Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 659, 660, 661, 662, 663, 664, 665 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 26.08.2011 17:09 

Ai kuramus..Kas see on võimalik, et Savisaar saadab sõnumeid MITTE varjatud numbri pealt ?
Mul on emt ja just sain ühelt numbrilt järgmise teksti. Kallis sõber, tule homme kongressile ja vali mind! Sinu Edgar.
Või on tegu mingi sõbra humoorika naljaga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 17:47 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Ai kuramus..Kas see on võimalik, et Savisaar saadab sõnumeid MITTE varjatud numbri pealt ?
Mul on emt ja just sain ühelt numbrilt järgmise teksti. Kallis sõber, tule homme kongressile ja vali mind! Sinu Edgar.

Siin on ainult 1 võimalus. Sa oled Keskerakonna liige ja Toobali parim sõber. Edgari ka.
Jarlis kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
Oi näe, sul on siit 32 sekundit üle läinud ja haagis on ka näed lausa 2cm lubatust kõrgem- vangi ja võti minema visata!

Ei, trahvi.

Just, see on ehtne raha kasseerimisüksus. Olgu sul või 5a puhas leht, saad nt 200 ülekilo eest maksimumilähedase (konkreetne juhtum, õemees sai 4800eeki, max mis tee peal teha sai oli 6000 ja tal oli 5a puhas leht). Mingit hoiatust või väikest hoiatustrahvi nende sõnavaras ei ole, seda on nad ka ise öelnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 18:09 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
Ja sellejaoks on olemas selline hea sõna ja võimalus nagu "edasikaebus/vaidlustus"
Kohtus tõmmatakse 110% kindlusega trahvisummast alla.

Jup, tean firmasi, kes lasevad kõik trahvid läbi komisjoni, sest tuleb odavam. See on suurfirmadel, kellel on selle jaoks tööl oma jurist pm. Väiksed veofirmad ei viitsi keegi sellega tegeleda, tööd on vaja teha mitte kohtu vahet töllerdada :P Selle ajaga vead mõned 60t koormad ära ja ongi raha tagasi :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 18:56 
Kasutaja avatar

Krt kui te tahate rahvarohkes kohas oma masuudipressidega sõita, siis palun veenduge, et need oleks korras ja ei ajaks tagant torust mingit tuumakatastroofi välja. Väga närvi ajavad sellised :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 19:27 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:

Tõenäoliselt on mobla nr sul mingi kunagise keskiliikme oma. Praegu aktiveeritakse ju kõik viimseni Edgarit nolgi eest kaitsma. Et siis nr on kuhugi andmebaasi jäänud, lihtsalt saadetakse nagu EMT oma SMS reklaame jne.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 19:32 

Siis peaks homme live -i lendama, ukse lahti lööma ja kui keegi keelama peaks tulema, näitan sõnumit, et näed Ets ise kutsus.
Läheks potsataks per**e maha kuskile ja paneks talle seal EI või siis valiks selle teise tegelase.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 20:28 
Eliit

insche kirjutas:
remain kirjutas:
insche kirjutas:
Ah 350... Väga meeldiv, et vähemalt üks eriüksuse kaalubuss siit maalt ära on :D

Mis see peaks tähendama? eriüksuse kaalubuss? Aga igatahes 2 tsiviil riietega meest istusid autosse :D

JuPo eriüksus liigub tavaliselt komplektiga 2 musta bemmi (vahel on üks värviline bemm) ja buss(id) nr märkidega 350 ja 490. Bussides on siis tehnoloogia kaalumiseks, digimeeriku lugemiseks jne. Nad pole tavaliselt koos, mõne kildiste vahedega liiguvad, vahel istub buss kuskil kaalumise platsis (teeäärne parkla vms), must bemm läheb võtab rekka maha ja eskordib bussi juurde. Metsaveorekkadel on üldjuhul info nende asukoha kohta reaalajas teada, kui keegi kuskil märkab, saadetakse sms "juhtimiskeskusesse", kes saadab info edasi kõigile listis olevatele autodele. Ka mina saan iga päev infot, kus on eriüksus, kus on Keskküla ja kus on Tikki bussid.

Viimaselajal on passinud värviline buss Jüri ja Kiili risti vahel seal mingi üksiku Rüütli trahtri jäänuste juures, nii umbes ülepäeva ja võtavad veokeid maha. Ükskord oli muhe vaadata kuidas tibid kaalusi vedasid ja möllasid . Mina hoian nendest bussidest suure kaarega eemale. Ja kuna mul lällarit hetkel pole siis võtab kergelt jahedaks küll kui jälle on terve rivi autosi teeääres. Täitsa pisteliselt võtavad ka, isegi mingeid suvalisi kongikaid. Ja eemale hoian ma just seetõttu, et kui kaal ja ketas on korras siis kuskilt ikka mingi viga leitakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 20:50 

apsu kirjutas:
Krt kui te tahate rahvarohkes kohas oma masuudipressidega sõita, siis palun veenduge, et need oleks korras ja ei ajaks tagant torust mingit tuumakatastroofi välja. Väga närvi ajavad sellised :uhoh

Et siis enamus diisleid vanarauda viia? Miks siin facepalmi smaili pole

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 20:55 
Eliit

Rauno. kirjutas:
apsu kirjutas:

Ma heameelega näitaks kuidas mu diisel musta ajab 8) Kuigi IFil ja teistel siinsetel dislatuunijatel tahmab veidi rohkem ma arvan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 20:59 
Eliit

Nii ongi õige.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 20:59 

Iff kirjutas:
Rauno. kirjutas:
apsu kirjutas:

Ma heameelega näitaks kuidas mu diisel musta ajab 8) Kuigi IFil ja teistel siinsetel dislatuunijatel tahmab veidi rohkem ma arvan.

Selliseid tegelinskeid on hea närvi ajada USA diiselmootoritega, Cummins 5,9TD ja Chevy 6,2D. MEeletult hea tunne on kohe, kui saab torud puhtaks lükata mõnele otse näkku. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 21:40 
Kasutaja avatar

lahe jh. fännake oma tossupilvi kuskil- eeem liiklusest eemal. mis seal ägedat on kui tagasõitjad lämbuvad tahmapilve. vahet pole kas auto on aastast 1 või eile poest välja sõitnud.
hakkas kohe kergem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 22:03 
Kasutaja avatar

prelude20 kirjutas:
lahe jh. fännake oma tossupilvi kuskil- eeem liiklusest eemal. mis seal ägedat on kui tagasõitjad lämbuvad tahmapilve. vahet pole kas auto on aastast 1 või eile poest välja sõitnud.
hakkas kohe kergem.

Ja nautige üksteisele näiteks näkku tossutades. Kordamööda käige kõik summutitoru otsa ees näoga. Siis mõelge, kas tahate veel või ei. Tooks eeskujuks ntx sm. Kirilli, kelle BMW on võimeline ka tuumakatastroofi korraldama, aga niipalju kui mina tema sabas olen sõitnud, pole veel kordagi pidanud välisõhu kanaleid kinni keerama. Endal võib äge olla, kui suur must pilv taga on, aga teistel ei ole äge ja mõnus. :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 22:15 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mina nüüd mõndade lviimastel päevadel olen aegajalt mõlenud ,nähes mõnda kasvõ ikergelt tahmavat või seda kiirendades tekitavat masinat ja selle logu td jne siis mõelnud ,et tõesti milleks.Kasvõi igasugu uhked uued masinad jne ,et no tõesti kas siis besiini ei jõuaks osta või kui ming ieriti suur uhke pill mingi disla või hybriid siis kuidag iveider samas rääkimata väiksematest putukatest kelel kas mingi kallis gaasiseade veel peale pandud kuigi masin niigi kütust ei tarb ijne.DIISEL nagu oli kunagi ja oleks ka hetkel endaarvates selline töömasinate teema.Tahmav.ja siiski kindlasti diislile omasema häälega jne sõiduauto on veider tunduma hakanud.
Mingi rollsroys diisel näiteks kuigi rolls roys vist diisel luksureid ei tee ja e itea mis põhjendus neil asjale on.
Ostaks kohe hybriidi mingi Ampera või mida iganes aga mingile 1.6 + lidrasele keskklassi autole mingi gaasiseade näiteks peale panna ...

Viimati muutis oopc, 26.08.2011 22:17, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 22:16 

Kui see tõesti sind nii väga häirib siis sõida LE järgi ja hoia pikivahet

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 659, 660, 661, 662, 663, 664, 665 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis