Tervist autoks siis 96a golf,toodud saksast vanapapi oma ja siga heas korras(ütleks isegi roostevaba, kui bensiini paagi rihmad ei loe

)
Mina siis autol teine omanik ls 157tkm
Mootoriks 1.8(55kw isend)linnas kulgemiseks väga hea,hästi erk ning väga öko

(8l saan linnas umbes 100km kulgeda)väga suur boonus on see ,et jupid on sigaodavad

Miinusteks on siis absoluutsel ilma lisadeta auto v.a 2x airbag ja kont.
Olen vahetanud autol õli+filter,geneka ja kondi rihma,õhufilter,mootoririhm sõidab autoga juba 3kuud pole olnud aega ära vahetada ja hoovis pole seda väga lõbus teha kh aga samas piisavalt lihtne ,et paar sotti kokku hoida,tagumiste klaaside toonring ja õõtshoova mis sai põllupeale lennates paar kõva obadust kividelt)Sellega seoses sai ka paigaldatud uus karp,uks ja esitiib.
Plaanidest(oi neid palju) golfi originaal BBS velg 15tolli(varsti peaks saama),elektriaknad paigaldada,madalamaks tahaks lasta mõistuse piires,kuna hetkel on auto ikka täielik maastur,ja ratta ja koopa vahe on häirivalt suur.
Ja kindlasti tahaks originaal muusika süsteemi(4kõlarit ja raadio 2x20w) välja vahetada,mu ipodil on kh parem tümps:D
Ja välimuse jätan originaaliks,ei mingeid djuuning tulesi ega vilesi(ainult stanges olevad helkurid tahaks smoke vastu vahetada kuna läheks rohkem auto üldmuljega kokku.