Ma elaksin ka ennast natuke välja..
Päev algas siis sellega, et sai varahommikul Tallinna bussi peale istutud.
Plaan oli ära tuua selline sõiduk:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html (piltide järgi ei ole üldse paha.. ju, või?) Igatahes, 9.30 olin antud autoaia värava juures. Siis avas väravad vene keelt kõnelev kodanik. Vaatasin auto üle. Kui välja arvata iluvead (mingil määral roostet, kriimud, katkine udutuli, tõenäoliselt värvirulli meetodil värvitud antitiib, esitiival kriimud koos kerge mõlgiga), siis ei olnud väliselt isegi kõige hullem, kuid ei meenutanud eriti pildil nähtut.
Olgu, küsisin, kas lähemalt saab vaadata. See mees suutis välja pigistada väljendi, et pjeremjeest ei ole kohal, tuleb varsti. Selge pilt, jään ootama. Möödub 30min, möödub 60min ja saabub teine vene keelt kõnelev kodanik. Väidab temagi, et pjeremjeest ei ole kohal, tuleb 5-10min pärast. Olgu siis.. lõpuks saabus nn peremees siis, kui olin oodanud 2h ja 45min. Sain võtmed ja ust avades ei olnud vaatepilt meeldiv. Armatuuril olid suured sulamise plekid jne. Mootor käivitus poolest pöördest, aga meenutas ühte tõelist vanakooli traktorit oma hääle ja värinaga. Kapotti avades tekkis

selline nägu. Mootor ujus õli sees ja mootorikinnituste ümber oli ainult üks suur roosteauk. Naljakas on see, et see peremees korrutas kogu aeg, et see on kõiget pisiviga.. et isegi paak on diislit täis, mis ma virisen. Kuidas need pildid küll tehtud on.. no ma ei tea.
Siis mõtlesin Tallinnat veits tundma õppida, hakkasin jala kesklinna (enda arvates) liikuma. Väga pikalt ei viitsi sellel peatuda, igatahes see jalutuskäik võttis 3h aega.
Veidi hiljem sai helistatud selle sõiduki
http://auto.motors24.ee/vehicles/343851 ... &sort=paid omanikule. Väitis, et enne 17 tal aega näidata pole ja tuleb ise bussijaama juurde. Tegin järjekordsed 2-3h parajaks bussijaamas külmetades. Kell 17.40 helistasin, ei võetud vastu. Ise mõeldes, et see ei ole lihtsalt võimalik.. 18 läbi helistasin uuesti, ikka ei võetud vastu. 18.30 astusin bussi peale ja sõitsin sama targalt Tartu tagasi. Isegi tagasi ei helistatud. Kurat.
Kogu selle jama peale õnnestus veel Tartus ka ära eksida, õnneks GPS aitas välja
Päeva smail

, hakkas kergem.
EDIT: ... ja Galandi tagaistmel olevad 2x5L tosooli ei olnud ka kohe kuidagi usaldust tekitavad