Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 01:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 15.10.2011 23:07 
Kasutaja avatar

Saatsin avalduse, äkki saab komisjoni ettepoole tõsta veidi, sest ei usu, et nad maksaksid mul transpordi ja tööpäeva kinni.. See transporditoetus on suht nali mu meelest :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 23:12 
Kasutaja avatar

MSirla kirjutas:
Saatsin avalduse, äkki saab komisjoni ettepoole tõsta veidi, sest ei usu, et nad maksaksid mul transpordi ja tööpäeva kinni.. See transporditoetus on suht nali mu meelest :D

Söök ja transport makstakse kinni. 9.60.... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 23:33 
Eliit
Kasutaja avatar

Mina olen sellest vaba igaljuhul :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 22:43 
Kasutaja avatar

Ausalt öeldes tahaks minna väkke, kuid see eeldab vaid hetkeelus häid kokkusattumisi.. Ning hetkel ongi kahevahel olemine.. kuna selg on olnud terve elu haige, siis kas võtta tõend selja kohta ning ennast välja vabandada väeteenistusest või vaikida maha too väike häire ning minna ja mütata. Otsus, mida keegi teine ka ei saa aidata otsustada :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 22:44 
Kasutaja avatar

MSirla kirjutas:
Ausalt öeldes tahaks minna väkke, kuid see eeldab vaid hetkeelus häid kokkusattumisi.. Ning hetkel ongi kahevahel olemine.. kuna selg on olnud terve elu haige, siis kas võtta tõend selja kohta ning ennast välja vabandada väeteenistusest või vaikida maha too väike häire ning minna ja mütata. Otsus, mida keegi teine ka ei saa aidata otsustada :(

Samas kui see selg paneb üks hetk sulel sela kotte tassides, et " söö sitta ahv" siis mis edasi saab? istud kuuaega haiglas ja naudid pikutamist?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:27 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
MSirla kirjutas:

Samas kui see selg paneb üks hetk sulel sela kotte tassides, et " söö sitta ahv" siis mis edasi saab? istud kuuaega haiglas ja naudid pikutamist?

Selle seljaga on keeruline teema, mul ka selg haige ja esimesel korral naerdi välja, valisin endale vale haiguse et ära saada. Käisin järjest ortopeedi ja neuroloogi juures, kui kuuldi et uuringud on sõjaväekomisjoni jaoks, siis naerdi seal ka välja, röntgenipildil olevat ainult väike kõverus ja see olevat normaalne, soovitati ujumas käia ja võimelda. :uhoh Kuna seis tundus lootusetu, valetasin perearstile et komisjon nõuab täiendavat selja kompuuteruuringut, mille peale tegi arst loomulikult suured silmad ja saatis mind lõpuks kirurgi juurde. Kirurg oli samuti ükskõikse suhtumisega aga kuna oli nõutud, siis saatis mu siiski kompuutrisse, kus tuli välja et selgrool on 2 diski lülide vahelt väljas ja sada muud häda, röntgeni järgi oli kõik ilus. Kirurgi diagnoos oli 2lk pikk ja keelati ära hüppamine, jooksmine ja kõik spordimängud. Komisjonis öeldi diagnoosi nähes kohe, et saadavad teenistusest kustutamise kohta paberid koju ja kogu teema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 23:37 
Kasutaja avatar

võta seda kui "ärapääsemist" ja mine palli mängima!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2011 10:09 

erx1111 kirjutas:
Toivoku kirjutas:
MSirla kirjutas:

Selle seljaga on keeruline teema, mul ka selg haige ja esimesel korral naerdi välja, valisin endale vale haiguse et ära saada. Käisin järjest ortopeedi ja neuroloogi juures, kui kuuldi et uuringud on sõjaväekomisjoni jaoks, siis naerdi seal ka välja, röntgenipildil olevat ainult väike kõverus ja see olevat normaalne, soovitati ujumas käia ja võimelda. :uhoh Kuna seis tundus lootusetu, valetasin perearstile et komisjon nõuab täiendavat selja kompuuteruuringut, mille peale tegi arst loomulikult suured silmad ja saatis mind lõpuks kirurgi juurde. Kirurg oli samuti ükskõikse suhtumisega aga kuna oli nõutud, siis saatis mu siiski kompuutrisse, kus tuli välja et selgrool on 2 diski lülide vahelt väljas ja sada muud häda, röntgeni järgi oli kõik ilus. Kirurgi diagnoos oli 2lk pikk ja keelati ära hüppamine, jooksmine ja kõik spordimängud. Komisjonis öeldi diagnoosi nähes kohe, et saadavad teenistusest kustutamise kohta paberid koju ja kogu teema.

Sama teema seljaga, et lapsest saati olnud probleemid...rääkisin seda komisjonis ja perearstilt võtsin tõendid uuringud jne...öeldi sellega ei pääse kuna see sul olnud juba lapsest saati...kuigi sain teiste põhjustega 2a pikendust, siis seda asja ma nii veel ei jäta nagu sinu kogemuse põhjal välja tuli praegu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2011 11:51 

Kui ei ole just tõsiselt pöördes miltiraaria teema peale, siis ei soovita kellegil tulla ja üritage nii hästi ära saada, kui võimalik. Eriti masendav on 11 kuud passida.

Praegu passin kuskil Vana-Võidu pommiaugus ja teen CE-kat lube. Enamus päevast on tühja passimine ja väga masendav on olla. Kogu selle sõjaväe jama saaks 6 kuuga ilusti ära tehtud. :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2011 13:32 
Kasutaja avatar

Mulle saadeti ka mingi aasta või kaks kutseid aga, kuna ma pole ühegile reageerinud siis otsustati, et pole mõtet rohkem paberit raisata vist :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2011 13:35 
Kasutaja avatar

Mhm, kuniks paberi trahviga kätte saad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2011 14:02 
Kasutaja avatar

ei jäta nad rahule midagi niisama, mul vend 27 ja mingi nädal tagasi otsisid veel taga. kuna kirju vastu ei võeta siis leidsid lõpuks ta telefoni numbri ja helistasid lausa.

ja kui kutset vastu ei võeta ei saa kaa trahvi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2011 15:21 

Peab ka arstlikku mõne aja pärast minema. Ei tea kas võetakse vastu. Selg parajalt peetis ning perearst avastas, et üks neer on "üliliikuv" ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2011 18:15 

KenOlen kirjutas:
Mulle saadeti ka mingi aasta või kaks kutseid aga, kuna ma pole ühegile reageerinud siis otsustati, et pole mõtet rohkem paberit raisata vist :D

Eks see sul "mitteodavalt" lõppeb. :bs

Ise käisin arstlikus komisjonis ei-mäleta-millal enam. Esimese kutse magasin kogemata maha, teadsin et on ja olin valmis minema kuid ununes, ning helistati ja tunnistasin enda süüd - saadi aru. Saadeti kohe siis uus ja läksin targa näoga kohale. Kõik testid ja mõõtmised tehti ära - vastusteks muudkui kõlblik väeteenistuseks. Lõpuks viimasena kirurg lehitses mu arstlikku kaarti ja hakkas juba allkirja tõmbama kui jäi viimasel lehel mingit pikka ladinakeelset juttu lugema ning palus ootama jääda. Umbes 5-e minuti pärast saabus ruumi mingi habemik ja palus mul allkirja panna ning ütles, et "Head aega! Teid on kustutatud reservist." Lapsena oli miskine operatsioon...

Ma muidugi ise saatsin ka eelnevalt kirja, et saada ajapikendust ülikooli tõttu. Sõjaväge võtsingi nii: kui võetakse siis lähen ja kui ei võeta siis ei hakka tikkuma kah! Kaitseliidus tegevliikmena olen relva tulistanud, metsas lidunud ning veel ja veel :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2011 18:57 
Kasutaja avatar

Selle seljaga teemat jätkates.. novembri algul käin räägin perearstiga ning vaatan, mis ta räägib. 2 nädalat tagasi istusin 2 nädalt kodus, kuna Soomes töö juures käis mingi nõks läbi ning peale tööd kodus olles pidin kiirabi kutsuma, sest olin täiesti halvatud valust :kill Haiglas tehti mingid süstid, need ka midagi ei aidanud, suurem abi oli vist tablettidest, mis too valvearst kirjutas ning uurides sain teada, et sellega ravitakse reumatoidartriiti,podagrat ning lülisambapõletikku.. Suht põnev, mis too arstlik komisjon muga ette võtab

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis