Iff kirjutas:
ksenoon kirjutas:
zaakal kirjutas:
see veok pidi kll päris kiire olema kui ta 105ga veel mööda tahtis minna,üldjuhul on piiratudatud 90ne peale
arvatavasti oli piirang maha vöetud, rekasid ka ju nokitakse vöi oli töesti AMG

Vaevalt keegi hakkab riskima sellega, et võetakse piiraja maha. Auto salvestab ära ju sõidukiiruse, kas digitaalselt või kettale.
Kuna terve suve töötasin ja töötan siiamaani veoautode remondi peal kooli kõrvalt, siis võin kahjuks sind kurvastada. Sest vähemalt seal firmas kus ma remontisin/remondin veoautosid olin väga hästi kursis piirajatega ja kõigega.Autopark oli seal üle 55+ masina firmat ei maini muidugi kuna siin igasugused nuhid alates koolidest lõpetades riigitöölistega. Jutt käib vanemat tüüpi scannidest mis pole veel digikaardiga. Enamjaolt olidki ilma digikaardita pillid kõigil olid kaitsmed välja loobitud kaitsmeplokist või teistmoodi piirajad maha võetud ja anna minna nii palju kui torust tuleb. Iga kuu lõpus prinditi uue kuu puhkelehed välja terve uue kuu jagu juhtidele nimeliselt ja tänu sellele ei ole sul vaja esitada politseile/tollile jne eelnevaid kettaid kus on näha kiiruse ületamisi jne. Kuna praeguse seisuga on riigiseadustes selline auk, mis võimaldab sihukest koinimist politseiga jne. Politsei teab väga hästi ise sellest puhkelehtedega jamamisest kuna on öeldud autojuhtidele. Et ma eile just pidasin su kinni, siis sul oli puhkeleht selle päeva kohta ja nüüd pean su kinni ning jälle oled puhkuselt tulnud. Aga pole võimalik karistada praeguse seisuga politseil sind. Digikaardiga süsteemi raskem ära petta üks varjant on muidugi magneti viskad teatud kohta ja siis kogu aeg näitab digikaart "puhkeaega".
Aga "Ksenoon" võiks edasi arenema minna, sest ega eesti teed pole ainult sulle liiklemiseks mõeldud ja sa ei ela eestis üksi..Õpi teistega arvestama!
Normaalses firmas ei ole vaja võtta piirajaid maha ja sõidetakse vastavalt töö ja puhkeaja seadusele. Olen ka nende asjadega kursis, nii 3 ja 4 seeria Scaniate piirajatega ning süsteemidega millega saab samuti ainult puhkeaega kettale salvestada kui ka magnetite kohta. Kusjuures, alles sai proovitud ja reaalselt on tegelikult magnet nüüd digimeeriku väljatrükil näha, lihtsalt enamus politseinike veel ei oska seda välja puurida.