Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 00:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1177 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 79  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: How low can you go ?
PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:06 

No kes siis sõnadega asju lahendab

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:07 

Z!ssu kirjutas:
No kes siis sõnadega asju lahendab

:lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:10 
Kasutaja avatar

Lahenduseks tuleb vist minna auto kooli ja õppida möödasõitu teha :D kui ei meeldi et keegi venib ees siis kihuta sama moodi nagu kihutajad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:11 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
Toivoku kirjutas:
rain0102 kirjutas:
tanel12 kirjutas:
Annab jah kaiffi, mis siis? Kumb on parem kas natuke aeglasemalt sõitev auto või kiiruse ületaja kes kõik ümbritsevad ka ohtu seab?

See uimerdaja-idioot ajab närvi! Las see kihutaja teeb oma tegemisi. Mulle ette ta ju ei jää, pigem läheb eest ära.
Mina pooldaks ka nende ebanormaalselt madalatele autodele korduva andmist.

osta elu omale. midagi peab ikka normaalselt rikkis olema, kui vihastad niiviisi.
ise kui madalautoomanik olen esimeses reas ja ei sega kedagi ja ometigi tuututatakse taga, kui venin yle raudteede mis on ebanormaalses korras.

No raudtee raudteeks. Aga no kui juba Tallinna nn. peamagistraalidel sõidetakse 30ga... no ma ei tea.

Trax69 kirjutas:
rain0102 kirjutas:
tanel12 kirjutas:
Annab jah kaiffi, mis siis? Kumb on parem kas natuke aeglasemalt sõitev auto või kiiruse ületaja kes kõik ümbritsevad ka ohtu seab?

See uimerdaja-idioot ajab närvi! Las see kihutaja teeb oma tegemisi. Mulle ette ta ju ei jää, pigem läheb eest ära.

aga see kihutaja ju mingihetk kihutab sinu taga ka ju...

No... siis sõidab tagant sisse. Tema jääb ju süüdi.

Aga kui liiga kiiresti tagant sise sõidab et süüdlaseks ei ole kedagi tuvastada mis siis teed?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:13 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
tanel12 kirjutas:

Mille eest korduva anda siis? Meil pole ju Eestis kindel auto kõrgust vist :D ? ja selle eest et uimerdad ikka korduva ei saaks ju . siis iga teine pappi käiks jala .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:24 
Kasutaja avatar

Sõidukiirus valitakse muidu vastavalt teeoludele. Kui tee on ikka aukus siis mitte keegi ei käsi mul seal kihutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:25 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
emmure kirjutas:
Lahenduseks tuleb vist minna auto kooli ja õppida möödasõitu teha :D kui ei meeldi et keegi venib ees siis kihuta sama moodi nagu kihutajad :D

Kus siin loogika on ?
Sõidan 50 km/h, ees logistab mõni põhjakraapija 30km/h, sõidan mööda... Ja paugupealt on normaalsest liikumiskiirusest saanud kihutamine ?

Siin arutati ju kes sõidab alla 50 ja yle 50 . nii et sind ei epaks see häirima :)
Ja palju te ikka näete neid 30 liiklejaid? kuiskilt auguliste teel või siis tõesti seal kus ei kannata sõita :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:29 

Ja jälle hakkab see mõttetu vaidlus pihta, no forfakkseik, saage üle juba. Linnas liiklemine on puhtalt inimeses endas kinni, mitte auto kõrguses, mina ei ole siiani ühtegi madalat autot näinud, mis venib kellegil ees. Mul pole ka teab mis kõrge auto ja ma ei veni kusagil, pigem jäävad teised mulle ette ja kui tuleb mingi ristmik või trammitee ülesõit, siis võtan natuke hoogu maha, aga see ei tähenda seda, et siis jään ette munema kellelegi. Ja Teie kes te virisete, et madalad autod venivad ees, Te ostke elu endale ja kui ei meeldi, et nad sõidke mööda neist ja ärge virisega. On hullemaid uimpse tänavatel, kui need, kes madalate autodega sõidavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:45 
Kasutaja avatar

Kristjan-R kirjutas:
Ja jälle hakkab see mõttetu vaidlus pihta, no forfakkseik, saage üle juba. Linnas liiklemine on puhtalt inimeses endas kinni, mitte auto kõrguses, mina ei ole siiani ühtegi madalat autot näinud, mis venib kellegil ees. Mul pole ka teab mis kõrge auto ja ma ei veni kusagil, pigem jäävad teised mulle ette ja kui tuleb mingi ristmik või trammitee ülesõit, siis võtan natuke hoogu maha, aga see ei tähenda seda, et siis jään ette munema kellelegi. Ja Teie kes te virisete, et madalad autod venivad ees, Te ostke elu endale ja kui ei meeldi, et nad sõidke mööda neist ja ärge virisega. On hullemaid uimpse tänavatel, kui need, kes madalate autodega sõidavad.

How low van you go on teemas. uskuge mind mida madalam auuto seda ägedam ja huvitavam on sõita :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:51 

emmure kirjutas:
Mille eest korduva anda siis? Meil pole ju Eestis kindel auto kõrgust vist :D ? ja selle eest et uimerdad ikka korduva ei saaks ju . siis iga teine pappi käiks jala .

Selle eest, et ei vasta tehasekonditsioonile ning sellise autoga liigeldes takistab liiklust, põhjendamatu liiklusvoolu aeglustamine oma ''faa faa äge on nii'' põhjendustel. Mina sõidan mööda, aga kui sellise piduri taga on 10 kana kes sellel tolal sabas sörgib ja mööda ei julge minna, siis normaalsel inimesel seal saba lõpus katkeb kannatus ja peab seda kolonni lahendama hakkama.
Uskumatu, et ühe lausega sellise lahingu käivitasin, huvitav vaadata kohe. Isiklikult sõidan neist tuimalt mööda, signaali ega näppu ei viska, aga pead vangutama ajab küll, et no miks.
Iga rööpa ja konaruse peale vingerdavad ja pidurdavad, sirge peal ajavad peeneks oma perses lambdaga ilma katita haiseva bmw rondi ja järgmise konaruse juures jääb jälle ette, samas suvalise stock panniga kannatab seal sõita nii kiiresti kui tellid ning alt ära midagi ei kuku ega vastu ei käi.

Viimati muutis tavalinepolt, 18.10.2011 23:57, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:54 
Kasutaja avatar

Ma olen uhke teie pärast kes ei sõida vana haisva ja ilma kattideta bemmiga . aga rohkem ma olen endal üle uhke et ma oskan oma autoga teist erineda ja ei kasuta sellest liisingud või issi autot :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2011 00:00 

emmure kirjutas:
Ma olen uhke teie pärast kes ei sõida vana haisva ja ilma kattideta bemmiga . aga rohkem ma olen endal üle uhke et ma oskan oma autoga teist erineda ja ei kasuta sellest liisingud või issi autot :D

Põlvas pole tõesti eriti vahet, võib vabalt peatänaval 20 km/h venida. Ja Põlvas on BMW-ga tehtud mees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2011 00:04 
Kasutaja avatar

Sorry aga bmw sõidab Tallinna tänavatel ;)

aga samas võiks jatkata teemaga How low can you go . mitte viriseda siin kes mis kellele ei meeldi. sorry aga oma juttuga te ei pane neid madalaid autosid mitte kiiremini liikuma, mitte kõrgele tõstsmist jne. MIlleks kogu seda jama ajada üldse ja teisi teemasi rikkuda? Postitusi koguda vms?

Kui teile ei meeldi madalad autod , kui te vihkate neid jne. siis käib ümber sellest teemast ja arutage oma mõttetuid panne teistes teemades ?
Milleks risustada teisi teemasse.

Siin foorumis on vist alati kõigil midagi öelda , kuid paraku ei puutu see alati teemase :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2011 00:09 
Kasutaja avatar

Sa oled nii lahe mu meelest :)

homme panen ette uued madaldusvedrud btw :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2011 00:10 
Kasutaja avatar

callaway kirjutas:
Sa oled nii lahe mu meelest :)

homme panen ette uued madaldusvedrud btw :D

Minu arust mida rohkem vihatakse seda rohkem tahaks oma auto madalamale ajada .

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1177 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 79  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis