offline kirjutas:
Kasutaja tuttofare tundub suht loll olevat.
See pole lihtsalt võimalik, ta on juba mitu päeva olnud registreerunud kasutaja ja selle ajaga üle 100 postituse teinud, loll inimene seda ei suudaks ju... kuigi ka minu jaoks tundus veider see 740 soovitus, kuna kes selle raha eest mingeid 2-liitrisi 80ndate rootslasi ikka ostma hakkab, selle raha eest saaks kunnimaalt ka olematu läbisõiduga täisvarustuses 960 kätte
Aga teemasse, 6K eest saab isegi mitu head autot, iga päev valid, millisega sõitma lähed
St head nõu oodates oleks alati kasulik kirjutada täpsemalt, mida Sa ise heaks pead. Minu jaoks on Lexus näiteks halb auto, kuna need on nii madalad, et mul pole võimalik nendega kodunigi välja sõita, tulevat talve silmas pidades ei kannata seda kõhu peal roobastes ka traktori järel lohistada ja sinna ei mahuks mul kogu peregi peale ära. Mõtle omad vajadused ja niisama mittepraktilised tahtmised hoolega läbi ning katsu neist panna kokku mingi pilt auto osas, milline see peaks olema. Lexus on loomulikult hea auto ja selliseid huupi häid pakkumisi tuleks kindlasti veel, kuid üsna tõenäoliselt on olemas ka autosid, mille puhul vajadus seda uuesti vahetama hakata veelgi kaugemasse tulevikku lükkuks.
Kui aus olla siis soovin sellist autot , mis oleks parajalt suur ja kindlasti mugav.Sõidan autoga aastas võibolla ainult 25-30tuhat km aga tahan kulgeda mugavalt ja autoga mis pakub ka sõidurõõmu ehk millel oleks ka minekut, et maanteel turvaliselt möödasõite teha.