Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 23 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kogemus kindlustusettevõtetega
PostitusPostitatud: 18.08.2011 22:43 
Kasutaja avatar

Aga kuidas vältida neid tundmatuid firmasid kui neis on odavam kindlustada. Mis sest, et mõni eur aga ikkagi ODAVAM. Pohh, et pärast nu...i rohkem. Reaalne sääst ju , saab jooki panna vms :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2011 22:48 
Kasutaja avatar

Liikluskindlustuse ma võtan odavaima, viimasel ajal olen ka ERGOlt odavaima pakkumise saanud. Kui QBE või BTA pakuks odavamalt, võtaks neilt, ei kindlusta ju oma autot, vaid võõrast. Aga enda vara kindlustan küll seal, kus mul ja mu tutvusringkonnal on positiivsed kogemused.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 15:54 

Sai siis mõlemad kindlustused If´is tehtud. Ülevaatus käis kiirelt ja teenindaja viisakas, vähemalt Järve keskuse büroos. Hind oli turu keskmine ja hetkel võib valikuga rahul olla. :)

Igatahes tänud vastajaile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 12:01 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Iizi netiga super heal arvamusel.

IIZI on kindlustusmaakler ehk pakub-vahendab erinevate kindlustusseltside kindlustust. Antud hetkel küsiti seltside ja nende kahjukäsitluse kohta infot.

Kuigi, konkreetselt IIZI-l on olemas ka oma kahjukäsitlusosakond, kes vajadusel seltsidega suhtlemisel abistab. Kõigi maaklerite puhul ei pruugi see aga nii olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2011 22:54 
Kasutaja avatar

Keegi oskab öelda, kas mõni kindlustusfirma kindlustab ka välismaal arvel olevat autot või kas on võimalik oma koefitsenti välismaa kindlustusfirmale üle kanda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 10:26 
Kasutaja avatar

Elroy kirjutas:
Keegi oskab öelda, kas mõni kindlustusfirma kindlustab ka välismaal arvel olevat autot või kas on võimalik oma koefitsenti välismaa kindlustusfirmale üle kanda?

Liikluskindlustuse jaoks on olemas selline asi nagu piirikindlustus, aga see on suht kallis ja kitsendavaks tingimuseks on see, et seda saab teha ainult väljaspool EU-d registreeritud autole. EU-s regatud sõiduk tuleb kindlustada tema asukohariigis.

Kasko puhul see ka kindlasti standardne toode ei ole, aga seal on ilmselt hästi rääkides võimalikud erikokkulepped.

Koefitsenti kindlasti ümber kanda ei saa, selle arvutamise loogika on igas riigis ja osades riikides ka igas seltsis (ka Eestis juba mõnda aega) täiesti individuaalne.

Aga mul näiteks kunagi USAs elades ja seal kohalikku kindlustust tehes oldi nõus vanade Eesti poliiside näitamise peale aktsepteerima seda, et ma päris roheline ei ole ja olen enne ka autoga sõitnud ja seda kindlustanud. Tulemuseks päris oluline hinnavahe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 13:42 
Kasutaja avatar

Keda nüüd uskuda ja keda mitte
face kirjutas:
Kindlustus Est sain GB numbriga Ford Transit 2.0TD hinnapakkumise -1 kuu 47eur.
Inglismaal kindlustasin samat autot 4-ks päevaks ja maksis 68 naela, ehk u. 75eur...1 kuu oli üle 200 naela
nii et siin saab tunduvalt soodsamalt kindlustada, kui seal kuid eks ta ole ikkagi kallim kui EST nr. autol.
Kindlustus firma oli vist Gjensidige.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2011 14:29 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Keda nüüd uskuda ja keda mitte

Vat ei oska öelda. Eelmainitud KindlustusEst (kes mu klient juhtub olema) igatahes ütles, et nemad tegutsevad vastavalt seadustele ja Liikluskindlustuse seaduse §9 lg 1 ütleb, et liikluskindlustuse tavaleping/-poliis tehakse ainult Eestis registreeritud sõidukile.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 23 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis