Alwayslate kirjutas:
Väike vastus "Avariid Eestis" teemale :
Siis on küll kohe kiun ja hala,kui keegi kõiki streetracereid liiklushuligaanideks tembeldab,aga fakt on see,et ega osad meist ise ka oma persest kaugemale ei näe.
Olenemata sellest mis tegelikult antud olukorras juhtus on väga kitsarinnaline sellist asja väita. Pigem näitab see sind ennast väiklase ja piiratud mõtlemisega inimesena.
Jubedalt hakkab vastu selline lahterdamine.Kas tõesti on osade puhul terve mõistus lihtaslt andmata jäänud ?
Täielikult poolt. Surmaga lõppenud avariide kommentaarid tuleks ära keelata või siis väga tugevalt filtreerida.
Surmaga lõppenud avarii võib põhjustada ka juht, kes täpselt seadust järgib ja oma õigustes nii väga veendunud on. Ärme unustame, sõidukijuht peab veenduma ohutuses.
Ei saa aru ka nendest inimestest, kes kukuvad netis kaastunnet avaldama, ise inimesi tundmata. Kas tõsti ei ole lihtsam need mõtted endale jätta.
Näiteks kui õnnetus juhtuks minu lähedasega, siis viimane asi mida ma tahaksin lugeda, et keegi tundmatu lahkab seda teemat, süüdistab kedagi, tunneb kaasa kellegile. Öelge mulle keda huvitab!
NB: Paljud teist siin on ise potensiaalsed ohuallikad liikluses, mõttetult ohtlikud manöövrid, liigne enesekindlus, tehniliselt mittekorras auto! Õnneks tuleb tali ja libedus, mis teeb omad korrektuurid!