Ostsin poolteist nädalat tagasi e-auto platsi pealt focuse. Esimese 10km jooksul pidurid põlesid. No okei, pisut äkki seisnud, puhastasin pidurid ära ja käisid jälle ilusti. Nüüd olen kuskil 1000 km sõitnud autoga ja täna lasnamäel sõites tunnen järsku, et rool megaraske. Sõitsin siis parkla poole, et auto seisma jätta ja vaadata, mis seis on. Sel ajal hakkas roolivõim juba vihaselt huugama. Ma arvan, et kogu lasnamäe kuulis. Teen kapoti lahti ja vaatan, et õli vähe. Läksin poodi, ostsin uue õli, valasin täis ja ikka uilgab, läksin vaatama ning avastasin, et laseb tuhinal läbi. Sõbraga vaatasime asja hiljem lähemalt ning avastasime, et roolivarras roostes kaitsekummi alt ja liiva ja muud sodi täis. Puhastamine ei aidanud, ikka pritsib välja. Kas keegi teab, kus ma saaksin selle kõige odavamalt ja kiiremini vahetatud? Ning kas mul oleks õige lennata turja ka auto müünud autoplatsile, sest nemad rääkisid, et auto on seisnud seal umbes paar kuud vms. Aga paari kuuga ei jää nüüd küll pidurid nii peale ja roolivarras ei tohiks ka selline välja näha
Lisaks veel see, et kurat, kooli ka minna ei saa. Reedel sain koolist koju ja jalg tegi über valu. Läksin traumapunkti, seal öeldi, et jalapeal miskine frunkel ja lõigati jalg lahti. Nüüd käin igapäev traumas piinatoolis kus ilma tuimestuseta mul jalas ringi sorgitakse. See frunkel oli veel sidekoes vms, et päris sügaval ka