Nädalavahetus oli emotsiooniderohke:
-automatkal 7-kohalise Terranoga, autos 6 inimest ja 3 koera, asjade jaoks pirakas järelhaagis, mina roolis ainsana kaine, see oli kõige suurem ämber
-selles seltskonnas kaksivennad, kes omavahel veriselt kaklema läksid, õmblusvahendid mul muidugi teises autos...
-seltskonnas olev naisinimene jäeti maha SMS abil (see on ainult Soomes võimalik!)
-sain kõne kodustelt, et üks sõber jäi kodust oodamatult ilma.
-teine kõne suurema lombi tagant, maanteekiirusel sõideti küljelt sisse ja auto mahakandmisele, ise suht terve, aga kodus sellest mehele rääkides keeras viimane ära ning asi läks suht traagiliseks...
-positiivse üllatusena sattusin Jkl-st tulles sõjaväe lennuharjutustele, tegid madalal manöövreid mitme lennukiga (Heinola kandis), kõrvulukustav mürin ikka neil, aega parajaks tehes tegin koeraga metsas tiiru ja tulemuseks SUUR kastitäis kivipuravikke (autos korvi polnud, aga oli kast).
-kiirteel nägin tsiklimeest, kes istumise asemel oli kõhuli sadula peal, jalad sirgel taga, sõitis umbes 110-120km/h vahemikus (siin oli hiljuti sarnane video, vist huumori teemas), sel ajal kui kaamerat otsisin, jõudis ta aga järgi mingile rekkale ja võttis möödasõiduks ikka normaalse istumisasendi.
-tänasega 120L õunamahla, millest osa läheb siidriks.
-õunte purustajast sain elektrilöögi, äkitselt oli jalgade ümbrus täis vihmausse - üks mähis põles läbi ning üks faas läks korpusesse ning sealt kaudu maha=talve jagu vihmausse kah korjatud
-uunikumis oli juba mõnda aega mingi kotermann, sai lihtsalt külmkäivitusautomaatika lahti võetud ja kokku pandud, nüüd töötab jälle ilusti. Homsel uunikumiüritusel olen rivis.
-hommikuni aega loengu ettevalmistamisel, tudengid, värisege