Wertus kirjutas:
Käisin Roccal Mare Keskusesse enda tüdrukut ära viimas ja siis puht huvist mõtlesin, et sõidan kõik vahed läbi ja vaatan, kes parema käe reeglist ka midagi teab. Olin esimesest vahest vasakule pööramas ja juba oleks mingi naine mulle sisse sõitnud vasakult. Signaalitas ja vehkles kätega nagu hull, ma instiktiivselt näitasin keskmist sõrme ja seejärel osutasin enda paremale käele. Keskmise sõrme näitamist kohe ka kahetsesin, sest tal istus suhteliselt noor tütar kõrval. Aga ikkagi, miks inimesed parema käe reeglist parklates ei tea. Kummalgi ju märki pole. Mõtlevad siis, et kellel laiem tee, sellel eesõigus? Või et minu sirgem tee on pikem, siis olen mina peateel?
Igatahes see jäi ainukeseks selliseks juhuks, sest parajasti ristile ma kellegagi samal ajal ei sattunud. Küll jälgisin tükk aega kõrvalt kuidas pooltest inimestest paremalt poolt tulijatele teed ei andnud.
Kellelgi pole kindlustuse laksu sellest parklast? Sooviks teada, kuidas asi lahenenud on.
Einoh kui seal roccas pika sirge peal sõites tahad anda teed paremalt tulevale autole, siis enamus vahivad mokk töllakil, et miks sa ei sõida... Väga vähesed teavad, et seal on paremakäereegel. Reaalselt kehtib enamasti kiirema/suurema eesõigus.
Aga kindlustuspaku noolivaid värde pole näinud seal veel, ise annan peaaaegu alati teed..ei tea ju kunagi. Mis siis, et tekib mõtetu liilkusummik.