi vorstijupp ja pudel kangemat (kui õigesti mäletan, siis konjakit). Ja sai need raadiovidinad kätte ning nendest tegid raadiamatöörid kokku pealtkuulamisaparaadid, segajad ja muud seadmed, et venelaste käikudest ette teada ning neid segada. Seega see pudeli teema ikkagi natuke aitas kaasa meie iseseisvusele, küll mitte sel juhul hr Meri kaudu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 637, 638, 639, 640, 641, 642, 643 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis