iisak kirjutas:
Varustust ei ole sinna peale luugi ja 4vedu midagi juurde lisada-kõik on olemas.
Katuseluugist loobusin tarneaja pikkuse pärast. Sel juhul oleks auto alles jaanuaris kätte saanud. Muidugi oleks vahva olnud panoraamluuk aga ma suhtun natuke skepsisega nendesse lahmakatesse luukidesse naginatehirmus.
Sama teema 4veoga-ulmelised tarneajad. Pealegi see "poolkõva" nelik ei ole teab mis ihaldusväärne.
Seda enam,et talveks on plaanis vanem Chero või Pajero soetada. Lihtsalt möllamiseks ja lumesaani transportimiseks.
Aga jah-esialgu võib küll öelda,et ma leidsin selle "oma ja õige"

Eeldan, et müügimees rääkis tarneaegade pikkusest? Mulle on korra räägitud, et pano annab ca. kuu juurde ja teisel juhul, et selles pole probleem. Sama jutt käis 4x4-kohta - kord öeldi, et see ei ole probleem, teine kord öeldi, et TDI+DSG+4x4 on kurjajuur. Samas üks tüüp Rumeenias sai oma masina nädal enne lubatut kätte. Ehk siis ca. 5 kuud. Ja just 4x4 ja panoga. Niiet minevõtanüüdkinni.
Enne uut aastat tahaks oma kulguri ka kätte saada. Muidu jäängi Saabiga (Saaniga) sõitma ja Iisakut kadestama...
Minu kriteeriumid olid küll natuke teistsugused, kuid 508, Avensis, Accord, Outback, V70 ja Insignia ei sobinud samuti. Neil kõigil kipub küll midagi olema, mis meeldib, kuid Superbil oli meeldivate juppide kogusumma kõige suurem. 9-5 oli ka väga tõsisel kaalumisel, kuid VM-i legendaarselt "suurepärase" suhtumise tõttu loobusin sellest. Jaanist saati oleks küll uue 9-5 juba sõitnud, kuid tõsiasi, et masin võib garantiiremondi tagajärjel esindusse seisma jääda juppide puudusel ei ole
option.
Kiidan Iisaku valikut ja soovin muretuid kilomeetreid. Eraisiku ja mitte nii suure sõitjana tasub 1.8TSI täielikult ära. Väga hea mootor nii kasutamiseks kui ka järeleaitamiseks. Keegi Škoda foorumis oli MTM-i kasutanud ja pidev naeratus olevat suu välja venitanud
P.S. Hoiatuseks kõigile - Eesti Politsei on endale soetanud hunniku Octavia universaale eravärvides. Diisel 4x4. Varsti võib neid tee ääres näha