krss kirjutas:
. Nüüd kui auto käes, kas on midagi, mida oleksid teinud teisiti? Varustuse osas või on äkki mõni uus huvitavam masin juba turule tulnud? Huvitav oleks teada ka seda, millised olid peamised rivaalid enne lõpliku otsuse langetamist.
Varustuse osas on minu jaoks katuseaken just selline "must be" lisa, aga nelivedu... kas isegi ei kaalunud loobuda millestki muust neliveo nimel, või Sa lihtsalt ei vaja seda, kuna mingi tõsisem nelivedune kaatri veoks-veeskamiseks olemas? Või on ka sellel masinal see kurikuulus väikestel volkaritel levinud haldex (sel juhul vabanda lolli küsimust

)? Minu arvates ideaalne mootori/kasti valik, kuigi ise pole Superbiga sõitnudki (vaid VW peal sama kombot proovida saanud).
Korraks sees kihvatas kui kuulsin,et Amarok Eestisse müügile jõudis. Aga kuna seda automaadina ei pakuta (vähemalt hetkel) siis läks tusatuju ruttu üle
Kaalusin ka Passatit, 508-t ja Avensist aga õnneks tuli mõistus enne koju.
Varustust ei ole sinna peale luugi ja 4vedu midagi juurde lisada-kõik on olemas.
Katuseluugist loobusin tarneaja pikkuse pärast. Sel juhul oleks auto alles jaanuaris kätte saanud. Muidugi oleks vahva olnud panoraamluuk aga ma suhtun natuke skepsisega nendesse lahmakatesse luukidesse naginatehirmus.
Sama teema 4veoga-ulmelised tarneajad. Pealegi see "poolkõva" nelik ei ole teab mis ihaldusväärne.
Seda enam,et talveks on plaanis vanem Chero või Pajero soetada. Lihtsalt möllamiseks ja lumesaani transportimiseks.
Aga jah-esialgu võib küll öelda,et ma leidsin selle "oma ja õige"