Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K: probleem kohtutäituriga
PostitusPostitatud: 12.03.2009 15:32 

sa oled anaalselt ära bürokratiseeritud. nagu enamus meist said ka sellise kurva kogemuse osaliseks,

tglt ma mõtlen et peaks kirjutama valmis kaebuse mustandi ja siis selle siia üles panema ja kõigil kellel on probleeme saata see kaebus ära koos asjaolude täpse kirjeldusega ja kuna sellele peab vastama ka siis võiks ju neid vastuseid koos uurida ka ja järgmine kord neid arvestades targemalt koostada kaebus. lisaks veel see et kui kellegi peale palju kaebusi tuleb siis ikkagi võetakse asi ette ja hakatakse uurima ... miks tuleb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2009 12:00 

kas keegi sellest võlavanglast ei oska täpsemalt rääkida?sain trahvi 2100kr ja nüüd kohtutäiuri kaudu asi juba pea aegu 3500kr.töökohta aga pole ja päevad läbi olen tegevuseta enamvähem.
ja siis selline asi ka,et sõber maksis oma võla ära 150 kr arve peale aga seda ülekanda ei saa nt.pole veel linna jõudnud aga usun,et kaardiga ka ei saa välja võtta.kas pangast saan?olen kuulnud,et mingi miinimumpalga värki.

tänud ja asjaga kiire.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2009 14:21 
Kasutaja avatar

räägin omadest kogemustest:
elatusmiinimumi määrab kohtutäitur,kui sa seda talt küsid(vabatahtlikult ei tee ta midagi sinu heaks)
kõik kohtutäiturid üritavad sult 9 nahka koorida!
mul lisati 21500.- nõudele vahepeal lampi 5000.- juurde ja kui helistasin ja sõimasin siis kõigepealt kt abi ei teadnud midagi ja kui lõpuks täituri kätte sain siis möönati tusaselt et on jah mingi viga tulnud ja kohe võtavad tagasi.
jälgige summasi ja nõudke oma õigusi!
mina räägin siis veiko kaasikust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2009 18:21 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kuulge.Kes nüüd keda koorib ja nahka üle pea tõmmata soovib.Asi saab sellest alguse ,et inimesed ei maksa võõrast raha õige aegselt.Kohtutäiturid kuika võla andjad tahavad ka elad rääkimata sellest ,et antakse laen mis saadakse tagasi kunagi peale makse tähtaega.Pole nii ,et võtatd raha ja maksad siis kui heaks arvad kui arvad.Kellegil pole aega oodata mingit summat tähtajast rohkem ja siis lisanduvad uued summad.Makske kohe õige summa ära ja kõik on rahul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2009 10:52 
Kasutaja avatar

Lxc kirjutas:
valgehiir kirjutas:
kas mingit sellist värki ei ole et kirjutan auto teise nimele (et ei saaks mult seda ära võtta)aga ennast panen vastutavaks kasutajaks ja siis maksan ise enda konfi, järgi kindlustust?

regad auto ümber aga kindlustuse jätad oma nimele ja ise maksad seda ja ongi korras

päris nii ei ole. Lähed ARKi ja registreerid auto ümber. Sinna lahtritesse, kuhu kasutajaid märgitakse, paned oma nime ja oma nime ette (vaskule servale vms) kirjutad VK (ehk siis Vastutav Kasutaja). Teevad paprid ringi ja siis saadki kindlustuse oma nimele. Aga autot ei võta keegi SINULT ära. Ma ca 4-5 kuud tagasi tegin samaasja läbi. Hetkel üks baier mu nimel, ringi sõidab isa ja vastutav kasutaja (odava kindlustusega) isik on hoopis üks kolmas tuttav :lol

Natuke algsesse teemasse ka- kui lõpuks teema suunitlus läheb üleüldse võlgade peale (inkassod jms), ning ei ole suunitluseks AINULT liiklustrahvid/politseitrahvid, siis ma hakkan ka pikemalt kasa rääkima, kuna just paar päeva tagasi sain kirja, kus Lindorff ostis Elisast minu võlad (2002 lõpp ja 2003 alguse omad), ning üritab peedistada. Kuna aga 4-5 aastat pole Elisa minuga suhelda tahtnud (kuigi olen neil koguaeg nina-alla olnud ja kättesaadav), siis hakkame rõhku panema AEGUMISTÄHTAJALE (ehk siis 3 aastat)! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2009 11:59 
Kasutaja avatar

Kas võla tagasimaksmine pole ikka rohkem võlgniku asi??? Mitte et kui sult ei ole seda piisavalt palju nurumas käidud ,siis polegi justkui vaja maksta!
ja kas tõesti võlad aeguvad???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2009 12:01 
Kasutaja avatar

Kas aegumistähtaeg ei ole vanadele võlgadele 10 aastat? Ma uut seadust ei tea, kuid kui selleks on 3 aastat, siis vaevalt see tagasiulatuvalt mõjub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2009 12:26 
Kasutaja avatar

Minu juhtum, kus võeti lambist, nüüdseks juba 9aasta 3kuu taguse asja eets raha:

hizpollah kirjutas:
Mull võeti detsembris, 2päeva enne jõule lambist maha 3000.- eeku kohtutäitur Kersti Vilbo poolt. Ja seda kohtulahendi eest, mis toimus 14.12.1999. :D Helistasin, küsisin, et mis värk on? :? Proua väitis mulle, et mul on kohtukulud jms. maksmatta, mille peale ma kappi lahtitegin ja ümbrikust ilust kõik tsekkid ja maksmis kuupäevad talle ette lugesin. :D No kuidagi ei tahetud uskuda mind. :D
Lepisime kokku, et selle kuu algul külastan teda ja asja lahendame. Viienda jaanuaril sai siis teda külastatud, no ja niisugust jama mida seal aeti ei ole ma ammu kuulnud :uhoh
. Igatahes lubati raha kuuaja jooksul tagasi maksta..saab näha, nädal on veel aega

Tõsi, natuke dokumente uurides on tänaseks selgunud, et mingil moel ongi maksmatta jäänud mul u.1000.- eeki.
Siiski lubati mulle liigselt äravõetud raha tagastada veebruari alguseks, AGA mida ei ole senini tehtud.
Paarpäeva tagasi sai Kersit Vilboga ühendust võetud telefoni teel:
Kohtutäitur :
"Kersti Vilbo kuuleb".
Mina:
umbes 5minutit pahural hääletoonil kurjustavat juttu.
Kohtutäitur:
"Tegelikult Kersti Vilbot ei olegi täna, helistage neljapäeval tagasi". :err :help
Kus juures ei ole see mitte esimene kord sedasi..
Eks katsun taga täna uuesti ühendust saada ja vaatan, mis muinasjuttu sealt mulle aetakse...Kui midagi tarka ei tule,
siis peab asjale vist ametliku käigu andma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2009 12:32 
Kasutaja avatar

A kas üldiselt seda liigset raha "ÄraVõtmist" vargusena ei anna tõlgendada? ma saan aru et võetakse suht hoolega ,ja tagasi saad vaid sel juhul ,kui ise taipad vaidlustama seda hakata!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2009 12:36 
Kasutaja avatar

Konkreetselt minu juhtumi puhul oli liikse raha võttu põhjenduseks, büroo kolimise käigus kaotsi/segamini jne.jne. läinud paberid, uued arvuti programmid ja oh jumal, mis ädasi seal veel ei olnud kõik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2009 12:43 

jama jutt et kustuvad mul juba 5a trahvid pole midagi ära kustunud ma pole kah välja teinud ega maksnud neile miskit

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2009 12:50 

hizpollah kirjutas:
Minu juhtum, kus võeti lambist, nüüdseks juba 9aasta 3kuu taguse asja eets raha:

hizpollah kirjutas:
Mull võeti detsembris, 2päeva enne jõule lambist maha 3000.- eeku kohtutäitur Kersti Vilbo poolt. Ja seda kohtulahendi eest, mis toimus 14.12.1999. :D Helistasin, küsisin, et mis värk on? :? Proua väitis mulle, et mul on kohtukulud jms. maksmatta, mille peale ma kappi lahtitegin ja ümbrikust ilust kõik tsekkid ja maksmis kuupäevad talle ette lugesin. :D No kuidagi ei tahetud uskuda mind. :D
Lepi
"Tegelikult Kersti Vilbot ei olegi täna, helistage neljapäeval tagasi". :err :help
Kus juures ei ole see mitte esimene kord sedasi..
Eks katsun taga täna uuesti ühendust saada ja vaatan, mis muinasjuttu sealt mulle aetakse...Kui midagi tarka ei tule,
siis peab asjale vist ametliku käigu andma.

sellepärast mina helistama ei hakanudki, ma teadsin et ma ei oska mingit juriidilist juttu rääkida ja ta saab kohe telefonis aru, et ma ei jaga asjast muffigi, vaid lasin tuttaval juristil korraliku kirja kirjutada.
ma olen suht kindel, et ma oleks oma makstud osa tagasi saanud aga kohtutäituri tasusid mitte, sest tegelikult ma sain sellest teada, küll juba liiga hilja aga siiski, tal oli kohustus mind teavitada, kodanikuportaalis oli seda muidu tehtud, aga joppas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2009 12:58 
Kasutaja avatar

üldiselt jäi minul mulje, et antud kohtutäituril(Kersit Vilbol) jäi juuriidilisest poolest nagu vajaka. Tundub nagu inimene ei oska anda konkreetseid vastuseid ja põhjendusi miks nii on juhtund ja kuidas edasi peaks käituma, vaid vabandab seda enda mitte kohal olekuga. Kui mu telefon heliseb, siis ma ütlen toru võttes ikka enda nime, mitte ei hakka kellegi koleegi nime vms sinna ütlema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2009 13:50 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Siin jääb kange mulje osadest kes laenu võtavad ning jäävad ootama selle mingit niiöelda aegumis tähtaega.Mingid mõtetud võlad 7a tagasi jne.Võlg on võõra oma ja see ei kao.Võõrad võlad ainult kasvavad.Jube suhtumine ikka kui võetakse laenu ise olles surma piiril ja siis loodetakse laste asju.Isiklikult soovin kohtutäituritele ja nõudjatele kõike paremat ,suurt kasu ja palju nalja.Võtke sealt kust isegi võtta ei anna.Kui võtta ei anna siis võtke elu kui selle näruga midagi peale hakata on.Või pange võlgnikud oma pilli järgi tantsima.Kuidas saavad üldse sellised inimesed esisteerida kes ajuvabasi asju loodavad ja mõtlevad ,et see ongi normaalne elu kui teiste kulul alus püsib.Külma närvi võlgnike ja pättide ning vägistajate kallal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2009 13:54 

Minge oma üleliigse raha võtmise jutuga seenele.Jõuab kohale ,et oled võlgu võtt ja sa ei oska ,ei taha või ei suuda tähtaegadest kinni püüda siis oled sina selles süüdi kui võlgnik.Loomad saavad ka juba aru metsas sellest.
TO: VECTRA 1.6 näiteks.Millele sa loodad ja millest sa aru ei saa või miks sa ei maksa.Pärast küsitakse rohke.Täitsa lõpp mis maailmas ikka toimub.
Võõra kulul ollakse kanged tegelased või ennem toimetades kui traffid kaelas siis ollakse abitud.Räige.
Väga loodan ,et uhiskond puhastab end ise.
Siis võetakse su loomalt see raha tagasi või pigistatakse su kehast.

Viimati muutis oopc, 19.03.2009 13:58, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis