Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 19:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 651, 652, 653, 654, 655, 656, 657 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 24.08.2011 01:06 

Traumat pole pikemat aega olnud. Käsi näeb igati normaalne välja, sinine ega paistes pole. Ju siis ära maganud siiski, ma loodan.

Rain, mul pole enam ammu luumurdu olnud, need jäid nooruspõlve. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 05:44 
Kasutaja avatar

Tra,haigeks jäin...nohu,köha,kurk valus ja palavik :waah
Polegi enne suvel haige olnud , uus kogemus(kui seda nii saab võtta)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 09:09 

Neli homo tegid hommikul kell 04.00 maja ees puntratantsu ja räuskasid. Vahepeal käisid rohelises "sportautos" Calibra suudlemas ja meeleolusõitu tegemas... :kill

Kui keegi ennast ära tunneb siis küsiks, et mis vigastus teil on?

Esimene ots tekstist on muidugi puhas iroonia....nii igaks juhuks kui keegi aru ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 10:38 
Kasutaja avatar

eile sai siis verd antud :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 11:15 

Hendri kirjutas:
Hydration kirjutas:
Kas teie olite need kaks tegelast, kes taskulampidega sauel põllupeal käisid seenel, nii üks 22.00 vms? :D

Misasja? :D

Noh jah..käisin eile sauelt ka läbi , õhtupoole üks 10 aeg vms..
Rongijaama juurest mööda teed sõitsime ja järsku jäime vaatama , et wtf, mingid kaks tulukest on kaugemal keset põldu, jäime seisma ja siis saime aru, et mingid sellid panevad taskulampidega mööda põldu ja otsivad midagi ..
Sedasi ka arvamus, et äkki oli zanii, kuna ta asukoht saue ja noh..

Peab hakkama kuidagi suurt makki teiselepoole maja vedama...ei viitsi vaikuses puude vedamisega tegelda.
Siis saab venenaabritele natuke terrorit lasta, nende igapäevase vene popi muusika eest, mis nad mulle siin põhjustavad. (Muidu vinged naabrid, välja süüa ei ole kavas) :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 11:22 

Hendri kirjutas:
Kapi peal energiajook, aga ma ei julge juua seda :D
Miks?
Tauriin: 750 mg, Koffeiin: 280mg.

Võrdle red bulliga :D

Mis nimeline? Võid mulle saata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 11:42 

Tegelane5 kirjutas:
ison.ts kirjutas:
oopc kirjutas:
Sellel liiklemise teemal veel seda .et minule pole see teadmine võõras .sest kuulnud nii turul kuika meedias .et rahavas kipub sõitma suht juba automatiseeritult niiöelda .et kui oled sõitnud ühte teed näiteks ja seal mingil ajal viikase läbi mingi muudatus sisi sõidetakse ehk ikka nõnda nagu vanasti oli.
GPS muidugi super värk ja tuleb ikka endal see asi ka tõsisemalt teemaks võtta.
Aga minu postitamistest selline järeldus teha nagu siin tehakse siis see igaühe oma valik ja nõnda võiks järeldada .et iga üks siin on kas siis maailmaparandaja .mina või minu vanem näiteks.

Этот трафик на нем еще. Насколько мне известно, это не чужой. Как услышал в медиа-рынка, а также. Людей, отношение, как для работы в автоматическом, так сказать. Так что если вы прошли в одну сторону, и там некоторое время, например, использоваться для проведения обратной связи Изменение под, или так до сих пор было как в старые времена.
GPS, конечно, супер вещи и все еще быть самим собой, этот случай также является серьезной проблемой.
Но мне нравится postitamistest этот вывод в том, что каждый ваш выбор, и поэтому он может быть заключен. Чтобы каждый из здесь либо maailmaparandaja. Я или мой родитель инстанции.

See liiklus on seda veel. Niipalju kui mina tean, see ei ole võõras. Nagu kuulda meedia turul samuti. Inimesed, kuidas tegutseda automaat, nii rääkida. Nii et kui teil läks ühele poole, ja seal mõnda aega, näiteks kasutada tagasiside juhitud muuta või nii et see oli ikka nagu vanasti.
GPS muidugi, super värk ja ikka ise, sel juhul on ka tõsine probleem.
Aga mulle meeldib postitamistest selline järeldus on, et iga ühe oma valiku ja nii võib järeldada. Et igaüks meist siin või maailmaparandaja. Mina või mu ema näiteks.

This traffic is not already. As far as I know, this is not a stranger. As heard on the media market as well. People, how to operate automatically, so to speak. So if you went to a party, and there for some time, for example, use the feedback-driven change, or so it was still like the old days.
GPS, of course, super stuff and still be yourself, in this case is a serious problem.
But I love postitamistest this conclusion is that every one of your choice, and so it can be concluded. To all of us here, or maailmaparandaja. I or my mother's example.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 12:55 
Kasutaja avatar

Täna siis autokooli teooriaeksamit tegema, korra sai läbi kukutud, venitatud 2 kuud suvel, nüüd aga kindla peale minek, 1000 küsimust lahendatud, pole enam pikk maa minna. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 13:14 

Iff kirjutas:
Lätlased on klounid rsk. Tallinna ringteel, Jüri ja Kiili risti vahel. Lätlase uuem Renoo veok laseb rahus 60kmh minna ja see on lagi. Taha tekib ports sõidukaid kes lampi pimesi tuimalt mööda hakkavad minema (hea, et need veel koos omavahel kokku ei pannud) ja viimane auto jäi vähe hiljaks - teine tuli juba vastu. Lätlane, selleasemel et hoogu maha võtta ja paremale tõmmata keeras tuimalt vasakule. Möödasõitev masin sai väga napilt mööda aga kolmas rida tekkis paratamatult kuid vastutulev masin pidi jõhkralt teepeenrale tõmbama ja sai nibinnabin valgest postist mööda. Täitsa sõgedad peast.

Ega mul polnud ka pääsu ja panin ka mööda mõeldes, et kui hakkab minuga ka pisdiitama siis rammin tuimalt paremale kraavi ära.

Parajalt ülbed on küll kohati. Täna Sõjamäelt tulles Lagedi viadukti juures keeras ka mingi veok tuimalt ette (tema tuli nö. Jüri poolt ja keeras vasakule Sõjamäe poole). Kiirelt sai pidurit pressitud, ühe käega signaali lastud ja teise käega ühe näpuga lehvitatud. Krt ainus auto olin, tema peaaegu seisis ja ootas võimalust ja ikka oli vaja ju ette keerata. 90 alas sai hoog kuskile 40 peale pidurdatud, sest muidu oleks sõiduauto ja veoauto ristsugutise saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 13:51 
Kasutaja avatar

Mõtlen hetkel kohvi kõrvale, et kas ma tahan täna õhtuks vihmasadu või mitte - ehk kas ma hakkan autot pesema või ei :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 13:59 
Kasutaja avatar

Enne kella seitset paluks mitte pesta. Sooviks kuivalt koju jõuda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 14:16 

Kaabaka jutu peale - Mitmeid kordi sarnaseid juhtumeid teepeal olnud. Just nimelt seda, et uimerdavad kahes reas kõrvuti, vilgutad, hoiad vasakusse teeserva, aga ei si**agi. Kas siis ei näe peeglisse, või ei tahagi näha, ning lõpuks kui aru saab, et midagi viltu on, siis pressib pidurit ffs..
Korra olen ise lollile samamoodi vastanud (ega see ka muidugi teab mis ilus ja tark tegu ei olnud, aga kuna tegu oli närvilise päevaga , siis jah) :D
Aga tookord kasutasin laia teepeenart affidest möödumiseks ja sellele ühele ahvile sai samamoodi ees sõites pidurit pandud (Ehk sai aru, kui tobe on tagumine auto sellises olukorras olla.. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 14:26 
Moderator
Kasutaja avatar

mx7k kirjutas:
Tegelane5 kirjutas:
ison.ts kirjutas:
oopc kirjutas:
Sellel liiklemise teemal veel seda .et minule pole see teadmine võõras .sest kuulnud nii turul kuika meedias .et rahavas kipub sõitma suht juba automatiseeritult niiöelda .et kui oled sõitnud ühte teed näiteks ja seal mingil ajal viikase läbi mingi muudatus sisi sõidetakse ehk ikka nõnda nagu vanasti oli.
GPS muidugi super värk ja tuleb ikka endal see asi ka tõsisemalt teemaks võtta.
Aga minu postitamistest selline järeldus teha nagu siin tehakse siis see igaühe oma valik ja nõnda võiks järeldada .et iga üks siin on kas siis maailmaparandaja .mina või minu vanem näiteks.

Этот трафик на нем еще. Насколько мне известно, это не чужой. Как услышал в медиа-рынка, а также. Людей, отношение, как для работы в автоматическом, так сказать. Так что если вы прошли в одну сторону, и там некоторое время, например, использоваться для проведения обратной связи Изменение под, или так до сих пор было как в старые времена.
GPS, конечно, супер вещи и все еще быть самим собой, этот случай также является серьезной проблемой.
Но мне нравится postitamistest этот вывод в том, что каждый ваш выбор, и поэтому он может быть заключен. Чтобы каждый из здесь либо maailmaparandaja. Я или мой родитель инстанции.

See liiklus on seda veel. Niipalju kui mina tean, see ei ole võõras. Nagu kuulda meedia turul samuti. Inimesed, kuidas tegutseda automaat, nii rääkida. Nii et kui teil läks ühele poole, ja seal mõnda aega, näiteks kasutada tagasiside juhitud muuta või nii et see oli ikka nagu vanasti.
GPS muidugi, super värk ja ikka ise, sel juhul on ka tõsine probleem.
Aga mulle meeldib postitamistest selline järeldus on, et iga ühe oma valiku ja nii võib järeldada. Et igaüks meist siin või maailmaparandaja. Mina või mu ema näiteks.

This traffic is not already. As far as I know, this is not a stranger. As heard on the media market as well. People, how to operate automatically, so to speak. So if you went to a party, and there for some time, for example, use the feedback-driven change, or so it was still like the old days.
GPS, of course, super stuff and still be yourself, in this case is a serious problem.
But I love postitamistest this conclusion is that every one of your choice, and so it can be concluded. To all of us here, or maailmaparandaja. I or my mother's example.

이 트래픽은 이미되지 않습니다. 내가 아는 한,이 낯선되지 않습니다. 뿐만 아니라 미디어 시장에 들었어요. 사람들은 어떻게 말하자면, 자동으로 작동합니다. 당신은 얼마 동안 거기에 파티에 갔다면, 예를 들어, 그것은 옛날처럼 계속되었다 있도록 피드백을 기반 변경 사항을 사용하거나.
GPS, 물론, 슈퍼 걸 아직도이 경우에는, 자신의 문제가 심각한 것입니다.
하지만이 결론이 원하는 모두가, 그리고 그것이 결론을 수있다는 것입니다 postitamistest 사랑 해요. 우리 모두 여기에, 또는 maailmaparandaja시오. I 또는 어머니의 예라고 할 수 있습니다.

Ma tahtsin sellega öelda seda,et ehk aitab ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 15:08 
Kasutaja avatar

sellest viimasest tekstist saab sama palju aru , kui algsest eestikeelsest.
venekeelne nagu juba midagi mõistliku meenutas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 15:09 
Moderator
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
sellest viimasest tekstist saab sama palju aru , kui algsest eestikeelsest.
venekeelne nagu juba midagi mõistliku meenutas.

No kui see kellelegi huvi peaks pakkuma siis tegemist on Korea keelega.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 651, 652, 653, 654, 655, 656, 657 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis