charly kirjutas:
mida naised teevad (omad kogemused)
- sõidavad pidevalt äärekivisse
- tagurdavad pidevalt äärekivisse
- ei väldi ÜHTEGI auku
- "pesevad" autot liivast puhtaks niiske rätikuga hõõrudes.
- armatuuris hoiatuslambi süttides ei tee väljagi (auto ju liigub)
- hooldust ei tee (auto ju liigub)
- mõtlevad hooldusele vaid siis, kui auto enam ei liigu
- ei märka ühtegi leket auto all
- löövad parkaltes uksi vastu teisi autosi/seina
- sõidavad veermiku "lõpuni" (midagi vist kolises jah...)
jne jne...
ehheee... nägin esimest korda seda teemat ja kohe tuleb tuttav ette
mina:
- sõidan igapäev oma majaette parkides äärekivisse(tunnene läbi selle , et olen täpselt ära parkinud)
- stardin eelmise punkti tõttu paremale keerates üle äärekivi, vahel on ette tulnud ka mujal üle äärekivi sõitmist
- ei väldi kunagi ühtegi auku. lasen kiiruse maha ja sõidan läbi. autokoolis õpetati. ja tegelikult ajavad närvi need haiged kes linnas slaalomit lasevad...
- olen isegi vihmaga oma autot mingi kaltsuga nühkinud. Talvel lumega puhastanud. Eriti kõrvalistuja ust, kuna naine määris oma mantli ära. Aastas pesen autot paarkorda sõbrajuures survekaga üle. Reeglina kevadel pesen talvesita maha. Ülejäänud ajal teeb suurem vihm oma töö ära.
- opelil mingi tuli hakkas sirama armatuuris. mingi mootoririket näitas. algul oli paanika , aga kuna midagi ei muutunud masinal kehvemaks siis ignoreerisin seda. hiljem võtsin pirni välja. bemmil ka läksid mingid tuled kogu aeg armatuuris põlema. sealt keerasin ka pirnid välja. midagi ei juhtunud.
- õli ikka vahetan. kusjuures regulaarselt
- eelistaksin teha hooldust siis kui tõest vaja oleks(masin enam ei taha hästi liikuda) vanasti nii talitasingi
- krt ükskord sõitsin hooga äärekivisse ja järeldasin paugust ja masina all olevast lekkest , et nüüd karteris mõra. paanikat jätkus 20 kilomeetriks. kuna õli tase ei muutunud siis sain aru , et lihtsalt kuumaga oli masina all kliimakondentsi loik.
- 1x pargiti parklas kinni ja olin sunnitud uksega kõrvalseisvale masinale füüsilise märkuse tegema. Teinekord parkimise ajal kohe peale ukse avamist sõitis mingi vanapapi jalgrattaga uksest sisse ja käis külili. ropendas natuke ja väntas edasi. ma ei jõudnud isegi vabandust paluda.
- sõidan alati veermiku ja ka muud auto detailid "lõpuni" ehk nii kaua kuni asi küljest ära kukub. ükskord lasin klapid kõveraks hondal , kuna ei uskunud , et hammasrihma vahetus käib läbisõidetud km järgi ja et mingi mõnisada krooni maksev rihmanärkas põhjustab mitme kilose mootori remondi. remont läks vanas rahas peaegu 8K maksma. Peale seda pole ikkagi kunagi ühelgi masinal hamamsrihma vahetanud. Alati kui keegi võõras minu masinaga sõidab siis pärast ulub , et mul see läbi ja too koliseb ning mine remondi oma veermiku. Odavam on võõraid rooli mitte lasta ja sõitmise ajal lihtsalt makile volume lisada. Mul on olematud autoremondi arved, kui see honda mootori remont välja arvata.
Kusjuures olen täitsa terve mees ja naistega seob mind see , et nad mulle väga meeldivad. Olen vist lesbi, kuna mehed kohe üldse mulle ei meeldi...