ilary007 kirjutas:
Tere k6ik kiidavad siin aga mina kiita ei saa kuna mul mingi jama sellega.Nimelt tuled vilguvad nii kuis heaks arvavad vahepeal ka s6idu aeg ja ei karju ka enam.annad aru?
No kas just aru, aga võimalikke lahendusi küll. Täpsemalt vea diagnoonisimiseks oleks ikka konkreetset seadet vaja käes hoida ja testrisse panna.
1) Tulede vilkumine - kas ukse ja luugiandurid korras? Mitu korda ta vilgub kui vilgub (ka sõidu ajal)? Nimelt kui ma õieti mäletan, siis ukse/luugi avamisel on võimalus et vilgub miski 3-4 korda. Selle saab maha võtta jumper 2 (S1) Off asendisse tõstmisega (kaks paremat jalga - praegu peaks niiöelda vasakult kahe jala peal olema). Kui see aitab on tore, aga see ei ole tegelikult lahendus, sest viga on kuskil anduris auto poolel.
2) Mittekarjumise all mõtled mida? Et maha ja peale pannes ei tee enam piiksu? See on samuti võimalik puldi kooslusega maha võtta ja tagasi panna. Või ka häires olles vilgutab ainult tulesid ja ei tee häält? Viimasel juhul oleks ikkagi esmalt vaja juba plokk üle testida testriga ja kui see korras, siis pasun ja lõpuks ka ühendus üle kontrollida.