Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: MG ZS
PostitusPostitatud: 02.11.2011 21:40 
Kasutaja avatar

Suhteliselt haruldane auto, aga on äkki kellegil kokkupuuteid. 1,6 ja 1,8 mootorid on üle võetud rover 400-lt ja nende kaanetihendite probleemidega olen kursis, aga mida kujutab endast just see 2,5 liitrine mootor. Rover 400 vedrustus just eriline täpsusekunn pole, aga mida on zs-il selles suhtes ette võetud.
Miks just selline auto küsite?
Seepärast et tänavapildis neid liikumas vähe, varustust ja iseloomu tundub aga konkurentidega võrreldes sama raha eest enam kui küll.
Rover 400 olen pidanud ja on siiani alles. Märk mind ei hirmuta. Ka jupid on siiani olnud kättesaadavad ja ei ütleks et midagi ülemõistuse kallis oleks.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: MG ZS
PostitusPostitatud: 02.11.2011 22:32 
Kasutaja avatar

Tundub justkui vana civic.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2011 23:51 
Kasutaja avatar

ideepoolest ongi vana civic. Täpsemalt inglise civic nö, mida vorbiti aastast 95. Mg näol lihtsalt veidi edevama välimuse, sisemuse ja tehnikaga. Huvitab just tehniline pool. Eriti 2.5 liitrise mootori kooslusega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2011 10:57 
Kasutaja avatar

miks sa ostad seda paska? osta bemm või audi, ja siis oled nagu tõsine inimene :)

tegelt, 2.5 V6 esimesed kardsid kuumust, hilisemad mudelid vastupidavamad.

Kus juures sama 2.5 V6 mootor oli veel Kia Carnivali peal.
Mõnus masin tegelt, mulle kah meeldib, kuid kardan, et edaspidi on suht raske maha müüa

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2011 22:44 
Kasutaja avatar

Viimased neli autot kõik buumerid olnud, ka praegune liikur on buumer. Seda et hiljem seda mg-d raske maha müüa, ka sellega olen kursis. Inimesed lihtsalt kardavad märki. Selle hirmu tõttu saabki neid suht odavalt. Sama kehtib ka Roveri kohta. Olgugi, et sama raha eest on varustust tunduvalt rohkem. Rover on mul korralikult vatti saanud, aga elab. ok plokikaane tihendi sain vahetada, aga see on ka tüüpviga neil. Vahetusosa tuleb juba parandatud kujul. Aga tagasitulles mg zs-i juurde siis mis neid ülekuumenemisi põhjustab. Kas lihtsalt see, et suht suur mootor on ahtakesse ruumi paigutatud või mingi tüüphäda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2011 11:24 
Kasutaja avatar

Entusjast kirjutas:
Viimased neli autot kõik buumerid olnud, ka praegune liikur on buumer. Seda et hiljem seda mg-d raske maha müüa, ka sellega olen kursis. Inimesed lihtsalt kardavad märki. Selle hirmu tõttu saabki neid suht odavalt. Sama kehtib ka Roveri kohta. Olgugi, et sama raha eest on varustust tunduvalt rohkem. Rover on mul korralikult vatti saanud, aga elab. ok plokikaane tihendi sain vahetada, aga see on ka tüüpviga neil. Vahetusosa tuleb juba parandatud kujul. Aga tagasitulles mg zs-i juurde siis mis neid ülekuumenemisi põhjustab. Kas lihtsalt see, et suht suur mootor on ahtakesse ruumi paigutatud või mingi tüüphäda?

oli tüüpviga, alates 825st ja esimestel 75-l, vist kui 1999 oli neil selline mure, pärast pidi OK olema. Mu tuttaval on LR FL V6 sama mootoriga, ja tfui-tfui sõidab ringi ja kõik ok..

mis puudub mitte levinud marke, on palju huvitavaid autosi, aga inimesed kardavad neid, sest mingi oma arvamused, mis on päritud 90-te algusest.
Meil ei ole eriti populaarsed Alfa, Lancia, Rover jm autod.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis