Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 16:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 696, 697, 698, 699, 700, 701, 702 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 05.09.2011 17:59 
Kasutaja avatar

No aga kui sa omal jõul pidama said, mille pärast sa kuri oled? Sa ei arva et kui sul suust verd oleks lahmanud, et nad siis ka midagi teinud ei oleks? Ja üldjuhul on ju mandliopp suht tavaline asi, ju nad näevad ukse peal ära et kui sa omal jõul sealt juba sisse tuled ja verd ei jookse, siis võid omal jõul sealt välja ka minna. asi seegi et ise kohale läksid ja kiirabi ei hakanud kutsuma

losted kirjutas:
Sai mandliopil käidud eelmine nädal, täna mõtlesin rohkem väheke liigutama hakata juba, kuid sai palju pingutatud, hakkas verd jooskma haavast, suutsin ise vere kinni peatata. Mõtlesin, et käin igaksjuhuks kiirabist ka läbi, kuna opijärgsel infolehel on, et kui hakkab verd jooksma, kutsuge kiirabi ja võtke jääkuubikuid suhu. Mõeldud tehtud, omal jõul läksin kiirabisse, läksin valvearsti juurde, ja lihtsalt pmst naerdi näkku, kabinetis olin max 45 sekundit, öeldi et normaalne asi, ei vaadatud kurkugi, et kuidas asi on, viskas kergelt kopsu üle maksa küll :) , ei tea kuhu ma pöörduma pean kui jälle juhtub ja enam verd pidama ei saa, kuskile 100km kaugusele Pärnu, Tartu või Tallinna :? . Kiirabiks oli Paide :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 18:10 

Tervitaks subaru omanikku,kes LOOBU TEEL kiiruskatseid tegi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 18:30 

kalle kirjutas:
No aga kui sa omal jõul pidama said, mille pärast sa kuri oled? Sa ei arva et kui sul suust verd oleks lahmanud, et nad siis ka midagi teinud ei oleks? Ja üldjuhul on ju mandliopp suht tavaline asi, ju nad näevad ukse peal ära et kui sa omal jõul sealt juba sisse tuled ja verd ei jookse, siis võid omal jõul sealt välja ka minna. asi seegi et ise kohale läksid ja kiirabi ei hakanud kutsuma

losted kirjutas:
Sai mandliopil käidud eelmine nädal, täna mõtlesin rohkem väheke liigutama hakata juba, kuid sai palju pingutatud, hakkas verd jooskma haavast, suutsin ise vere kinni peatata. Mõtlesin, et käin igaksjuhuks kiirabist ka läbi, kuna opijärgsel infolehel on, et kui hakkab verd jooksma, kutsuge kiirabi ja võtke jääkuubikuid suhu. Mõeldud tehtud, omal jõul läksin kiirabisse, läksin valvearsti juurde, ja lihtsalt pmst naerdi näkku, kabinetis olin max 45 sekundit, öeldi et normaalne asi, ei vaadatud kurkugi, et kuidas asi on, viskas kergelt kopsu üle maksa küll :) , ei tea kuhu ma pöörduma pean kui jälle juhtub ja enam verd pidama ei saa, kuskile 100km kaugusele Pärnu, Tartu või Tallinna :? . Kiirabiks oli Paide :rokib

Oled sa kalle ise mandliopil käinud? Endal saab kohe varsti aasta mööda sellest. Kirurg luges kohe sõnad peale, et kui midagi kahtlast on, mine traumapunkti. Tihti peale oppi, kui haav veritseb, satub veri makku ja see pidi oksendamise esile kutsuma.. Arvestades kuidas ma 2 nädalat kähisesin ja kahe käega valuvaigisteid sõin, sest see valu oli lihtsalt ebareaalne, siis sellises konditsioonis verejooksule käega lüüa - no vaevalt, oleks otsad andnud potti kallistades. Seega parem karta kui kahetseda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 19:17 
Kasutaja avatar

Täpselt, parem karta kui kahetseda, verd ei tulnud ka just vähe, paar korraliku suutäit ikka, hetkeline erevus tekkis ikka sisse, et mis nüüd, kuna raviarst on ka mulle sõna peale lugenud, et kui midagi on, pöördu kiirabisse. Ja Kalle, iga normaalne arst, kes võtab patsiendi vastu, ükskõik mis tal ka viga ei oleks, arst kuulab ta ikka ära ja vaatab üle, mitte, ei naera näkku ja öelda, et jajaa see on normaalne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 19:20 
Kasutaja avatar

Huvitav.... kas see on normaalne kui tehakse laibale (loe: mahakantud autole) kindlustus pakkumine :kill ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 19:41 
Kasutaja avatar

krusu70 kirjutas:
Huvitav.... kas see on normaalne kui tehakse laibale (loe: mahakantud autole) kindlustus pakkumine :kill ?

Kysija suu pihta ei lööda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 19:57 

Kas päevasel ajal peavad tuled põlema ? Lugesin kuskilt, et enam ei pea aga ehk teab keegi kindlalt ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 20:00 

Ära liiguta ennast nii palju. :D On see asi küll individuaalne, kuid tegelikult nädal aega istud ja pikutad toas ning siis võid vaikselt jalutama hakata/ poes käia jne.
Loomulikult peavad põlema .:err . Kust selline jutt ja mõte üldse?

Viimati muutis mehikemetsast, 05.09.2011 20:00, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 20:00 

Peavad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 20:07 
Kasutaja avatar

Console kirjutas:
Kas päevasel ajal peavad tuled põlema ? Lugesin kuskilt, et enam ei pea aga ehk teab keegi kindlalt ?

Park+Udu :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 20:29 
Kasutaja avatar

Ühel helesinise Calibraga vennal jooksis täna mu nina eest esimene ratas minema :D .

Keegi vist unustas poldid kinni keerata :p velg jäi pidama mingi 100m eemal :D. calibral aint sädeme pilv järgi :D nalja kui palju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 20:31 
Eliit

shortshifter kirjutas:
Oleks auto alla jäänud Uuemõisas.Veoauto jäi seisma ühes reas,õnneks mõtlesin korra oodata,enne kui teist rida ületama asun,nii kui sain jala teele tõsta,lasi eelmainitud auto ninaalt umbes 40 kilomeetrise tunnikiirusega läbi. :rokib

Täna hommikul liiklesin üliviisakalt seal kandis ja järsku mingi Transiti vend näitas näpuga oimukohale vms, et ala ma olen idioot. WTF. Täitsa tropp vend.

Ja eile õhtul tõmbasin Uuemõisas 50 alas 70ga mendile radarisse, kutt jalutas vaikselt tee poole aga ma ei näinud küll, et oleks mulle peatumismärguande andnud. Küll nägin seda, et bussile pandi tuled peale ja hakati minuga samas suunas liikuma aga ma olin varsti maanteelt ammu metsavahel :D

Uuemõisa küla on veider kant. Ja proovigu keegi HKHKs õppija öelda, et ta käib Haapsalus koolis - EI, mingis külakoolis hoopis kuskil Läänemaal käib 8)

Aa, ja täna hommikul enda üllatuseks avastasin, et nädalavahetusel on Jüri ringile uus asfalt maha tõmmatud, nüüüd saab jälle driftida 8) . ENnem olid rööpad sees ja mõned suured augud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 20:53 

Iff kirjutas:
shortshifter kirjutas:
Oleks auto alla jäänud Uuemõisas.Veoauto jäi seisma ühes reas,õnneks mõtlesin korra oodata,enne kui teist rida ületama asun,nii kui sain jala teele tõsta,lasi eelmainitud auto ninaalt umbes 40 kilomeetrise tunnikiirusega läbi. :rokib

Täna hommikul liiklesin üliviisakalt seal kandis ja järsku mingi Transiti vend näitas näpuga oimukohale vms, et ala ma olen idioot. WTF. Täitsa tropp vend.

Ja eile õhtul tõmbasin Uuemõisas 50 alas 70ga mendile radarisse, kutt jalutas vaikselt tee poole aga ma ei näinud küll, et oleks mulle peatumismärguande andnud. Küll nägin seda, et bussile pandi tuled peale ja hakati minuga samas suunas liikuma aga ma olin varsti maanteelt ammu metsavahel :D

Uuemõisa küla on veider kant. Ja proovigu keegi HKHKs õppija öelda, et ta käib Haapsalus koolis - EI, mingis külakoolis hoopis kuskil Läänemaal käib 8)

Aa, ja täna hommikul enda üllatuseks avastasin, et nädalavahetusel on Jüri ringile uus asfalt maha tõmmatud, nüüüd saab jälle driftida 8) . ENnem olid rööpad sees ja mõned suured augud.

kas said kviitungi ka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 21:15 

Terve suve pole trenni teind ja siis täna sai hea ilma pärast ette võetud sõbraga kerge ~34km ring rattaga.. Päris mõnus olla.. :rokib
Homme korvpall ja jalgpall :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2011 21:30 
Kasutaja avatar

tra nii sitt olla, peavalu üle krt ei lähe.
a siks hakkab vaikselt kokku saama :)