Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 13:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Naised auto omanikena
PostitusPostitatud: 12.10.2011 22:06 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
No kui ta tõesti nalja teeb, siis palju õnne, epic troll. :D

Kõik , mis kirjutasin vastab tõele. MA ei ole päris algaja autoomanik. Vanust palju ja masinaid ka omajagu käest läbi käinud. Igasuguseid asju on ette tulnud. Ja ma lihtsat ei võta oma autot ega sellega kaasnevat eriti tõsiselt. Elu vajab elamist ja seal on palju olulisemaid asju . Autoga on mugav tööl käia.
Pealegi ei juhtu autoga mitte midagi hullu, kui seda igapäev lapiga ei nühi ning iga kolksu pärast esisilda väljavahetama ei torma. Ma usun , et mu masin on paremas seisukorras kui 90% Lugejate Autode alla postitanud tegelaste masinad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 22:11 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Ma usun , et mu masin on paremas seisukorras kui 90% Lugejate Autode alla postitanud tegelaste masinad.

Julgelt võtad sõna siin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 22:22 
Kasutaja avatar

El Presidente kirjutas:
ison.ts kirjutas:
Ma usun , et mu masin on paremas seisukorras kui 90% Lugejate Autode alla postitanud tegelaste masinad.

Julgelt võtad sõna siin

mis siin põdeda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 22:42 
Kasutaja avatar

Kui naine OMAB auto siis suurema tõenäosusega on ta parem "peremees" kui naine, kes KASUTAB autot

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 23:05 
Eliit

Üleeelmine talv üks naisterahvas mainis, et tal autol pidurid vilisevad veidi. Ok niiske ilm võibolla, 5aastat vana auto ka, et ju on ikka hooldatud jms. Eelmine sügis siis tuli kuskilt mingi mõte, et vahetaks piduriklotsid ära. Enda üllatuseks oli ees ühel rattal 1mm klotsi katet, teisel ainult klotsi need rauad, tagumisel ühel kah need rauad ja teisel polnud üldse mitte midagi alles ning ketas oli ovaalseks taldrikuks kulunud :o

Nüüd suvel ta tahtis ülevaatusele minna aga ei saanud läbi, ees sarniir läbi. Vähe sellest, teda ülevaatuse paber ei kottinud ja sõitis rahulikult edasi. Kui lõpuks sarniiri terve õhtu vahetasin siis vana sarniir laguneski käes laiali, munakas tuli pesast välja. Nice
Muidugi vahetus oli ropp töö kuna autot on uuest peast alates pestud koduhoovis veeämbri ja mingi kaltsuga, väljast suurem sitt maha nimetades seda ise korralikuks pesemiseks. Kogu veermiku osa oli mudane ja kinni roostetanud.

Muidugi suvel veel mingiaeg tuli samalt inimeselt keset päeva kõne, et piduripedaal vajus põhja ja pidurid kadunud. Õhtul vaatasin, et piduriõli täitsa otsas ja siis omaniku kommentaar - mingi tuli on jah armatuuris juba pikka aega põlenud aga ma ei osanudki arvata seda.

:kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 23:14 
Kasutaja avatar

El Presidente kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Julgelt võtad sõna siin

Ära nüüd arva, et sina moodustad selle 90% :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 23:25 

Niipalju kui mina tean siis uksi paugutavad päris julgelt vastu teisi autosi ja ainuke asi mis siis tuleb on: "UUUPPPPPPPSSSSSSSSSSSSSS"

Enda autoga ohvriks sattund, vastu teist autot täie pasaga lahti löödud nii, et peegel vaevu terveks jäi teisel autol ja endal kena mõlk jälle juures.

Kui on ikka mees majas siis on üldiselt ka auto korras (naisel).
Sõitmise koha pealt niipalju, et auke nad nagu sihivad kuid mitte muidugi kõik.

Oskan ka head õelda mõnede kohta kuid siis juba vanust ka rohkem :) 1 naisterahva kohta ei oska halbu sõnu otseselt õelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 23:40 

Teate, see teema on nii mõttetu
Esiteks siiski naised pahatihti ei huvitu ja ei hakka ka huvituma autodest. Mehed enamasti jälle enamus arvavad, et on ilgelt arvamusliidrid ja tõelised autopeded, mis sest et opelil vajaks kere kõvasti tööd aga ägedam oli neoonvalgustus alla osta. Enamus meist kindlasti tunnevad mingit naissoost isikut, kelle auto on paremini hooldatud kui paljudel meestel ja kes oma teadmistes alla ei jää. Ja enamus meist kindlasti teavad meessoost isikut, kes aknapesuvedelikku laseb ka esinduses vahetada. Ausalt öeldes müügikuulutuses lause, et eelmine omanik oli naine, minus küll vaimustust ei tekita, vastupidi, lausa tekitab kahtlusi. Samas ma siiski ei taha öelda, et kui ikka naine roolis, siis auto kraavis või töökojas remondimeestele peavalu tekitamas
Kui sõitmisest rääkida, siis kirun ma millegipärast rohkem sookaaslasi liikluses. Uksega vastu autot virutanud isikutest on 90% naised. Aukudest läbi sõitmine on enamustele naistele sisse kodeeritud, midagi pole teha (me too, me too). Samas see ülejäänud 10%, oleks mees, võtaks mütsi peast ja kummardaks.
Mis selle teema point olema peaks? Et kari mehi saaks öelda, et naised vilinalt imevad autoomanikena ja siis et mõni saaks öelda, et oot oot, ma tunnen küll ilgelt autofänni naist? Või et mõni tulihingeline feminismikalduvustega neiu kisendaks, et see on diskrimineerimine ja tegelt on naised paremad kui mehed autoroolis?
Üs pikk jutt, **** jutt aga tegelt ka, see teema on sama tark nagu Tanni sierrateemad. Võiks ju nagu pointi olla aga tegelt ei vii mitte kuhugi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 23:50 
Kasutaja avatar

Tegelikult on auto eest hooldamine , korras hoidmine sama kui kodu korras hoidmine, riiete hooldamine jnejne. Pole vahet , kas mees v naine. Kui mees kodu korras ei hoia, ei korista, käib saabastega toas siis see on samaväärne kui naine ei hoolitse auto eest. See oli suva näide , millest poel mõtet kinni hakata, tuli esimesena pähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 00:55 
Kasutaja avatar

Z!ssu kirjutas:
Teate, see teema on nii mõttetu
Esiteks siiski naised pahatihti ei huvitu ja ei hakka ka huvituma autodest. Mehed enamasti jälle enamus arvavad, et on ilgelt arvamusliidrid ja tõelised autopeded, mis sest et opelil vajaks kere kõvasti tööd aga ägedam oli neoonvalgustus alla osta.

Just nad ei huvitu, neid huvitab kui mees saab omadega hakkama. Vahel kui mõni suurem summa auto remonti investeerida tuleb, siis on ikka kuulda, "miks sa ei osta korralikku autot"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 02:03 
Kasutaja avatar

Ma pean ison.ts-i jutule +1 lisama. Autol kliirens kõrge ja selle asemel et parkimisel hakta jebima edasi tagasi sõidan korra üle äärekivi. Igasugused lekked mis mu autol on samuti pseduprobleem. Iga paar kuu tagant liiter juurde valada pole ju probleem. Lekkivale roolivõimupumbale panen säästu toiduõli. Ei saa aru inimestest kes linnas kanalisatsiooniaukude eest põiklevad.. ega nad kuradi hobukaarikuga sõida.. mille jaoks see amort + vedru siis on? Minu auto on küll üks odav käkk ja ront, aga sellise elustamisega ma küll oma rahanatukest kulutamata ei hakka, pigem sõidan algosadeks ja säästan uue jaoks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 09:17 
Kasutaja avatar

ma quote`isin selle teema teist postitust ainult selle pärast , et linnapildis on naine reeglina uue/ma ja korraliku sõiduki roolis. Kuna ilmselgelt nad ise oma näppe õliseks ei tee siis on masinad käinud hoolduses või tuttava meistrimehe kätte vahelt läbi (räägime vist vallalistest?). Väga harva olen märganud mõne peldiku roolis naist.
Mina abikasana ei kujuta ennast eriti ette autokõrval sigaretti kimumas samal ajal kui mu naine kontrollib rehvirõhku ja lisab roolivõimule õli juurde. Kui masin laguneb on see täitsa OK (kõik , mis liigub see kulub), aga kui elukaaslane ei saa remondi organiseerimisega hakkama siis oleks tal õige aeg omale uus ja asisem meesterahvas enda kõrvale hankida.
Aga räägime nüüd elust enesest. Kaupluse parklas naine autost väljudes ja sisenedes lööb ust vastu kõrval seisvat masinat. Tuleb ette. Et minu naine seda ei teeks siis avan ise temale ukse ja seda igalpool. Uksed/autod jäävad terveks ja on lisaks ka väga viisakas šest.
Need , kes linnapildis kaevuluukide/aukude eest põiklevad on potensiaalsed ohuallikad kõikidele teistele kaasliiklejatele. Laske pedaal korraks ülesse ja ärge tõmmelge ühest tee servast teise. Mis autokoolis sellist jama üldse õpetatakse ja mis sellel slaalomi sõidul üldse naistega pistmist on? Kui tahate sõiduvõtteid siin teemas niiväga õpetada siis tehke seda vähemalt õieti. Pole vaja, et mõni õrnemasoo esindaja ühe idiooodi vaimusähvatuse tõttu maale sattudes vastu sõitva kombaini eedrisse sõidaks , kuna tema teepoolel oli mingi auk.
Lisaks eelnevale ei meeldi mulle üldistamine. Tahate naistest rääkida siis rääkige oma enda naisest , aga enne mõelge , mida te ise valesti teinud olete.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 10:45 
Moderator
Kasutaja avatar

Z!ssu kirjutas:
Üs pikk jutt, **** jutt aga tegelt ka, see teema on sama tark nagu Tanni sierrateemad. Võiks ju nagu pointi olla aga tegelt ei vii mitte kuhugi

Tanel võiks siin umbes nii vastata:

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 12:43 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
neG kirjutas:
Ei saa aru inimestest kes linnas kanalisatsiooniaukude eest põiklevad.. ega nad kuradi hobukaarikuga sõida.. mille jaoks see amort + vedru siis on?

Paljudel tuttavatel ja kaasaarvatud mu endal on näiteks auto madalam kui mõned kaevuluugid - miks ma peaksin meelega stanget või põhjaalust lõhkuma? :)
.

Aga miks sa siis teed nii madalaks, et isegi sõita ei kannata! Linnamasturite omanikud peaksid kaebama, et RMK metsateid siledamaks ei lükka!?
Olukord on ju teada aga ikka on vaja madalamaks teha- see on juba rumalus!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 13:13 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
InterFace kirjutas:
neG kirjutas:
Ei saa aru inimestest kes linnas kanalisatsiooniaukude eest põiklevad.. ega nad kuradi hobukaarikuga sõida.. mille jaoks see amort + vedru siis on?

Paljudel tuttavatel ja kaasaarvatud mu endal on näiteks auto madalam kui mõned kaevuluugid - miks ma peaksin meelega stanget või põhjaalust lõhkuma? :)
.

Aga miks sa siis teed nii madalaks, et isegi sõita ei kannata! Linnamasturite omanikud peaksid kaebama, et RMK metsateid siledamaks ei lükka!?
Olukord on ju teada aga ikka on vaja madalamaks teha- see on juba rumalus!

Aga see on äge juu :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis