usku kirjutas:
olen nüüd viimased paar nädalat aktiivsemalt automüügikuulutusi vaadanud ning no ei ole lihtsalt midagi osta. Hinnaklass kuni 1500 eur ning võiks olla selline, et remontima ei pea lähemal ajal.
kui äkki mõni isegi on hea diil, siis vähemalt kirja pandud kuulutustesse seda ei ole ja kuulutused on pealiskaudsed. Enamik aga tahab oma ära aetud "sõidukorras aga vajab remonti" (laen siin foorumis olevast müügikuulutusest) autode eest korras auto hinda. Olen jõudnud vaatama 12 autot, mis esmapilgul asjalikud tundusid, aga...
* tehtud mootoriremont = küünlad ja nõrisev klapikambrikaane tihend vahetatud
* äsja hooldatud = mingi Peeter vahetas autol õli, aga filtrit sel korral ei vahetanud (!), poolsünt õli on, sain 4 eur liiter (ehk et pole aimugi mis õli sisse läks)!
* heas sõidukorras = aga enne peab natuke üle vaatama, sest läks kruusateel näpu vahelt ära ja sõitsin hooga põllu peale. Aga tundub, et midagi ei juhtunud.
* värskelt värvitud = krt, ma värvin rulliga ka paremini
Siin kohal maksaks unustada netis olevad kuulutused ja uurida maad tuttavatelt ja tuttavate tuttavatelt, kes äkki teavad mõnda autot müüvat vanapapit. Naeruväärselt väikese raha eest on võimalik saada selline prillikivi, et kahju on lausa nii vähe maksta. Selle mõtte jätkuks võiks uurida ka igasuguseid lammutusi ja kokkuoste, kuhu sellised "vanapapide autod" tihtipeale satuvad. Kaks tuttavat on sellist teed läinud ja ma ei suuda siiani ära imestada, miks need autod sellistesse kohtadesse on sattunud.Üks 80ndate oopel oli paremas korras( loe: tolmukihi alt tuli välja läikiv, roostevaba ja õlitatud kere...mootor tuksus väga eeskujulikult, käigukast toimetas viisakalt...lekkeid polnud kuskil ning peale kässari sättimist läbis üv nagu nalja.Viis kuud hiljem on vahetatud veel ka õlid, kuid kõik muu...5-) kui mõni paariaastane liisinguauto.
Eelnev kehtib muidugi siis, kui vanus ja prestiiž ei ole esmase tähtsusega.