analyzethis kirjutas:
djkohuke12 kirjutas:
siag kirjutas:
talon kirjutas:
analyzethis kirjutas:
DoubleBock kirjutas:
Läksime sõpradega neljapäeval autot ostma , alles nüüd tuli pilt ette ja täielik mällar. Isegi seda ei mäleta kas auto ostsime ära või mitte

näpi tilka
a enivei.
Käisin eile siin mingi eestlaste peol klubis

suht julm. Kõik olid sihuksed kiilakad täispumbanud tüübid,et jube. Õlaga komistasin kogemata kellegi vastu,siis oli et "mida sa tõukled?,mine v*ttu. Tahad molli vää jne." 40 aastased naised oli üles löönd beibedeks end ja värki. Dress ja toss teistel.
Ukse taga mingi tüüp löödi lambist nii knokki et pildi võttis ette alles minutite pärast. Arvake kolm korda nüüd kas ma enam lähen sellist asja vaatama ?:D
Kus täpsemalt?
Alexandria klubis, seal Katajanokka kandis.
ka mina olin seal:)
kõige naljakamad olid need mingid kaks tüüpi,kes kommis olid ja kahekesi nägusi tegid lauataga

Ma tuli veel Hyvinkäält, firmapeolt taksoga sinna

Alguses oli selline mõnus istumine seal, käisime neid savitaldrikuid laskmas, pole elu sees kordagi lasknud ja võitsin. 25-st 11 lasin alla

Siis seal selline ringrada, kus saad sierradega aja peale rallida, 14st osalejast jäin 4dals. Sedagi sellepärast, et viimase sõidu ajal jäin omale tuttavast sierrast ilma, teie vend jõudis sisse juba istuda, ning sain vääraka auto, mis eelmisel sõidul veel esiosa sodiks oli sõitnud. Pidamine puudus ning piruett tuli ja sellega ka neljas koht (Y). Peale seda võtsime ühiselt õlut ja viina ja siis oli vaja helsingisse saada. Tulin nii huvi pärast sinna katajasse, et vaata, mis süsteem on. Eriti ei üllatunud, see oli selge, et kui Soomes suur hunnik eestlasi koos on, siis midagi normaalset sealt ei tule. Ühesõnaga, järgmime kord jätan minemata. Dj oli neeger, imelik, et seda ära ei lintsitud. Eesti "kommis patriootide" poolt.