Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 16:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 27 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Sain olerex'ist külma, mida teha?
PostitusPostitatud: 22.08.2011 15:55 
Kasutaja avatar

Internet valetab!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 16:01 
Kasutaja avatar

Kuule ison.ts, võib-olla on sul endal mingi isiklik kana kitkuda Olerexiga, või midagi. Ma tangin mujalt siis, kui olukord nõuab. Kuna Olerexist saan klubikaardiga veel lisaks 35senti vanas rahas soodustust, siis mõistlik igati tankida sooduskaardiga. Ja ma ei pea viha Statoili vastu, tangin ka seal, kui see on marsruuti arvestades tee peal või lähemal. Sõtta tulin kutse peale, gümn. on selja taga juba aastaid 4
Got it? :uhoh
Peace :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 16:09 
Kasutaja avatar

Mul joppas paar kuud tagasi ühe teise tankla kettiga, kus tankimise algul kohe numbrid kokku jooksid. Küttet aga tuli ja tuli. Lõpuks kui maksma läksin näitas kassa et ma tankisin 0.17l.
Väitsin küll.. et neil midagi perses.. tankisin tunduvalt rohkem, aga ei midagi. :D

andsin siiis viisakusest 2 euri ja lahkusin. Seieri järgi tuli mingi 30 liitrit ära.

Viimati muutis List_man, 22.08.2011 16:16, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 16:14 
Kasutaja avatar

olerxiga ei ole mul mingit kana kitkuda. Ei ole ka kunagi ühegi teise jaamaga mingeid probleeme olnud. eelmine nädal alles tankisin adavere jaamast. Kodule lähim jaam, kus pidevalt tankisn oli samuti kunagi olerex.
Lihtsalt mind hämmastab selline mälu. Vahest astun kaks sammu elutost kööki ja seisan siis pool minutit külmiku eest ja üritan meelde tuletada , mida ma siit üldse tahtsin. Kõik asjad pean märkmikusse kirja panema , sest muidu lähevad asjad meelest ära ja siisunustan ikkagi märkmikust järele vaadata. Aga ma vana inimene ka muidugi. sinuga võrreldes.
Ma ei mäleta isegi , mis auto mul 10 aastat tagasi oli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 20:12 
Kasutaja avatar

Vanasti, siis kui me noored olime.... Ajad muutuvad, teate seda? Mõtetu isegi võrrelda seda mis oli 2 aastat tagasi.
Bensiini ostetud pidevalt nii Nestest, Lukoilist, Statoilist kui ka Olerex-ist. Need kaks viimast on põhilised ja pole ka kunagi probleemi olnud. Kindlasti võib juhtuda, et midagi läheb valesti ja seda lihtsalt võimendab hooldamata mootor ja paagi tühjaks sõitmine.

On olnud probleeme paarkorda iseteenindusega tanklates. Lahenduseks on olemas ilusti telefoni number tankuri küljes ja probleem alati lahendatud 24 tunni jooksul!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 20:32 
Kasutaja avatar

Ise tangin ka enamus aega Olerexis ja pole nagu probleemi olnud. alexele automaat tanklas olen korduvalt 5 eurostest ilma jäänud.
Ma ka pigem arvan et sul näidik lihtsalt valetas vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 20:55 
Kasutaja avatar

Mul sõi neste automaat aasta tagasi ühe sajakroonise ära. Võtsin kohe tseki, tõmbasin kõrvale ja helistasin tsekil olevale lühinumbrile. Kurtsin oma muret ja andsin oma kontakt andmed. Lubati õhtul raha/ kütusekoguse suhe üle vaadata. Järgmine päev helistati. Nad olivad videolindid ja rahad üle vaadanud. Küsisid konto nr ja raha kanti tagasi.

Neste klienditeenindus :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 22:12 

List_man kirjutas:
Mul sõi neste automaat aasta tagasi ühe sajakroonise ära. Võtsin kohe tseki, tõmbasin kõrvale ja helistasin tsekil olevale lühinumbrile. Kurtsin oma muret ja andsin oma kontakt andmed. Lubati õhtul raha/ kütusekoguse suhe üle vaadata. Järgmine päev helistati. Nad olivad videolindid ja rahad üle vaadanud. Küsisid konto nr ja raha kanti tagasi.

Mul kaks korda UnoX/Alexelaga sarnane jama olnud, helistasin infotelefonile ja raha saadeti paari päevaga arvele. Mingeid probleeme igatahes ei esinenud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 22:31 

kaabakaz kirjutas:
DevilDeVille kirjutas:
igasugustele lahmijatele infoks - olles mõnevõrra kütuseteemaga kokkupuuteid eviv organism, tean rääkida, et mõni aeg tagasi müüsid kõik siinsed ketid ühe tarnija bensiini, niisamuti ka hulgimüüjad. nüüd, jah, toob statoil osa kütust paadiga jne. ei kaitse siinkohal Olerexi, lihtsalt naljakas on jälgida mitteteadlike kodanike põhjapanevaid arvamusavaldusi :)

Sellel oli kindel põhjus, aga jah, rahvas sai päris mõnda aega lüpsta
Meie toome oma kütuse lala ländist, tegelikult küll maardust, aga vahet pole. :D

Päris nii nüüd ka pole/polnud. Olerex sai osa enda kütusest mustalt turult, kas siis Venemaalt või mujalt (kasvõi Leedust, aga riigile makse ei maksnud) :)
http://www.ap3.ee/Default.aspx?Publicat ... 4d4298f294

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 22:47 
Kasutaja avatar

trykmann kirjutas:
List_man kirjutas:

Mul kaks korda UnoX/Alexelaga sarnane jama olnud, helistasin infotelefonile ja raha saadeti paari päevaga arvele. Mingeid probleeme igatahes ei esinenud.

aga kas ka kompenseerivad kuidagi selle, et kui oleks paak täitsa viimase piisa peal ja automaat sööb viimase raha ära ja jääd sellepärast 1km pärast teepeale?

See oleks küll väga n..s, kui arvestad rahaga ja et jõuad selle raha eest tankida ja siis koju sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 22:57 
Kasutaja avatar

Tuleb endal tanklaga meelde moned juhtumid.
1) alexelast sai kunagi ostetud sellist bensiini, mis võttis jawa paagil värvi maha. ( Läks mööda nagu ikka tihti juhtus )
2) Lukoil sõi kunagi pangakaardi ära, helistasime kell 2 öösel klienditeenidusse, lubati tagasi helistada. Kell 4 öösel tuli kõne, et kuhu saame teile kaardi ära tuua.
3) sõbral oli paak tühi ja tükk aega nuias meil kütteraha. Sai siis lõpus 100eeku. Läksime automaatjaama hakkas tankima ja vajutas kogematta bensiini peale. Vaja oli aga diislit ja nii see jäi.

Ega üldiselt vahet pole, kust tangid. Ise olne üle eesti tankinud ja ei ole probleemi olnud. Samuti sai proovitud ja ulmelisi nitro ja ma ei tea mis bensiine. Ei mignit vahet.
Probleem voib pigem tekkida vast mingites küla tanklates. Räägin siis kütuse kvaliteedist.

Aga üldiselt, kui midagi juhtub siis kohe kone klienditeenindusse ja üldiselt saab ka lahenduse ma arvan. See on juab teine teema, kui 2 päeva hiljem avastad, et said vähe kütet või mida iganes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 23:01 
Kasutaja avatar

mnjah, ma eranditutl ainult olerexist seevastu tankinud viimased 4 aastat vms.

Ühe korra küll diisel enam talvel ei toiminud, ju siis oli suvisega segamini üleminukuperioodil.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 27 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis