Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 19.05.2025 12:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 834, 835, 836, 837, 838, 839, 840 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 18.10.2011 16:48 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
Mingil imelikul põhjusel on enamusel jube komme seljas elada.Nagu saaks nad kiiremini sedapidi.Ühele mainisin ka,et surma lõhn on jube lähedal,aga see oli sibul ja ei saand aru vist.
See on jube tõesti, iga samm mis edasi saan minna siis tuleb ikka selga elama...paar korda selliseid eemale lükanud sest pole ruumi rahakottigi taskust välja võtta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 16:51 
Kasutaja avatar

dust kirjutas:
Tulin poest välja,ning hakkasin rahumeeli kodu poole kõndima,ning ületasin ülekäigurada.
Keset ülekäigu rada kukkus aga rahakott kogematta maha,ning hakkasin üleskorjama. Püstitõustes,aga sõitis mulle otsa 75 aastane vanatädi oma jalgrattaga,kes üritas ka ülekäigu rada ületada,aga ei märganud mind ilmselt. Ta kukkus päris valusasti,niiet ninast veri voolamas. Muidugi kui viisakas kodanik,aitasin tädikese püsti,ning viisin ta rattagi tee pealt ära ,poe ette. Mida aga vanatädi tegi? Sõimas mind,et Ma tõukasin ta ratta pealt maha,ning üritasin ta 30 aastast ratast ka veel varastada :D :D

Läksin kiiruga veel poodi,ostsin tädikesele salvrätikuid,tema aga koguaja kisas,et Ma mõrvar,varas ja kaabakas,ja lubas politsei koguni kaela saata. :? Egas midagi,jätsin vanatädiga hüvasti,ning seadsin oma sammud kodu poole.

Ometigi polnud mina süüdi ,et tädike oma tudisevate kätega ei saanud oma rattaga hakkama,ja ei märganud Mind. Sõidab oma lenksuga mul munad sassi peaaegu,ja sõimab&räuskab nagu oleks Ma olnud süüdlane. :D

Irw :D ma tunnen sulle tõsiselt kaasa,päris ausalt nagu :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 16:54 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
Mingil imelikul põhjusel on enamusel jube komme seljas elada.Nagu saaks nad kiiremini sedapidi.

vot sellest ma ei sa üldse aru. mu "kodupood" on veeriku pood, mis oli 90 algusaastatel tartu number üks pood. hetkel on uhkest astri ketist jäänud siia konsum, kus igapäevaselt jotad ja penskarid aega parajaks teevad. ausaltüeldes ei taha keset päeva sinna sattudagi. ja noo see ralli nende vahel...... üks lükkab tagant, teine haiseb ees ja siis seisa seal vahel. külgedel raud ja teisel pool kassa, kuskile poole põgeneda. VASTIK!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 17:01 

Sannu^^ kirjutas:
....mutikesele ei meeldinud, et ma vene keelt ei oska..

See vene keele teema on imelik. Venelased EI PEA oskama eesti keelt, pläkutavad rahumeeli edasi ja enamasti mainivad, et maisaa aaru ja ma ei rjaagi ja Eestlased siis PEAVAD oskama kenasti ja soravalt suhelda vene keeles. Nagu millises riigis me elame siis? Ei saa keelt ära õpitud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 17:03 
Kasutaja avatar

Sick kirjutas:
"roostes" peldik oled sa ise. Pildid on 1 asi , teine asi on oma silmaga näha. Spetsialist tuli välja.
Tahan näha paremas korras essi myygis sama hinnaga. Ära vahuta midagi ,Peale sinu on veel inimesi ja nendel on reaalne papp ka laduda ,mitte ei passi pilte ja taovad onni. :) osta oma sile pill leedust ja arva et said korraliku asja makstes rohkem ajudoonor.

Jätaks ehk selle mõtetu vaidluse?Nagu väike laps kelle "arvamus" ei jää vanematele peale,päris tõsiselt nagu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 17:10 
Kasutaja avatar

Ise upid seda praegu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 17:12 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
dust kirjutas:
Tulin poest välja,ning hakkasin rahumeeli kodu poole jne....

Ma oleks kunagi üle tahi saanud ühe muti käest kui tahtsin talle käe anda,et trammist maha aidata.Arvas ka vist,et üritan talt käekotti rabada. See oli ilmselt viimane kord ka kui ma üritan viisakas olla :D
Kuna töötan keskturu maxima kõrval siis on need juhtumised eakatega iga nädalased.Küll rammitakse kassas käruga,küll kobisevad niisama.Mingil imelikul põhjusel on enamusel jube komme seljas elada.Nagu saaks nad kiiremini sedapidi.Ühele mainisin ka,et surma lõhn on jube lähedal,aga see oli sibul ja ei saand aru vist.

mul juhtus kuangi tallinna vanalinnas käsitööturul selline lugu. Jalutan rahulikult seal ringi. Ettevaatusest taskuvaraste eest hoidsin rahakotti käes. Jalutan siis käed seljapeal. ümberringi paksult soome pensionäre , kes omale villaseid sokke ja käpikuid otsisisd. Mingil hetkel liigutasin oma rahakoti paremast käest vasakusse ja kohe kargas mingi pensionäri kõrend mulle käekülge. Ise karjus nagu ratta peal midagi segast soome keeles. Ma soome keelt ei jaga . meelde jäi ainult üks sõna "lompkaa, lompkaa". Kutsus siis oma korpulentset prouat appi, mina samal ajal üritasin seda äbariku käeküljest lahti raputada. Lohistasin päris mitu meetrit seda taati oma käeküljes järgi. See kisas muutkui lompkaalompkaa ja üritab mult rahakotti käest ära rebida. Siis järsku taipas , et see ikka ei olnud tema proua rahakott , lasi mind lahti ja kadus pobisedes riiulite vahele ära. Päris veider tunne oli keset turgu seista. Rahvas ümberingi jõllitas ja hoidsid käekotte veelgi tugevamalt enda ligi .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 17:35 
Moderator
Kasutaja avatar

123 kirjutas:
saarlane kirjutas:
Kastiga E32 söitis mööda just :D kastirauad ja krooom lisatuled ja puha.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=151796231&fb_ref=DES_de_DE&fb_source=profile_oneline
??
ison.ts-st kahju.
Mõlemal juhul oleks pidanud tädid puutaha saatma.

EI ole see, sel olid tagatuled ikka orikad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 17:36 
Kasutaja avatar

Foorumist keegi? :D
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/video-peatumismarguande-saanud-bmw-pogeneb-mitmendat-korda-politsei-eest.d?id=60040075&l=fplead

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 17:47 

See on küll vale foorum, kust küsida.. siin on ainult viisakad ja korralikud liiklejad!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 17:48 
Kasutaja avatar

vot see on õige striitreisser :twisted:

aa päris muhe jutt on sel politseinikul :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 17:59 

Hea jutt jah, siin läksid mu kunagi rehvid katki :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 18:03 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:

Top points to bmw :D
Irw ,on ikka saamatud mendid :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 18:12 
Kasutaja avatar

jah, omalajal ühe debiilse ja tapahimulise striitreiiseri eest ära tuli kimada tuli selleks oluliselt rohkem vaeva näha kui antud videos politseionude eest pääsemiseks vaja läks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 18:12 
Moderator
Kasutaja avatar

BirboRacyng kirjutas:
Mani kirjutas:

Top points to bmw :D
Irw ,on ikka saamatud mendid :kill

Siinkohal on jällegi see Sierra-pilt õigustatud :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 834, 835, 836, 837, 838, 839, 840 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis