Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 13:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 83 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Vw Golf Mk3 vr6 syncro
PostitusPostitatud: 18.10.2011 18:53 
Kasutaja avatar

NIINII, kiirelt se klõps ka!

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 19:09 
Kasutaja avatar

Olen varemgi kuulnud,et see kopsik niimoodi järsku õhku lennanud,aga ei uskunud ja arvasin et tühi loba...paistab et eksisin.Kuna mul uuema tüübi mootor,siis mul see puudub täielikult,aga kaldun arvama et kuidagi hõrenduse või tuulutusega seotud,ja võimalik et kui ta katki,võtab ta lisaõhku silindritesse ning sellest ka turtsumine ja ebaühtlane töötamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 19:17 
Kasutaja avatar

Kahvel kirjutas:
Olen varemgi kuulnud,et see kopsik niimoodi järsku õhku lennanud,aga ei uskunud ja arvasin et tühi loba...paistab et eksisin.Kuna mul uuema tüübi mootor,siis mul see puudub täielikult,aga kaldun arvama et kuidagi hõrenduse või tuulutusega seotud,ja võimalik et kui ta katki,võtab ta lisaõhku silindritesse ning sellest ka turtsumine ja ebaühtlane töötamine.

Hmm.. ei tea ise ka, proovisin nii, et panin auto tööle ja surusin seda karpi kokku.. nagu erilist muutust ei tundnud, mootor tõmbles ikka kahtlaselt. Omme käin võrus seal vilja tänavas auto poes, Avenger?? seal ühel tüübil vr6 sharan küll 2.8 mootoriga kuid äkki oskab aidata.. Homme peaks ka siis õlifiltri ja koonuka kättesaama. Ning edasi mõtlema küüalde vahetusele. JAAA. üks asi tuli veel meelde kas keegi oskab öelda kust saab seda võtit millega küünla piipe maha võtta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 19:54 
Kasutaja avatar

Mingit videot ei ole võimalik teha töötavast mootorist ning kui koha peal pööret anda?Igatahes see piibujuhtmete maha võtmise tööriist on originaalsi olnud kapotikonksu küljes ja kui seal pole,võid igaks juhuks vaadata tagavararatta koopasse,ehk on sinna visatud.Üldiselt on enamusel see kadunud ja tuleb tangide abil saada piibud katki,ning on suur oht et lähevad ka katki...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 20:04 
Kasutaja avatar

Edasi läheb ikka mõnusalt, hääl on ikka ka ülimõnus. Tulede kohapealt ütleks nii, et kui plaanis mingeid uusi panna siis soovitan GTI originaale Pilt
Aga nv teeme siis vast kogunemise ka oma seltskonnaga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 20:15 
Kasutaja avatar

Need on G4-Style esituled. GTI originaalid on kahe optikaga, ehk sellised:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 20:24 
Kasutaja avatar

Kahvel kirjutas:
Mingit videot ei ole võimalik teha töötavast mootorist ning kui koha peal pööret anda?Igatahes see piibujuhtmete maha võtmise tööriist on originaalsi olnud kapotikonksu küljes ja kui seal pole,võid igaks juhuks vaadata tagavararatta koopasse,ehk on sinna visatud.Üldiselt on enamusel see kadunud ja tuleb tangide abil saada piibud katki,ning on suur oht et lähevad ka katki...

Ikka on, homme on ilmselt rohkem aega püüan millegagi hakkama saada;)

Et väljendada ennast õieti siis, plaanis ikka leida mingi asendus tuled, neid ma siiski maha veel ei müü kuna netis nende hella tulede hinnad ikka eriti ULMELISED :? G4 tuled ka üüber meeldivad, kunagi oli vwklubis märgita võre ja püüan ülesse leida arvan, et peaks tolle ka külge pookima!.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 20:25 
Kasutaja avatar

udiam kirjutas:
Aga nv teeme siis vast kogunemise ka oma seltskonnaga?

Agaaa võiks külll.:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 20:45 
Kasutaja avatar

VW_Motorsport kirjutas:

Hmm vb tõesti lihtsalt mäletan, et sugulasel oli enda golfil kui ostis, Hella toodang.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 21:20 
Kasutaja avatar

udiam kirjutas:
VW_Motorsport kirjutas:

Hmm vb tõesti lihtsalt mäletan, et sugulasel oli enda golfil kui ostis, Hella toodang.

Dunnokas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 22:00 
Kasutaja avatar

niuhh kirjutas:
Kahvel kirjutas:

Hmm.. ei tea ise ka, proovisin nii, et panin auto tööle ja surusin seda karpi kokku.. nagu erilist muutust ei tundnud, mootor tõmbles ikka kahtlaselt. Omme käin võrus seal vilja tänavas auto poes, Avenger?? seal ühel tüübil vr6 sharan küll 2.8 mootoriga kuid äkki oskab aidata.. Homme peaks ka siis õlifiltri ja koonuka kättesaama. Ning edasi mõtlema küüalde vahetusele. JAAA. üks asi tuli veel meelde kas keegi oskab öelda kust saab seda võtit millega küünla piipe maha võtta?

See "karbike" on karteri tuulutuse süsteemi osa. Üsna loll vidin. Mul ka üks imes õhku vahelt. OBD II mootoril seda jah enam pole.
Muidu Hella Black tuled on väga muhedad kui nina enam originaal pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 22:01 
Kasutaja avatar

Inimesed kui te nii lollid olete ja ei tea mis on originaal tuli siis ärge võtke sõna parem sest need on tehasest tulnud nii kuna seal oli Abt lisad peal ehk tuled ja võre! Aga edu sulle ja saadan sulle selle listi ka nyyd lähiajal ära!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 22:05 
Kasutaja avatar

Askonz kirjutas:
Inimesed kui te nii lollid olete ja ei tea mis on originaal tuli siis ärge võtke sõna parem sest need on tehasest tulnud nii kuna seal oli Abt lisad peal ehk tuled ja võre! Aga edu sulle ja saadan sulle selle listi ka nyyd lähiajal ära!

Ohh. ootan seda listi juba pikemat aega,:D lasin juba mingi osa klubist kopida endale. aga seda ülivähe rohkem infi vaja:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 22:07 
Kasutaja avatar

airfrance1 kirjutas:
niuhh kirjutas:
Kahvel kirjutas:

See "karbike" on karteri tuulutuse süsteemi osa. Üsna loll vidin. Mul ka üks imes õhku vahelt. OBD II mootoril seda jah enam pole.
Muidu Hella Black tuled on väga muhedad kui nina enam originaal pole.

Sellge uurin ehk suudan leida uue selle karbi või ise midagi välja aretada:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 22:21 
Kasutaja avatar

Võid uurida vw-klubi foorumist, võib-olla keegi müüb vr6 juppe. Uue hinda ei oska öelda, aga kindlasti on see kole kirves. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 83 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis