Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 531 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 36  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Opel Kadett E 85a-ghozt
PostitusPostitatud: 11.10.2011 19:39 

KakukeO kirjutas:
GSI tagatuled on ka natukene tumedamad toonilt kui tavalise kadetti omad ;)
ilmselt kõige kenam lahendus :) Mõniaeg tagasi keegi astra-gsi.org-is pakkus kadetti gsi esistanget,mis oli enamvähem talutavas seisukorras ca 10eurot :)

10eur :o ? Miks ma ei märganud. Kuigi tegelt pigem maksaks veits rohkem ja tahaks udukatega varianti. Seda ei usu elusees, et see 10 eurine oli udukatega. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 19:55 
Kasutaja avatar

Otsid ainult ühte kindlat, siis lõpptulemus on see ,et jääd mõlemast ilma.

Aga mul on pakkuda heledamat hallikat kilet. Annab Gun Smoke effekti. Samas on olemas ka tumedamat, mis jätab lakitud tulede muljene. Ainult üks suur eelis on see, et lakitud tuled muutuvad tuhmiks. Kiletatud tuled aga säilitavad läike. Kui üle viskab, saad vabalt orignaali taastada.

ghozt kirjutas:
KakukeO kirjutas:
GSI tagatuled on ka natukene tumedamad toonilt kui tavalise kadetti omad ;)
ilmselt kõige kenam lahendus :) Mõniaeg tagasi keegi astra-gsi.org-is pakkus kadetti gsi esistanget,mis oli enamvähem talutavas seisukorras ca 10eurot :)

10eur :o ? Miks ma ei märganud. Kuigi tegelt pigem maksaks veits rohkem ja tahaks udukatega varianti. Seda ei usu elusees, et see 10 eurine oli udukatega. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 22:52 
Kasutaja avatar

veljed on küll ülbed sul! :) stangega nii palju, et mina sain gsi.ee foorumist omale originaal gsi stange koos udukatega ja maksin selle eest ka ikka ilusa summa aga asja sai ja olen rahul sellega, mulle pakuti paari gsi stanget veel seal aga nee olid juba ära tehtud. aga edu sulle selle Kassetiga ja jälgin huviga su teemat :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 11:27 

Oli igav, tegin paar pilti. Võtsin küll seebikarbi kaasa, aga kuna akud jäid koju, siis olin sunnitud jälle telefoni kasutama :kill

Sain selle rooli ka lõpuks, mida tahtsin.
Pilt

"Uus" makk.
Pilt

Ainus lisa mu kadetil (seegi on ise paigaldatud) ehk siis elektripeegli lüliti, mille abil saab hetkel veel ainult kundepoolset peeglit liigutada. Lüliti ise ka veel lahti, sest vaja teine pool peegel ka külge tjuunida ja juhtmd vedada ja need juhtmed, mis näha on, peidan ka siis ära, kui istmete vahetuseks läeb.
Pilt

Pilt

Jõle maastur on ikka veel.
Pilt

Auto ka ikka pesemata, aga selliste ilmadega ei tea, kas on mõtet.
Pilt

Küsimus suurele ringile ka, kuidas eemaldada peegliklaas sellelt aluselt ? Tarvis peegliklaasi teisele elektripeeglile, mõtlesin mehaaniliselt ära võtta, aga ma ei tea, kuida ma seda sealt lahti saan. Kuidagi on see vist liimitud sinna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 13:57 
Kasutaja avatar

kui mõtled neid ukseküljes olevaid peegleid, siis peaksid seest lahti saama
kui seda mis esiklaasi küljes, on kas mingi splint seal või siis liimitud. bmw'l oli vähemalt liimitud, ja kui lahti murdsin tuli koos klaasitõkiga lahti. kadetti ei tea.
kena auto ka juba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 14:04 

Revo kirjutas:
kui seda mis esiklaasi küljes, on kas mingi splint seal või siis liimitud. bmw'l oli vähemalt liimitud, ja kui lahti murdsin tuli koos klaasitõkiga lahti. kadetti ei tea.
kena auto ka juba.

Ukse küljes olevad peeglid ikka, aga selle klaasi sain korpuse seest kätte, aga see klaas on ise omakorda liimitud mingi aluse külge, mis kinnitub peegli korpuse külge. Vot seda klaasi olekski selle aluse küljest lahti vaja saada. Jõle segane jutt, aga loodan, et saite aru :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 18:03 
Kasutaja avatar

Anna talle kuuma, siis peaks liim pehmemaks minema ja saadki kätte. Muidugi oleneb sellest, millist liimi seal kasutatud on. Osade asjade puhul on see töödanud. Näiteks tuledele liimitud klaaside kätte saamisel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 12:59 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Revo kirjutas:
kena auto ka juba.

Ukse küljes olevad peeglid ikka, aga selle klaasi sain korpuse seest kätte, aga see klaas on ise omakorda liimitud mingi aluse külge, mis kinnitub peegli korpuse külge. Vot seda klaasi olekski selle aluse küljest lahti vaja saada. Jõle segane jutt, aga loodan, et saite aru :D

spets. föön on olemas, millega kuumutatakse see klaasiliim lahti, anyways mul endal uus stange olemas, kui oled minu natuke räbalast huvitatud, siis pm, mingi sümboolse hinna eest annaks ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 14:14 

Revo kirjutas:
ghozt kirjutas:
Revo kirjutas:
kena auto ka juba.

spets. föön on olemas, millega kuumutatakse see klaasiliim lahti, anyways mul endal uus stange olemas, kui oled minu natuke räbalast huvitatud, siis pm, mingi sümboolse hinna eest annaks ära.

Sul vist oli ilma udukateta variant ? Ma veel otsin udukatega asja, kui muud üle ei jää, siis võtan mingi ilma udukateta ligi, aga hetkel aega on kuni kevadeni seda stanget otsida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 14:44 

Kergem ju lihtsalt võtta udukateta varjant ja ise uduka kohad tekitada ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 14:50 

KakukeO kirjutas:

See variant oleks ka, aga ma otsin veel. Aega on, sest see aasta nagunii teised stanged külge ei lähe. Siis kui lumi maha tuleb, lähe oopl garaazi ja hakkan stangesid lihvima ja värki ja kevadel värvi ja auto külge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 15:24 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
KakukeO kirjutas:

See variant oleks ka, aga ma otsin veel. Aega on, sest see aasta nagunii teised stanged külge ei lähe. Siis kui lumi maha tuleb, lähe oopl garaazi ja hakkan stangesid lihvima ja värki ja kevadel värvi ja auto külge.

kui sa ennem ära ei võta, võib juhtuda nii et ma viskan ära, sest korteri garaaz :D tead ise kui väike see on, liikumiseksgi pole ruumi:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 15:33 

No kui päris ära viskama hakkad, siis ütle millise prügikasti juurde viid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 17:29 

Revo mis hinda siis selle stange eest küsid?

Kui GSI stanget ei leia siis uuema tüübi kerevärvi esistange ette, peaks ikka parem saama, kui praegu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 20:47 

Fly kirjutas:
Revo mis hinda siis selle stange eest küsid?

Kui GSI stanget ei leia siis uuema tüübi kerevärvi esistange ette, peaks ikka parem saama, kui praegu.

mkm, ei meeldi too :D . Otsin gsi oma ikka.

Täna käisin jälle garaazis. Nüüd gsi sisu sees (veidi kulunud juhiiste, aga muidu okei) Eks näeb, millalgi tahaks istmed korda teha ja ilusaks teha. Likvideerisin ka tilkuva bensiini vea. Aga nagu ooplile kohane, kui 1 viga parandatud saab, tekib teine asemele. Starter andis otsad. Ehk keegi targem oskab öelda, milles asi. Ennem ka käis nii, et algul 1 ringi tegi üli jõuetult, nagu aku oleks tühi, aga järgmised ringid käis kenalt kiirelt. Nüüd juhtus nii, et käis 1 aeglase ringi ja kõik, rohkem ei tee midagi - isegi mitte mingit klõpsu, täiesti null.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 531 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 36  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis