Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.07.2025 15:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Naised auto omanikena
PostitusPostitatud: 13.10.2011 14:25 
Kasutaja avatar

Mu oma sõbranna sõitis Nissan Micraga ja armatuuris läks põlema mootori kujuline hoiatustuluke. Kui ma sellele tähelepanu juhtisin siis ütles: ''Aaa, see helikopter seal on juba ammu põlenud''

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 14:58 
Kasutaja avatar

selle mootorikujulse tulukese vastu aitab ainult ignoreerimine või pirni väljakeeramine. Mitte midagi ei juhtu. Omal kahel masinal see lamp põlema läinud ja peale süttimist rohkem kui kaks aastat ringi sõitnud. Algul otsisin kül paaniliselt viga . Seda leidmata löin käega ja hiljem kruttisin pirni üldse välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 15:06 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
selle mootorikujulse tulukese vastu aitab ainult ignoreerimine või pirni väljakeeramine. Mitte midagi ei juhtu. Omal kahel masinal see lamp põlema läinud ja peale süttimist rohkem kui kaks aastat ringi sõitnud. Algul otsisin kül paaniliselt viga . Seda leidmata löin käega ja hiljem kruttisin pirni üldse välja.

Julged soovitused

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 15:11 
Kasutaja avatar

Lase siis oma soovitustel tulla. Saan mina ja naised ka targemaks.
Teeninduse poole pöördumist ei loe soovituseks. See on elementaarne tegevus kui oma peaga ei suuda probleemi lahendada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 15:16 
Kasutaja avatar

Sa ei saa ju tõsimeeli väita, et kui hoiatustuli lööb põlema, siis targem on seda ignoreerida? Ilma, et enne teeks ikka kindlaks kas on kuskil probleem või mitte. Sinu tekstist loen ma välja, et mitte midagi ei juhtu mitte kunagi, et pohui neist tulukestest.
Ja no niisama põlema on minugi masinal neid läinud kuid on ikka asja eest ka, kus ignoreerimine oleks auto mootori mulle maksnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 15:30 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Lase siis oma soovitustel tulla. Saan mina ja naised ka targemaks.
Teeninduse poole pöördumist ei loe soovituseks. See on elementaarne tegevus kui oma peaga ei suuda probleemi lahendada.

sinu autode kohtlemine paneb ausaltöeldes kukalt kratsima ja siiralt imestama, kuid sa vist sõidad oma autodega Flintstone stiilis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 15:46 
Kasutaja avatar

miks ma nii kirjutasin? Kõik on kõvad tegelased targutama , et näe mootori tuli põleb ja loll blondiin ei tee teist nägu ka. Mida ta siis tegema peab, kui peale tule põlema süttimise mingeid ilmselgeid muutusi mootori töös ei esine. Ma tean , mida mu üks väga hea tuttav(meesterahvas) teeb sellisel juhul. Viib kohe masina teenindusse, kuna tal endal ei ole õrna aimugi , mida ise ette võtta. Masin vedleb 2+ nädalat lukseppade käes , kes järjest jubinaid vahetavad , et kindlaks teha mis on põhjustanud tule süttimise. 2 nädalapärast saab masina kätte ja on 200-300 eurot vaesem, vahetatud jubinate list on pikk 20cm, aga tüüp on õnnelik. 1,6 nädalat hiljem läheb sama tuli uuesti põlema. Uuesti teenindusse. 2 nädalat sõidab trammiga ja saab uue arve järgmiste vahetatud juppide eest. 2 päeva hiljem uuesti tuluke põleb ja keerab pirni välja. Tõenäoliselt oleks võinud seda teha kohe esimesel korral.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 15:49 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
jutt oma auto lõkumisest ja muust

kui sa enda auto eest väga nagu hoolt ei kanna jne siis ma arvan et sa oled täiesti vales foorumis.
või mis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 15:55 
Kasutaja avatar

No paraku tean juhtumit, kus esines ka ilmselgeid muutusi mootori töös aga neiu siiski ei pööranud sellele tähelepanu. Ma ei liitu selle naised on ilgelt saamatud kampaaniaga aga siiski, mul on olnud korduvalt juhtumeid kus ikka hoiad peast kinni ja mõtled, et kuidas üldse asjadel nii kaugele areneda lasti autol. Muud ju polegi aga remondi summat nähes hakkab küll neiudest kahju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 15:56 
Kasutaja avatar

FOX1000 kirjutas:
ison.ts kirjutas:

kui sa enda auto eest väga nagu hoolt ei kanna jne siis ma arvan et sa oled täiesti vales foorumis.
või mis?

Kui suur on tõenäosus, et mu masin ei vaja hooldust?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 15:57 

FOX1000 kirjutas:
ison.ts kirjutas:

või mis?

Noh, kui nii võtta siis ei sobiks siia päris paljud foorumlased :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 15:57 
Kasutaja avatar

MartinV. kirjutas:
No paraku tean juhtumit, kus esines ka ilmselgeid muutusi mootori töös aga neiu siiski ei pööranud sellele tähelepanu. Ma ei liitu selle naised on ilgelt saamatud kampaaniaga aga siiski, mul on olnud korduvalt juhtumeid kus ikka hoiad peast kinni ja mõtled, et kuidas üldse asjadel nii kaugele areneda lasti autol. Muud ju polegi aga remondi summat nähes hakkab küll neiudest kahju :D

ole nii kena ja too konkreetseid näiteid. Muidu taandub kogu teema naised saunas rääkisid jne....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 16:00 
Kasutaja avatar

Kui bensukal katt on, siis korra üritaks ikkagi teada saada mida mootori aju ise asjast arvab. Või vähemalt uuriks mõnes ülevaatuspunktis kas heitgaasid on normis-et kone ei küpseta katti ära.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 16:14 

Mis siis selle mootoritule peale nii väga erilist ette võtta tuleb? Noh näiteks kui diagnostika näitab, et crank trigger on korra villast visanud, aga auto ilusti edasi töötab, siis kohe joonelt poodi või?

Ma ka kasutan igapäevaautot umbes nagu isonts, säästetud aja ja energiaga ehitan pigem teisi autosid paremaks. Ja raudselt on see ikka 5x paremas korras kui need igasugu maanoorte Sierrad-Mondeod ja vanad viiesed bemmid Lugejate Autode all, mida hoolimata igakülgsest lakkumisest ja pidevast "remondist" (paneme perses jupi asemele veel mitte nii perses jupi doonori küljest) juba ammu teises ilmas prožektoritega taga otsitakse. Kui asi täidab oma funktsiooni, ei ole vaja teda igaks juhuks hakata "remontima".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 16:29 
Kasutaja avatar

Noh, kui neiu suudab ikka nii sõita, et õlituli põleb ja õli on hädasti vaja, mis lõppeb mootori kokkujooksmiega või et teisel sarniir oli kohe-kohe munakast välja hüppamas, mille peale öeldi, et nojah, oli jah mingi imelik heli vist, siis tekib imestus küll. Kusjuures ma ei ütle nüüd, et tegu lollide blondiinidega, vastupidi, väga meeldivad ja mõtlemisvõimega naisterahvad muidu. :)
Samas ma nüüd loodan, et minu tekstist ei loetud välja, nagu ma arvaks tõesti, et iga tule peale tuleb paaniliselt remonti joosta. Ma üldjoontes nõustun ison.ts-i tekstsiga, lihtsalt mu arvamus läks korraks lahku lause peale, et mitte midagi ei juhtu. Enamasti ei juhtugi muidugi aga võimalus jääb

Tsiteeri:
Kui asi täidab oma funktsiooni, ei ole vaja teda igaks juhuks hakata "remontima".

+1

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis