Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 22:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 371 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eputame oma tätoveeringutega ja jagame sellekohaseid ide
PostitusPostitatud: 11.10.2011 13:19 

Pilt

Sai enda selga juba mõned ajad tagasi edasi tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 13:36 
Kasutaja avatar

emmure kirjutas:
Noo samas vaadates pilte sa võid oma silmaga juba näha et hakkama saab .

kahjuks nende piltide pealt (sääre omadelt) ei ole väga aru saada, kui hästi pind on kaetud. seega jääb lahtiseks.
kuid tekkis küsimus, et kuidas on emmure nr.1 ja nr.2 joonistamisoskused pliiatsiga? või kavatsetegi jääda järjekordseteks värviraamatu-žablooni ehk copy-paste kangelasteks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 14:18 
Kasutaja avatar

Noo ei oska kominteerida kuidas . aga nii graffiti seinadel ja paberitel ikka sai joonistatud palju. mitte just vb eriline kunstnik. aga küsimus sulle nagu et oled ise joonistaja? tattooveria vms?

Ise endale värvida tuleb kindlasti rohkem, kuna ei näe ju nii hästi alla poole kus sai parem värvitud kus mitte . aga noh endale tehes aega on palju paar korda lased üle värvida ja juba asi korralik ju.

Mina isiklikult ei tea kuhu sa tahad jõuda nende küsimustega jne. endale hakkab lausa huvitav. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 14:42 
Kasutaja avatar

need küsimused aitasid/aitavad välja tuua paljut.
praegu seda, et kui pole antud kätt joonistamiseks (grafiti kunsti ma praegu ei arvesta, kuna jääb vähe algeliseks), siis põhimõtteliselt võib iga nurga tagant leida tatoveerimine-on-lahe-hakkaks-ka tüüpe, kes jäävadki kataloogidest/netist/kust iganest saadud pilte maha kopeerima. mis sa siis teed, kui tuleb klient ja palub sul peast midagi teha, kuna tal endal on ähmane idee, kuid oskuste vajakajäämisest seda paberile panna ta ise ei oska? saadad meistri juurde, kellel see oskus olemas?

pole ise tatoveerija, kuid keskmisest suuremaks huviliseks pean end küll ning Eesti tattoo(meistrite) maailm on vägagi tuttav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 14:56 
Kasutaja avatar

Noo aga samas nagu siin on kirjas kah ennemgi olnud et esiteks oleme me algajad et siis alles harjutame, teiseks samuti kui keegi midagi palub siis tuleb seda kah teha, kolmandaks me pole salong,me pole kuskile ülesse ju reklaami pannud jne. phmt asi miks me seda proovima hakkasime on puhtalt ainult meile. et nii öelda nr.1 teeb nr.2-le pilte ja vastu pidi. siis tulid juba sõbrtad et davai proovi, tee mulle kah jne.

isiklikult olin huvitatud sellest juba ammu , tahtsin minna kah nii öelda kursustele salongi,kuid takistab see et ei ole kuskilt korraga võtta miski 1000-2000e. korraga.

Samuti oman ma kah palju tuttavaid tattoverijaid.

Siin oli teema suhteliselt pilte mis oman. enamused pildid kindlasti omame meie, kuid et teema ära ei vajuks siis panime kah seda mis oleme harjutanud , proovinud , teinud.

Selliseid inimesi nagu sa siin nimetasid et päeva peal ärkavad ja hakkavad tattooveriaks on meie maailmas väga palju. tean kah selliseid, kuid meie ja nende vahel on see et me ei tee seda raha pärast vaid arenemiseks. ja kindlasti kui tunned et eijulge või ei saa hakama vms,siis me kindlasti ei hakka rikkuma inimest öeldes jah muidugi me teeme sulle ilusti ja odavalt ( nagu teevad enamused algajad,kellel on suva teistest)

Ei tea vb oled midagi sina valesti arusaanud või mina. aga jah Me kunagi ei ütle et oleme mingi proffid ja teeme kõike mida te vajate . Me harjutame ja proovime anda parimat endast.

Samuti on olemas ju erinevad tattooveriad . mingi joonistab portreesid , mõni joonistab tribalid jne.
Kui mingi inimene tuleb minu juurde ja ütleb et davai tahan nüüd mingi portree siis ma kindlasti saadaks teda kuskile mujale.

nii et huviga loeks veel mis sul kirjutada on. samas oleme alati oodanud nii halba kui head. igast asjast inimene õppib ja areneb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 15:14 
Kasutaja avatar

kulla inimene, selleks, et saada tattoomeistri juurde õpipoisiks, peab olema ka traditsioonilist joonistamisoskust. jah, tõsi küll, esialgu teed sa seal oma tähekesi ja sirge joone harjutamisi jm konveieri töid.
lisaks, igavesti ei saa algaja varju taha pugeda.

ning tore lugeda, et salongi ning oskuste koha pealt perspektiivid paigas. soovida jääb teile vaid head katmist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 15:20 
Kasutaja avatar

Tänud.

ei tea kas ma sain õigesti aru sellest:

kulla inimene, selleks, et saada tattoomeistri juurde õpipoisiks, peab olema ka traditsioonilist joonistamisoskust.

et phmt kui mul pole oskusi, siis ma ei saaks õpipoissiks?
kui see on nii siis sa väga kahtled sellest ja tundub et ei ole sa siis nii teadlik . sest tean küll inimesi kes läinud ilma mingi oskuseta ja välja õppinud ja nüüd joonistavad väga ilusti. ja harjutanud kah nii öelda meitri tattooverijate juures.

Õigete meistrite juurde saamiseks on väga palju oleks abiks. selletada sulle kuidas tõesti katta et oleks ilus, kuidas tõesti seda ja toda teha jne. ise oleks küll sellest huviline.
Kuid meie Eesti riigis käib kõik läbi suure summasid. kus iniemsi ei huvita ABI. kus inimesi huvitavad raha ainult.

Sellest tulebki ise uurida ja puurida ja harjutada ja areneda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 16:34 
Kasutaja avatar

seal pilte mis ees pool on, on tõesti mingid esimesed pildid kah . et jah tean kindlasti öelda mis nendest piltidest kah mulle endalegi ei meeldi. aga noh samas mõned nendest läheb uuesti tegemiseks jne.

Tänud ikkagi ja asi ongi phmt jah nii et iga pildiga sa arened rohkem ja rohkem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 20:35 
Kasutaja avatar

emmure tekstist arusaamiseks oleks küll vahepeal tõlgi abi vaja, aga..

emmure kirjutas:
et phmt kui mul pole oskusi, siis ma ei saaks õpipoissiks?

kui meister, kelle juurde sa lähed, näeb sinus potensiaali, siis loomulikult sa võid saada, ma ei ütle, et mitte keegi ei võta, eks oleneb ka kelle juurde minna. kuid mina ise ei tea kedagi, kes oleks saanud jutule ilma basic joonistamisoskuseta (ma ei pea silmas siin EKA haridusega inimesi, vaid sahtlisse joonistajaid).

Heigo_K kirjutas:
Liqd kirjutas:
igavesti ei saa algaja varju taha pugeda.

Mu enda tätoveerija on tegelenud asjaga pea 20a. Võitnud arvukalt auhindu nii eestis kui välismaal ja nimetab ennast endiselt algajaks, sest antud tööga õpib ju igapäev midagi jälle juurde.

ma usun, et sinu tatoveerija ei too algajaks olemist ettekäändeks, kui töö ei õnnestu plaanitult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 21:00 
Kasutaja avatar

huvitav milline töö meil plaanitult ei õnnestunud ?
Mingi huumori jutt minu arust. see sama hea kui ma hakkan mingi teatud asjal kellegil nokkima umbes et kui ma oskan rohkem venekeelt kui sina siis ma hakkan selle kallal nokkima?

ma ei saa su juttust põhimõtted aru . mida sa tahad meieni tuua? kas mitte tegeleda sellega ? või peab äkki siin teema avama et andke nõu milleks ma võimeline oleks ja millega ma peaks tegelema?

seleta palun ilusti . mida sa oma küsimustega ja juttuga meieni tuua tahad?

selles suhtes ma oskan ainult 1 asja välja lugeda et inimene kes sellega ei tegele ja ise arvatavasti ei soka kasutadagi tuleb õppetada neid kes proovivad ja üritavad?
on natukene mage vms?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 22:33 
Kasutaja avatar

esiteks. nii eesti kui teistes keeltes eksisteerivad kirjavahemärgid ka peale punktide ja küsimärkide ning kui sa vähe rahulikumalt asja võtad, siis on jutt oluliselt loetavam.
nüüd asja kallale.
teiseks. mina pole kedagi keelanud sellega tegelemast peale iseenda. kuid see, et ma i s e ei otsustanud teistele tattoosid tegema hakata, ei tähenda seda, et teemas võõras oleksin.
kolmandaks. küsimused mida küsisin olid info saamiseks, näiteks kas soovid joonistamisoskustelt areneda ning kas püüdled rohkema poole kui järjekordne žabloonitatoveerija või et kuidas sa saad hakkama üksi oma sääre katmisega. kui sa võtsid neid lihtsaid küsimusi ründena erinevate faktide teadasaamiseks, siis milles viga?
neljandaks. kas kõverad sirged jooned on õnnestunute seas (nt Duudsonite muster ja multikalennuki tiivapostid)? ja mis see siis pidi tähendama?
emmure kirjutas:
et jah tean kindlasti öelda mis nendest piltidest kah mulle endalegi ei meeldi.

aga et sa end väga piinatuna ei tunneks, siis pean Heigoga nõustuma, et värviline multikateema on lahe. samas respekti väärt tatoveerija peab olema ka enamaks suuteline kui piltide mahakopeerimine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 23:10 
Kasutaja avatar

Tahaks küll areneda jah . ja iga pildiga ikka inimene areneb.
Sorry kui minul mingi arusaamatus jäi jne.

Aga samas võtta 1 kord masin kokku proovi teha inimese keha peal jooned mis ei oleks kõverad?
iga nurgalt kui käsi vms keerab siis ikka paistab ju kõver.
Kuid see pole vabandus . Mis tahta inimesest kes tegi mingi sellel ajal 5-10 pilti?
Kas tõesti inimene nii kui võttab masina joonistab sirged ja ilusad jooned?
Olen 99% kindel isegi inimene kes teeb 20 -30 aastat saab sama vigu teha.

Ja noh ega ma ei tunne ennast piinatuna, lihtsalt alguses ei saanud aru pointi .
Kuid olgem nüüd ausad ja Eesti pinnadel on inimesed kes pole kopeerijad saab vist näppude peal lugeda :)
enamused ikka joonistavad ja võttavad seda mis neile tuuakse , natukene muutuvad jne.

Aga mis siin ikka . me ikka proovime ja harjutame. õnneks rikkume me ennast mitte teisi. nii et iga pildiga mis ette võttad ikka annad enamust ära et see pilt tuleks ideaalne.

Aga noh jatkame siis piltidega ja teie fantaasiaga. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 23:17 
Kasutaja avatar

ära isiklikult võtta kuid noh samuti siin käivad nii palju noori ja nokkijaid . kes ainult ütlevad et jajah me teame kõike ja meie sõbra sõbrad kah teavad palju et jah.
Vb alguses tundiski et lihtslat jälle mingi norija :)

Aga noh jah võttame asja ikka asjaga mitte niisama peaasi et papp teenida vms.
Ja noh meil kah sõpru ja tutvusi , kuid siiski peab kahjuks ise hakkama saada .

Sorry :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 00:46 
Kasutaja avatar

sõber, kes läks tattoo õpipoisiks, harjutas mingiaeg seanaha tükkide peal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 00:49 
Kasutaja avatar

ausaltüeldes ega seanahka lollile kätte anda oleks kaa liig. eriti veel veel enda nahka suvalisele nurgapeale viia. aa see mu loll arvamus.

aa kas keegi tark ütleks mulle mis need viisnurgad tähendavad?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 371 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis