Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 19:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 650, 651, 652, 653, 654, 655, 656 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 23.08.2011 21:07 
Kasutaja avatar

Võta internet lahti, uuri kuidas neid asju nt marineerida vms kombel purki panna (letšo vms) ja sul on kevadeni korralik sakuska viina peale olemas :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 21:12 
Kasutaja avatar

insche kirjutas:
Täna korjasin oma sarapuuhekist hunniku pähkleid, õhta otsa nosind neid :)

kuna pähklid valmis said? nädal tagasi käisin maal ja uurisin, täitsa rohelised olid veel teised. aa teate ma vihkan seda aega, kui need asjad aias valmis saavad. niita ei saa, kõndida ei saa, ilma et kogu hoov jama täis poleks jne. olen ma seletand meeletult ikka kodustele, et mitte keegi ei söö neid. et võtame juurime välja ja teeme ilusa juure muruplatsi aiast, silmale ilusam ja kergem niita, aga ei!
aed on nagu dzungel, aa ju nii peab ikka olema. mu aias on 5 krunti, niiet mõelge selle niitmise peale

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 21:13 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
insche kirjutas:
Võta internet lahti, uuri kuidas neid asju nt marineerida vms kombel purki panna (letšo vms) ja sul on kevadeni korralik sakuska viina peale olemas :)

vot paraku ei ole mina inimene, kes viitsib endale vaaritada valmis mingeid letsosid ja kurat teab, mis muid asju ja seda olen ma ka üritanud korduvalt toonitada, aga no kui sügisene aedviljapuhang teatud kontingendil mõistuse sahisema võtab, pole midagi teha...

Sama siin. Ma tarbin selliseid asju nii vähe, et kõvasti odavam ja mugavam on neid poest osta. Samamoodi on aiamaa pidamine, talve saaduste jaoks. Kui peres on 2-3 inimest siis harimine läeb kallimaks kui poest ostmine(harimine sisaldab ka hoiustamist ja kõike muud). Kui oled töötu või hulgaliselt vaba aega siis on see mõeldav aga tööriistad peavad siiski olema

Viimati muutis talon, 23.08.2011 21:15, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 21:28 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
kuna pähklid valmis said? nädal tagasi käisin maal ja uurisin, täitsa rohelised olid veel teised. aa teate ma vihkan seda aega, kui need asjad aias valmis saavad. niita ei saa, kõndida ei saa, ilma et kogu hoov jama täis poleks jne. olen ma seletand meeletult ikka kodustele, et mitte keegi ei söö neid. et võtame juurime välja ja teeme ilusa juure muruplatsi aiast, silmale ilusam ja kergem niita, aga ei!
aed on nagu dzungel, aa ju nii peab ikka olema. mu aias on 5 krunti, niiet mõelge selle niitmise peale

Pähklid täitsa aitavad süüa juba. Ega mullegi ei meeldi see aiamaa pidamine, õed käivad mul askeldamas, heal juhul viitsin ma neid vahest kasta. Õunapuud on ka jah lookus, sealt sitt niita, samas ma olen last seda õepoisil teha :D Aga neid saadusi meeldib süüa küll, iga kell etemad kui poe omad. Kahju, et eelmine talv kasvuhoone kokku kukkus ja ei jõudnud uut ehitada ka, seetõttu tänavu tomateid polnud. Õunamahla kavatsen kindlasti teha ja kuna mul on 2 õlleankrut, siis ühte panen õunamahla käärima ka. Ilmselt ma ise seda ei joo, kuid proovima peab ja küll keegi ära joob :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 21:41 
Eliit

A ma just loputasin ennem töölt tulles kevadise õlle ankrust välja ja homme läheb õunasiidri tegemiseks 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 22:05 

Visake mõni hea siidri retsept ka, ma just eile vaatasin et seisab ankur üksi nurgas ja ootab taaskord :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 22:16 

Kusjuures siin Tähtveres pakub üks õunamahla müüa ja päris edukalt läheb kaubaks. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 22:23 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Miks ei joo ? Ma ei tea mida mul üks vana hea klassivend teeb aga me oleme ikka eluaeg koos igast jama teind. Ta ajab alatasa midagi uut ja huvitavat, küll vahtra mahlast, küll õuna mahlast. Igakord on selline suht magus naistejook aga peale kahte liitrit enam aru ei saa midagi... Halb variant on muidugi järgmine päev potil

Noh, ma õllesõber, ei joo siidrit eriti :P A nagu ütlesin, ära tuleb proovida. Ja ideid, kuidas seda teha nii, et õnnestuks, ootaks isegi. Minu pea paneks toore õunamahla ja paar kilo suhkrut ankrusse, ankur päeva pärast kinni. Aga ma ei tea, kas mu pea õieti võtab...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 22:30 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
oopc kirjutas:
Sellel liiklemise teemal veel seda .et minule pole see teadmine võõras .sest kuulnud nii turul kuika meedias .et rahavas kipub sõitma suht juba automatiseeritult niiöelda .et kui oled sõitnud ühte teed näiteks ja seal mingil ajal viikase läbi mingi muudatus sisi sõidetakse ehk ikka nõnda nagu vanasti oli.
GPS muidugi super värk ja tuleb ikka endal see asi ka tõsisemalt teemaks võtta.
Aga minu postitamistest selline järeldus teha nagu siin tehakse siis see igaühe oma valik ja nõnda võiks järeldada .et iga üks siin on kas siis maailmaparandaja .mina või minu vanem näiteks.

Этот трафик на нем еще. Насколько мне известно, это не чужой. Как услышал в медиа-рынка, а также. Людей, отношение, как для работы в автоматическом, так сказать. Так что если вы прошли в одну сторону, и там некоторое время, например, использоваться для проведения обратной связи Изменение под, или так до сих пор было как в старые времена.
GPS, конечно, супер вещи и все еще быть самим собой, этот случай также является серьезной проблемой.
Но мне нравится postitamistest этот вывод в том, что каждый ваш выбор, и поэтому он может быть заключен. Чтобы каждый из здесь либо maailmaparandaja. Я или мой родитель инстанции.

See liiklus on seda veel. Niipalju kui mina tean, see ei ole võõras. Nagu kuulda meedia turul samuti. Inimesed, kuidas tegutseda automaat, nii rääkida. Nii et kui teil läks ühele poole, ja seal mõnda aega, näiteks kasutada tagasiside juhitud muuta või nii et see oli ikka nagu vanasti.
GPS muidugi, super värk ja ikka ise, sel juhul on ka tõsine probleem.
Aga mulle meeldib postitamistest selline järeldus on, et iga ühe oma valiku ja nii võib järeldada. Et igaüks meist siin või maailmaparandaja. Mina või mu ema näiteks.

Eriti paremaks ei läinud :?

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 23:16 

Oeh, pikk ja väga raske tööpäev seljataga..võib öelda, et päev läks peaaegu asja ette kui sitt tervis välja arvata.
Ei taha kohe mõeldagi, et homme hommikul hakkab nende puude riita ladumine peale, ei saa see just 1-2h projekt olema, vaid loodan, et ehk jõuab hommse päevaga valmis.. :D
Kaks kuuri peaks ka nüüd homme ära kaotama (tegelikult ühe lükkasime juba ümber täna) :rokib

Ja päeva tippsündmus on kindlasti see, et plika mul bussiga matsu pani :kill , ning ei ole just lihtne citroen C2 -ega bussi kraavist välja sikutada.

Ja peab mainima, et millegipärast on netipulk ka üllatavalt aeglane.. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 23:47 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Visake mõni hea siidri retsept ka, ma just eile vaatasin et seisab ankur üksi nurgas ja ootab taaskord :D

jees ma tahan ka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 00:29 
Kasutaja avatar

Sai täna (nüüd juba eile) üle 15a umbes seenel käidud ja oh üllatust, pool kilekotitäit kuuse- ja kaseriisikaid ala poole tunniga, pole paha :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 00:31 

zanii kirjutas:
Sai täna (nüüd juba eile) üle 15a umbes seenel käidud ja oh üllatust, pool kilekotitäit kuuse- ja kaseriisikaid ala poole tunniga, pole paha :)

Kas teie olite need kaks tegelast, kes taskulampidega sauel põllupeal käisid seenel, nii üks 22.00 vms? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 00:37 

Hydration kirjutas:
zanii kirjutas:

Kas teie olite need kaks tegelast, kes taskulampidega sauel põllupeal käisid seenel, nii üks 22.00 vms? :D

Nood seal pigem kalastamiseks ööusse otsisid :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 00:41 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
zanii kirjutas:

Haha ei käinud kusagil põllupeal seenel, Maidla veehoidla juures metsades :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 650, 651, 652, 653, 654, 655, 656 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis