Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.07.2025 12:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Naised auto omanikena
PostitusPostitatud: 12.10.2011 09:05 
Kasutaja avatar

Noo see uste mölkimine on küll üle mõistuse... Vaatad mingi suuremat kasvu jorss,endal mingi ML all ja siis tunnen kuidas auto liigub kui tüüp välja tuleb . Ja siis kui lähen ütlen paar paremat sõna oma roosas jopes,siis on jumala savi ja kõnnitakse minema...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 09:41 
Kasutaja avatar

Nad lihtsalt häbelikud, ei julge naistega rääkida veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 11:46 

Räägivad küll kui õigesti läheneda :D

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Tuunitud autode kuulutused. Loe 1. posti!
PostitusPostitatud: 12.10.2011 14:27 
Kasutaja avatar

charly kirjutas:
mida naised teevad (omad kogemused)

- sõidavad pidevalt äärekivisse
- tagurdavad pidevalt äärekivisse
- ei väldi ÜHTEGI auku
- "pesevad" autot liivast puhtaks niiske rätikuga hõõrudes.
- armatuuris hoiatuslambi süttides ei tee väljagi (auto ju liigub)
- hooldust ei tee (auto ju liigub)
- mõtlevad hooldusele vaid siis, kui auto enam ei liigu
- ei märka ühtegi leket auto all
- löövad parkaltes uksi vastu teisi autosi/seina
- sõidavad veermiku "lõpuni" (midagi vist kolises jah...)
jne jne...

ehheee... nägin esimest korda seda teemat ja kohe tuleb tuttav ette
mina:
- sõidan igapäev oma majaette parkides äärekivisse(tunnene läbi selle , et olen täpselt ära parkinud)
- stardin eelmise punkti tõttu paremale keerates üle äärekivi, vahel on ette tulnud ka mujal üle äärekivi sõitmist
- ei väldi kunagi ühtegi auku. lasen kiiruse maha ja sõidan läbi. autokoolis õpetati. ja tegelikult ajavad närvi need haiged kes linnas slaalomit lasevad...
- olen isegi vihmaga oma autot mingi kaltsuga nühkinud. Talvel lumega puhastanud. Eriti kõrvalistuja ust, kuna naine määris oma mantli ära. Aastas pesen autot paarkorda sõbrajuures survekaga üle. Reeglina kevadel pesen talvesita maha. Ülejäänud ajal teeb suurem vihm oma töö ära.
- opelil mingi tuli hakkas sirama armatuuris. mingi mootoririket näitas. algul oli paanika , aga kuna midagi ei muutunud masinal kehvemaks siis ignoreerisin seda. hiljem võtsin pirni välja. bemmil ka läksid mingid tuled kogu aeg armatuuris põlema. sealt keerasin ka pirnid välja. midagi ei juhtunud.
- õli ikka vahetan. kusjuures regulaarselt
- eelistaksin teha hooldust siis kui tõest vaja oleks(masin enam ei taha hästi liikuda) vanasti nii talitasingi
- krt ükskord sõitsin hooga äärekivisse ja järeldasin paugust ja masina all olevast lekkest , et nüüd karteris mõra. paanikat jätkus 20 kilomeetriks. kuna õli tase ei muutunud siis sain aru , et lihtsalt kuumaga oli masina all kliimakondentsi loik.
- 1x pargiti parklas kinni ja olin sunnitud uksega kõrvalseisvale masinale füüsilise märkuse tegema. Teinekord parkimise ajal kohe peale ukse avamist sõitis mingi vanapapi jalgrattaga uksest sisse ja käis külili. ropendas natuke ja väntas edasi. ma ei jõudnud isegi vabandust paluda.
- sõidan alati veermiku ja ka muud auto detailid "lõpuni" ehk nii kaua kuni asi küljest ära kukub. ükskord lasin klapid kõveraks hondal , kuna ei uskunud , et hammasrihma vahetus käib läbisõidetud km järgi ja et mingi mõnisada krooni maksev rihmanärkas põhjustab mitme kilose mootori remondi. remont läks vanas rahas peaegu 8K maksma. Peale seda pole ikkagi kunagi ühelgi masinal hamamsrihma vahetanud. Alati kui keegi võõras minu masinaga sõidab siis pärast ulub , et mul see läbi ja too koliseb ning mine remondi oma veermiku. Odavam on võõraid rooli mitte lasta ja sõitmise ajal lihtsalt makile volume lisada. Mul on olematud autoremondi arved, kui see honda mootori remont välja arvata.

Kusjuures olen täitsa terve mees ja naistega seob mind see , et nad mulle väga meeldivad. Olen vist lesbi, kuna mehed kohe üldse mulle ei meeldi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 14:32 

ison.ts kirjutas:
charly kirjutas:

- ei väldi ÜHTEGI auku
jne jne...

mina:
- sõidan igapäev oma majaette parkides äärekivisse(tunnene läbi selle , et olen täpselt ära parkinud)
- stardin eelmise punkti tõttu paremale keerates üle äärekivi, vahel on ette tulnud ka mujal üle äärekivi sõitmist
- ei väldi kunagi ühtegi auku. lasen kiiruse maha ja sõidan läbi. autokoolis õpetati. ja tegelikult ajavad närvi need haiged kes linnas slaalomit lasevad...
- olen isegi vihmaga oma autot mingi kaltsuga nühkinud. Talvel lumega puhastanud. Eriti kõrvalistuja ust, kuna naine määris oma mantli ära. Aastas pesen autot paarkorda sõbrajuures survekaga üle. Reeglina kevadel pesen talvesita maha. Ülejäänud ajal teeb suurem vihm oma töö ära.
- opelil mingi tuli hakkas sirama armatuuris. mingi mootoririket näitas. algul oli paanika , aga kuna midagi ei muutunud masinal kehvemaks siis ignoreerisin seda. hiljem võtsin pirni välja. bemmil ka läksid mingid tuled kogu aeg armatuuris põlema. sealt keerasin ka pirnid välja. midagi ei juhtunud.
- eelistaksin teha hooldust siis kui tõest vaja oleks(masin enam ei taha hästi liikuda) vanasti nii talitasingi
- krt ükskord sõitsin hooga äärekivisse ja järeldasin paugust ja masina all olevast lekkest , et nüüd karteris mõra. paanikat jätkus 20 kilomeetriks. kuna õli tase ei muutunud siis sain aru , et lihtsalt kuumaga oli masina all kliimakondentsi loik.
- 1x pargiti parklas kinni ja olin sunnitud uksega kõrvalseisvale masinale füüsilise märkuse tegema. Teinekord parkimise ajal kohe peale ukse avamist sõitis mingi vanapapi jalgrattaga uksest sisse ja käis külili. ropendas natuke ja väntas edasi. ma ei jõudnud isegi vabandust paluda.
- sõidan alati veermiku ja ka muud auto detailid "lõpuni" ehk nii kaua kuni asi küljest ära kukub. ükskord lasin klapid kõveraks hondal , kuna ei uskunud , et hammasrihma vahetus käib läbisõidetud km järgi ja et mingi mõnisada krooni maksev rihmanärkas põhjustab mitme kilose mootori remondi. remont läks vanas rahas peaegu 8K maksma. Peale seda pole ikkagi kunagi ühelgi masinal hamamsrihma vahetanud. Alati kui keegi võõras minu masinaga sõidab siis pärast ulub , et mul see läbi ja too koliseb ning mine remondi oma veermiku. Odavam on võõraid rooli mitte lasta ja sõitmise ajal lihtsalt makile volume lisada. Mul on olematud autoremondi arved, kui see honda mootori remont välja arvata.

Kusjuures olen täitsa terve mees ja naistega seob mind see , et nad mulle väga meeldivad. Olen vist lesbi, kuna mehed kohe üldse mulle ei meeldi...

:lol :err Ma alguses mõtlesin, et see on mingi iroonia ja lõppu tuleb vastavasisuline tekst, aga ei. No tra see ei ole lihtsalt võimalik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 15:21 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
charly kirjutas:

- ei väldi ÜHTEGI auku
jne jne...

mina:

Kui sul veermikus jupid nüüd korraga lõpu leiavad ja muud asjad veel ka siis ei tahaks sinu nahas olla kui pead terve auto pmst välja vahetama.

Aga teemasse ka, minu naine sai eelmise talvega kapotialuse selgeks, kuna mul oli jahutusvedeliku lõdvikus väike auk ja õlifilter lasi ka veidike läbi. Õpetasin selgeks, et tuleb alati kontrollida neid tasemeid, ja vajadusel juurde lisada, nii ta tegigi. Nüüd iga natukese aja tagant kontrollib neid, kuigi tegin juba korda need asjad. Nüüd ei pea ise vaatamagi. Ja sõiduoskuse kohta ütleks 5pluss, sest talvel viisin ikka jäärajapeale sõitma ja lasin tal külg ees harjutada. Liikluses jälgib eesolevat rohkem kui mina, ja arvestab punaste tulede ja eesolevate autodega, ühesõnaga ökonoomne sõit ka veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 15:48 
Kasutaja avatar

grimreaper kirjutas:
ison.ts kirjutas:
charly kirjutas:

..............

Kui sul veermikus jupid nüüd korraga lõpu leiavad ja muud asjad veel ka siis ei tahaks sinu nahas olla kui pead terve auto pmst välja vahetama.

Aga teemasse ka, minu naine sai eelmise talvega kapotialuse selgeks, kuna mul oli jahutusvedeliku lõdvikus väike auk ja õlifilter lasi ka veidike läbi. Õpetasin selgeks, et tuleb alati kontrollida neid tasemeid, ja vajadusel juurde lisada, nii ta tegigi. Nüüd iga natukese aja tagant kontrollib neid, kuigi tegin juba korda need asjad. Nüüd ei pea ise vaatamagi. Ja sõiduoskuse kohta ütleks 5pluss, sest talvel viisin ikka jäärajapeale sõitma ja lasin tal külg ees harjutada. Liikluses jälgib eesolevat rohkem kui mina, ja arvestab punaste tulede ja eesolevate autodega, ühesõnaga ökonoomne sõit ka veel.

Veermiku jubinad tõenäoliselt ei maksa eriti palju. Ei tea täpselt , kuna pole neid eriti palju pidanud vahetama. Viimane kord ostsin uued piduri kettad ja klotsid ja need nüüd väga ulme summat ei maksnud. Enne seda sai vahetatud rattalaagrid. Ei mäleta palju need maksid, samuti ei mäleta kas vahetasin need eest või taga. See peab ikka eriline ront olema mille kõik jupid korraga küljest ära kukuvad.
Minu jutu point tegelikult see, et tehased on andnud oma jubinatele teatud eluea ja hooldusvälp on kõikidel masinatel täpselt läbisõidu järgi paika pandud. Mõni käib regulaarselt hoolduses ja plekib iga aasta mõned sajad eurod juppide väljavahetamisele, mis füüsiliselt peaksid veel vastu edaspidigi. Tegelikuklt sul ei ole eriti võimalust isegi selle kontrolliks , kas need jupid reaalselt ära vahetatagi.
Mõnikord istun kusagil sõpradega saunas või mõnel sarnasel olengul siis enamus tüüpe kiitleb , kui mitu Kilo keegi oma kalli auto remondiks just kulutanud on. Mul ei ole seal millestki kaasa rääkida. Istun vaikselt ja kuulan. Ma pigem ostan oma naisele midagi head ja ilusat, kui viin selliseid summasid mingile õlinäpule ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 15:52 
Kasutaja avatar

Jah aga mõnele inimesele maksab ka see nt, et ta teab, et ta jõuab alati oma sihtpunkti kohale. Mitte, et poole tee peal midagi pooleks otsustab minna, või et mootor kotti jookseb. Kui sulle see oluline ei ole, siis mulle sobib, aga kui sul keset linna mõnes löökaugus midagi pooleks läheb ja sa mõnele teisele autole sellepärast otsa vajud, siis see enam ei sobi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 16:10 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Jah aga mõnele inimesele maksab ka see nt, et ta teab, et ta jõuab alati oma sihtpunkti kohale. Mitte, et poole tee peal midagi pooleks otsustab minna, või et mootor kotti jookseb. Kui sulle see oluline ei ole, siis mulle sobib, aga kui sul keset linna mõnes löökaugus midagi pooleks läheb ja sa mõnele teisele autole sellepärast otsa vajud, siis see enam ei sobi.

olen vanasti teepeale jäänud mõne risu pärast(põhjuseid ei mäleta), aga selle vastu aitas uuema ja korraliku auto ostmine, mitte remontimine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 16:23 
Kasutaja avatar

Mul naine iga aasta minu usakatega sõitnud , julgen rooli lasta küll teda koguaeg kainekaks vms . Endal tal uus auto ,selle pärast ei ole vaja eriti muretseda... Uste värki ei tea (viljandis ilmselt rohkem ruumi parkida ka )

aga see läbi aukude sõit on küll nagu aamen kirikus, seda ka teel kus tõesti igapäev sõidetakse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 16:29 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
mihkel-m kirjutas:

olen vanasti teepeale jäänud mõne risu pärast(põhjuseid ei mäleta), aga selle vastu aitas uuema ja korraliku auto ostmine, mitte remontimine.

:err

Kui sa uuemat ja korralikku autot ei remondi, siis on see ka ju risu. Aga mis ma vaidlen, õnneks ei pea mina sinu autodega sõitma ja sina minu auto eest hoolt ei kanna. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 18:56 
Kasutaja avatar

No kui ta tõesti nalja teeb, siis palju õnne, epic troll. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 19:43 
Kasutaja avatar

Ma ütleks, et see teema on kõige suurem häbiplekk meestele. Mina hoolitsen küll oma lähedaste naiste eest, et nad teaksid põhiasju mida vaadata ja kunas vaadata/vahetada.
Samamoodi võiksid tegelikult naised teha teema, mehed köögis või mehed voodis!

Huumori osa see kindlasti see täidab ja see teebki naised omamoodi paremaks, kuid nali naljaks! Õpetada tuleb.

Mehed automanikena- esimene lumi- kraavis, kapotiga puud kallistamas, lasnamäe kanalis paekiviga autot kaunistamas. Suvi- ei jõua sügist ära oodata ja vaja varakult juba lehti langetada, pluss kiiruskaamerad- peab ikka loll olema et sinna pildile saada!

Teeme nüüd nii, et igaüks annab märku, kui ta on mõnda naist õpetanud auto eest hoolitsema. Mitte varasemalt vaid tänasest alates!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 20:33 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Ma ütleks, et see teema on kõige suurem häbiplekk meestele. Mina hoolitsen küll oma lähedaste naiste eest, et nad teaksid põhiasju mida vaadata ja kunas vaadata/vahetada.

Huumori osa see kindlasti see täidab ja see teebki naised omamoodi paremaks, kuid nali naljaks! Õpetada tuleb.

Mehed automanikena- esimene lumi- kraavis, kapotiga puud kallistamas, lasnamäe kanalis paekiviga autot kaunistamas. Suvi- ei jõua sügist ära oodata ja vaja varakult juba lehti langetada, pluss kiiruskaamerad- peab ikka loll olema et sinna pildile saada!

Teeme nüüd nii, et igaüks annab märku, kui ta on mõnda naist õpetanud auto eest hoolitsema. Mitte varasemalt vaid tänasest alates!

Kas siis kui mees õpetab naist või loeb ka kui sõbrannele näpunäiteid jagada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 20:39 
Kasutaja avatar

Enelin kirjutas:
MDB kirjutas:

Kas siis kui mees õpetab naist või loeb ka kui sõbrannele näpunäiteid jagada :D

Ikka loeb, kui suudame kedagi vähe aidata ja harida:)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis