oopc kirjutas:
Sellel liiklemise teemal veel seda .et minule pole see teadmine võõras .sest kuulnud nii turul kuika meedias .et rahavas kipub sõitma suht juba automatiseeritult niiöelda .et kui oled sõitnud ühte teed näiteks ja seal mingil ajal viikase läbi mingi muudatus sisi sõidetakse ehk ikka nõnda nagu vanasti oli.
GPS muidugi super värk ja tuleb ikka endal see asi ka tõsisemalt teemaks võtta.
Aga minu postitamistest selline järeldus teha nagu siin tehakse siis see igaühe oma valik ja nõnda võiks järeldada .et iga üks siin on kas siis maailmaparandaja .mina või minu vanem näiteks.
Этот трафик на нем еще. Насколько мне известно, это не чужой. Как услышал в медиа-рынка, а также. Людей, отношение, как для работы в автоматическом, так сказать. Так что если вы прошли в одну сторону, и там некоторое время, например, использоваться для проведения обратной связи Изменение под, или так до сих пор было как в старые времена.
GPS, конечно, супер вещи и все еще быть самим собой, этот случай также является серьезной проблемой.
Но мне нравится postitamistest этот вывод в том, что каждый ваш выбор, и поэтому он может быть заключен. Чтобы каждый из здесь либо maailmaparandaja. Я или мой родитель инстанции.