Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 19.05.2025 12:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 833, 834, 835, 836, 837, 838, 839 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 18.10.2011 12:09 
Kasutaja avatar

Pool hommikut Isamaalisi laule kuuland.
Keri .... kuradi tibla kes sa oled siia sisserännand :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 12:46 
Kasutaja avatar

r32 kirjutas:
Sick kirjutas:
Üks mode ei saanud tilka pidama , ning kui mainisin talle seda lõi papil prilli uduseks ning kustutas essi teema ära. "uurin sõpradelt palju rehvid kuluvad jne" jutuga mees on. Edu sulle edaspidises tilganäppimises.

Kui see minu kohta käis, siis sinusugused kõvad müügivennad kes kutsuvad 200km kaugusele ideaalses korras autot vaatama, mis reaalsuses ära roostetanud peldik on võiks tõesti natukene tuure maha võtta..
Küsimuse peale, et mis seisukorras masin on ja kas roostet ka leidub, tuleb vastus
Sick kirjutas:
Võib öelda et ideaalses seisus. Paremas seisukorras autot ei leia naljalt.

Ning paar päeva hiljem lisab "uued pildid", millel ma küll ideaalses seisukorras masinat ei näe..(http://www.upload.ee/image/1735280/2011 ... .03.23.jpg).. Samas igal ühel on oma arusaam ideaalses seisus auto kohta..
Ja küsimuse peale, et auto on ju ära roostetanud tuleb tavaline jutt, et
Sick kirjutas:
Auto pole uus ja kaup on aus. 5,5k eest on seal autot rohkem kui küll. Keretöid vajab natuke

Ja PS! ei löönud mul prilli nii uduseks, et ma su teema oleks ära kustutanud..

UUH, oleksime sõbraga ka seda vaatama läinud. Piltidelt paistis ülisile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 12:57 
Kasutaja avatar

"roostes" peldik oled sa ise. Pildid on 1 asi , teine asi on oma silmaga näha. Spetsialist tuli välja.
Tahan näha paremas korras essi myygis sama hinnaga. Ära vahuta midagi ,Peale sinu on veel inimesi ja nendel on reaalne papp ka laduda ,mitte ei passi pilte ja taovad onni. :) osta oma sile pill leedust ja arva et said korraliku asja makstes rohkem ajudoonor.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 13:06 
Kasutaja avatar

Kuule katsu olla nüüd. Kõnepruuk on nagu mõnel pubekal kel kõrvatagused alles märjad. Kui sul masin korras on siis on ju hästi, müü ja tee mis tahad. Arusaadavalt on igalühel omad eelistused ja arvamused ning nende tõttu koheselt erutuda on veidi imelik. Pane oma ideaalauto auto24 ülesse ja usutavasti on see siin riigis ka ainus potentsiaalne portaal mille kaudu saab ka oma auto müüdud. Pole ma veel oma silmaga näind ega kõrvaga kuulnud, et keegi müünud/ostnud siin foorumi kaudu masina kallima kui paar tuhat eurot.

Õige ´´striitreisser´´ ostab omale ´´püssi´´ hooajaks. Sügisel kui on lootust lumele ning kevadel koos lumesulmaisega veel viimased ´´drifte´´ tehes driftitakse sellega otse kaalule. Suvel tehakse juhutöid mille tulemusena saab sügisel uue´´püssi´´ osta. Ühesõnaga surnud ring :D see kõik irooniaga öeldud ja ei käi konkreetselt kellegi pihta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 13:25 
Kasutaja avatar

Jarlis kirjutas:
Mõni inimene on ikka väga ülbeks ja nahhaalseks läinud, mingi pool tundi tagasi käis ukse taga mingi mutt küsimas nelja euri, et tal vaja südamearsti juurde minna :kill .Sai öeldud, et ega ma mingi heategevusorganisatsioon ole ja uks kinni löödud :D, nagu what the nahk toimub inimeste peas?

Krt sellist rahakerjamis variant polegi veel kuulnud :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 13:30 
Kasutaja avatar

:D Varsti ilmub mõni pohmakaga vana ukse taha ja nõuab viiekat et poest remondikomplekt osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 13:32 

Kahju vaadata natuke, et Sick arvab, et tal on "foorumi parim masin". Hah, :bs

"Päris sick värk ikke"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 13:33 
Kasutaja avatar

Müüsin just auto maha :kill ,nüüd mõtlen et oleks kainet autoga rooli vaja,keegi läänemaal on huvitatud? :D
+372 56 71 8 222

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 14:24 
Kasutaja avatar

Pole arvanud et "kõige vingem masin " on. Häiriv on see kuidas mingi tilkur tuleb piltide peale vahutama privas. Keretööd on yks odavamatest väljaminekutest selle auto puhul kui just romulast vms varuosi ei sebi. Ja väita ,et see peldik on huvitav lähenemine. Eriti veel kui öeldakse ,et pean sõbraga nõu. Kui selline autospets ollakse et piltide ppealt tehnilist seisukorda. "rondiks" hinnatakse tekib kysimus miks nõu vaja pidada? Ei viitsi vaielda. Selles on yhel härral õigus ,et siin eriti yle 2k maksvaid autosi maha ei myy. Tekib hunnik kõvatajaid kes sõpradele soovitavad ja piltide peale vesistavad . Niiet rahu ainult rahu kaaskodanikud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 14:44 

Sick kirjutas:
Pole arvanud et "kõige vingem masin " on. Häiriv on see kuidas mingi tilkur tuleb piltide peale vahutama privas. Keretööd on yks odavamatest väljaminekutest selle auto puhul kui just romulast vms varuosi ei sebi. Ja väita ,et see peldik on huvitav lähenemine. Eriti veel kui öeldakse ,et pean sõbraga nõu. Kui selline autospets ollakse et piltide ppealt tehnilist seisukorda. "rondiks" hinnatakse tekib kysimus miks nõu vaja pidada? Ei viitsi vaielda. Selles on yhel härral õigus ,et siin eriti yle 2k maksvaid autosi maha ei myy. Tekib hunnik kõvatajaid kes sõpradele soovitavad ja piltide peale vesistavad . Niiet rahu ainult rahu kaaskodanikud.

Keretööd sellel autol kohe kindlasti odavad ei ole. Pildipealt on näha, et esitiivad vajavad vahetust(väga levinud), tegelikult ka uksed, kuna seda roostet ei saa seal pikemas perspektiivis pidama. Halba ei teeks ka terve kere ülevõõpamine kui toonierinevust ei taha ja niikuinii on mujal ka roostemulle.
Iseasi teema on õhkvedrustus. Kui on äsja see osa üle käidud on hea, vastasel juhul on kohe-kohe minemas.
Niiet sellele 5000-le võib julgelt teine samapalju juurde arvestada igaks-juhuks. Niipalju korralikud masinad tegelikult maksavadki..alates.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 15:17 
Moderator
Kasutaja avatar

Minul on ainult üks tähelepanek lisada - reaalselt väga hea hinna/kvaliteedi suhtega autod tavaliselt väga kaua müügis ei püsi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 15:31 
Kasutaja avatar

Tulin poest välja,ning hakkasin rahumeeli kodu poole kõndima,ning ületasin ülekäigurada.
Keset ülekäigu rada kukkus aga rahakott kogematta maha,ning hakkasin üleskorjama. Püstitõustes,aga sõitis mulle otsa 75 aastane vanatädi oma jalgrattaga,kes üritas ka ülekäigu rada ületada,aga ei märganud mind ilmselt. Ta kukkus päris valusasti,niiet ninast veri voolamas. Muidugi kui viisakas kodanik,aitasin tädikese püsti,ning viisin ta rattagi tee pealt ära ,poe ette. Mida aga vanatädi tegi? Sõimas mind,et Ma tõukasin ta ratta pealt maha,ning üritasin ta 30 aastast ratast ka veel varastada :D :D

Läksin kiiruga veel poodi,ostsin tädikesele salvrätikuid,tema aga koguaja kisas,et Ma mõrvar,varas ja kaabakas,ja lubas politsei koguni kaela saata. :? Egas midagi,jätsin vanatädiga hüvasti,ning seadsin oma sammud kodu poole.

Ometigi polnud mina süüdi ,et tädike oma tudisevate kätega ei saanud oma rattaga hakkama,ja ei märganud Mind. Sõidab oma lenksuga mul munad sassi peaaegu,ja sõimab&räuskab nagu oleks Ma olnud süüdlane. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 16:00 
Kasutaja avatar

:D @ vanamuti jutt

:D Ega vanuritel hakkabki teatud eas see ülemine korrus kursilt kõrvale kalduma ning sind kui nooremat kodaniku vaadatakse justkui varast või mõrvarit. Selle asemel, et viisakalt tänada ja silmad omal lahti hoida kukuvad need kraaksuma ja jääb õigust üle ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 16:05 
Moderator
Kasutaja avatar

dust kirjutas:
Tulin poest välja,ning hakkasin rahumeeli kodu poole jne....

Ma oleks kunagi üle tahi saanud ühe muti käest kui tahtsin talle käe anda,et trammist maha aidata.Arvas ka vist,et üritan talt käekotti rabada. See oli ilmselt viimane kord ka kui ma üritan viisakas olla :D
Kuna töötan keskturu maxima kõrval siis on need juhtumised eakatega iga nädalased.Küll rammitakse kassas käruga,küll kobisevad niisama.Mingil imelikul põhjusel on enamusel jube komme seljas elada.Nagu saaks nad kiiremini sedapidi.Ühele mainisin ka,et surma lõhn on jube lähedal,aga see oli sibul ja ei saand aru vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 16:24 
Kasutaja avatar

Selle vanatädi jutuga tuli mulle üks asi meelde:

Kunagi umbes aasta tagasi istusin ühes Tartu bussipeatuses ja ootasin bussi, et sellega annelinna sõita. Eelmisel päeval oli kõva pidu maha peetud ja tervis oli ikka päris kehva. Istusin siis seal peatuses ja minu kõrval oli üks mutike. Küsib siis minult midagi vene keeles. Vastan, et ei saa aru. Seletab siis tükk aega ja mõistsin, et mutike tahab teada, mis bussi ma ootan. Näitan siis näpuga, et VIIS. Ise istusin rahulikult edasi ja kuulen kuidas mutike omaette edasi podiseb. Sain siis aru, et mutikesele ei meeldinud, et ma vene keelt ei oska..

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 833, 834, 835, 836, 837, 838, 839 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis