Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:56

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 99  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lamell-Naastrehvid
PostitusPostitatud: 01.10.2011 15:05 
Kasutaja avatar

Masterid ostke Pärnust läbi Erki Spordi. siin hinnakirjas küll ainult 14 ja 15 tolli, aga kindlasti saab muid ka: http://www.superkross.ee/?a=dok&idb=62
jääraja meestele liimivad paremad naelad ka sisse, kui soovi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2011 13:22 

Vaevab pead mida keegi endale see talv alla keerab ja kust soetab ning mis hinnaga.
Ise eelmine talv vurasin mingite Hankookidega, mis olid kaks talve sõitnud, pidamine
hakkas vaikselt kole nutuseks kiskuma ning naeladest olid alles mõned üksikud.
Suhteliselt lahkteel hetkel, kas osta uued või teise mehe vanad aga mitte mingid tuhvlid.
Muidugi üks on uus teine on kasutatud. Aga hinna vahed on ikka tublid.
Kas aastatega on masterite kvaliteet vähe etemaks ka läinud?Või peab ikka tublilt tasakaalustust
toppima et puuvankriga ei peaks sõitma.
Või mida arvata uutest Kelly nimelistest rehvidest millel vanema mudeli Goodyeari muster peale löödud.
Tänades.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2011 13:29 
Kasutaja avatar

No.1 kirjutas:
McRicco kirjutas:
masteril on tootmispraaki vähem kuigi mõlematel on minu teada aastane garantii rehvile...Jäärajale sobib eriti hästi Master Nordic 2 muster...maanteel ulub aga jäärajal peab hästi...endal kogemus sama mustriga jooks Vallaisid läbi kärutada, 2 talve on super, kolmandat enam ei soovita.

Masteril 2a.

nordic 2 ei toodeta enam kahjuks :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2011 22:08 
Kasutaja avatar

Kas keegi on katsunud ja uurinud seda uut contiicecontact-i kah, mis nüüd TM testi võitis? Kas tasuks eelmise aasta lõpul toodetud HKPL7-med välja vahetada nüüd uute Contide vastu? Ei suudagi nüüd otsustada, mida sigullile selleks hoajaks alla keerata. 7metel ei olnud minu meelest nagu tagaveolisel külgpidamine jääl väga kiita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2011 22:47 

kontiga sa ei saa minema ja pidama...ühesõnaga ette paneks ehk, ent samas pidurdab see ots ka peamiselt... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2011 22:54 
Kasutaja avatar

Minu masteritele läks küll tasakaalustusi mõistuse piires. Ja olen jumala kindel et 2x kallimad rehvid mulle 2x paremat pidamist ei anna.

Kelly on mingi goodyeari tütar firma ja kasutab tõesti ühte teada tuntud müüghitt mustrit, kindlasti üks müüdavamaid rehve hetkel. Kui arvestada et 15 kellyd saab kätte 60€ ringis ja järgmised rehvid on seal 100 plus € tk, siis kindlasti hetkel üks mõistlikumaid valikuid.
Tuttav, kes palju tegeleb rehvi ja muu müügiga ( uued ), ütles et kelly on goodyeari vastus pragustele odavamatele hiinakatele. Et ei saa ju nii, et üks hetk goodyear ise teeb 2x odavamat rehvi, selleks on tütar firma, kes nüüd hiinakatele konkurentsi pakub. Igatahes muster tundub viisakas ja värki. Eks näha ole kuidas ühe tuttava auto all ennast ka oigustavad.

Kui oli 2-3 a tagasi müügi hitt ja paljud kiitsid, siis mis on hetkel talvedel rohkem viga, et ei peaks saama soita nendega normaalselt?

Ise olen päris paljude erinevate rehvidega soitnud ja tavakasutaja jaoks erilist vahet pole, kas osta 50€ maksev master voi siis 200€ maksev nokian.

Kui keegi tahab vaielda, siis palun kindlate argumentidega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2011 23:09 
Kasutaja avatar

Milline on tavakasutaja? Mida väiksem praktika, seda tähtsam, et oleks parem rehv. Ja muster võib ju neil sama olla, aga segu vast teine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2011 23:20 
Kasutaja avatar

Tavakasutaja ei vii ka autot viimse piirini, ei lase teedel 110ga talvel jne. Mul vanaema soidab mingi ma ei tea mis ime rehvidega juba 3a ja näe saab sõidetud. Ise sõitnud suht siledate talvekatega ja saab samuti soidetud. Kui ise ei oska ohtu ettenäha ja vastavalt sellele kiirust ja muud valida, siis ei päästa sind piik ka. See on reaalsus. Kõikidele rehvidele on ettenähtud mingid minimaalnõuded ja kui nad on müügis siis nad on selle ka läbinud.

Täpselt samamoodi öeldakse, mulle et 225 on ikka liiga lai talveks. Mina ütlen omast kogemusest et mitte mingit vahet pole, mõlemad peavad normaalselt ja soita väga hea. Läheb lumes ja peab jääl.

Miks peaks goodyear enda firmas kasutama teist kummisegu? pigem on see, et tegu vana mustriga ja seal ei ole vaja enam mingeid hulle testimisi ja tehnoloogiat taha rakendada ja tänu sellele suudavad ka odavamalt müüa.

Kui kummisegu on pehme ja muster enamvähem siis peavad kõik sellised rehvid piisavalt. Teema ongi selles, kellel on palju raha.
Kellel pole raha soidab 150€ eest. Kellele on raha soidab 600€ eest. Kas ka vahe on 4x on küsitav. Ja kellel veel vähem raha soidab kasutatud rehvidega 80€ eest ja saab ka soidetud.

Kui ise oled loll siis ei aita sind paks rahakott ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2011 23:32 
Kasutaja avatar

Kuna mul praegu igav siis otsustasin veel kirjutada.

Olen ka kuulnud, seda et master ulub aga võtta kinni minu nordic 3 225 laiusega ei ulu. Tee mis tahad aga ei ulu. Aga olen kuulnud samuti, et vanemad mudelid uluvad. Vanemate mudelite kohapealt ei oska sõna võtta, endal üks aastat kogemust masteriga ja olen ülimalt rahul et säästsin üle 200€

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2011 23:37 
Kasutaja avatar

Mul suht hea võrdlus olemas no noname rhvist ja firmakast. Paarimees käis oma bussiga soomes tööl, sai mingi km raha jne. Aga talv tuli peale ja tlvekad olid eestis. Firma ostis laenuks uued Hakkapelita C-d. Nagu asfaltil sõida. Poiss käis eestis ära, ostsi mingid odavam firma uued naelad. No vahe oli nagu öö ja päev pidamises. Jah, sõita saab kõigeaga. Sama nagu söögiga, syya saab ka si...a.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2011 09:44 

Ma sain igatahes veel tehase soojad conti uued naastud kätte raja sõiduks, eks näeb kuidas töötavad. Quattrole tänavale lähevad alla eelmise aasta michelin x-ice 2 või uued masterid, sest misu asfaldil natukene vedel.
Master täitsa okei rehv kui ta on tutikas, aga paari aastaga muutub täiesti kasutuks utiiliks minuarust

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2011 18:13 
Kasutaja avatar

Ma proovin seekord siis saksa Nord Frost 3 protte(naast). Aastaid tagasi said uued ostetud ja jäid lakapeale seisma. Saab näha kas seistes ka rehvi omadused muutuvad. :D
Ja kui nad isegi kehvad on siis viljandi mnt-l lokutil saab neid kõrgeid roopaid ikka madalamaks lihvida :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2011 18:21 

Hakka C on ju suverehv :) Muus osas täiesti nõus. Või isegi Hakka suverehv oli parem kui noname talverehv ???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2011 18:31 

siim789 kirjutas:
Kas keegi on katsunud ja uurinud seda uut contiicecontact-i kah, mis nüüd TM testi võitis? Kas tasuks eelmise aasta lõpul toodetud HKPL7-med välja vahetada nüüd uute Contide vastu? Ei suudagi nüüd otsustada, mida sigullile selleks hoajaks alla keerata. 7metel ei olnud minu meelest nagu tagaveolisel külgpidamine jääl väga kiita.

Ei tasu, rehvitehnoloogia ei tee tiigrihüppeid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2011 18:43 

freelander kirjutas:
Kuna mul praegu igav siis otsustasin veel kirjutada.

Olen ka kuulnud, seda et master ulub aga võtta kinni minu nordic 3 225 laiusega ei ulu. Tee mis tahad aga ei ulu. Aga olen kuulnud samuti, et vanemad mudelid uluvad. Vanemate mudelite kohapealt ei oska sõna võtta, endal üks aastat kogemust masteriga ja olen ülimalt rahul et säästsin üle 200€

Järgmine aasta kindlasti uluvad, see kummisegu toimibki kuskil 1 aasta. Edasi kuuled helisid, nagu oleks kõik rattalaagrid läbi :) Aga jah, pidamine isegi säilib, kuskil veel 1 aasta. Vanemad mudelid olid jah sellised, et kohe uuena ulusid ja pidamist oli 2 aastat. Mis on muutunud ongi see, et nüüd saab aasta "müravabalt" sõita.
Müravaba on ka selline suhteline asi. Bemmil ja Mersul on hea müraisolatsioon ja ongi salongis vaikus. Mazdal jms japsidel pole seal põhja all miskit summutavat materjali ja oi kus siis undab. Niiet 1 ja sama rehv on yhe auto all vaikne ja teise all undab...sõltub müraisolatsioonist.
Golf II on parim testiauto :) kui seal on vaikus, on igas autos vaikus :) Hakka R ntx :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 99  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis