Eitea, mulle jubedalt meeldib see hall:D Kuigi kaalukausil on ka pärla valge:D
Kurat, mõned päevad sõidetud uue küti pealt ning kurat kus on vahe:D Ennem sõitsin Favvi 95'ga, nüüd otsustasin, et sitta kah mõned sendid ja läksin Statoili 98 peale üle:D Vahe on mäekõrgune, kuidagi erksam, vaiksem ja sujuvam on mootor. Töötab nagu merekahin, mõnna on sõita:D
Ei ütleks, et ette kujutan, kuna esialgu ei jaganud pikka aega ära, milles keiss, et nii hea ja tubli sõita on, siis hakkasin tagantjärele mõtlema ning taandasin asja kütusele, sest muud pole muutnud vahepeal:D Kui just, külmad ilmad mingi valemi läbi mootorile head ei tee xD
Kuna aga homme on tulemas Tallinna trip jalkat vaatama ja öökülmi juba päris mitu olnud, mõtlesin, et ei hakka enda ja kaasreisijate eludega riskimaja viskan tripiks juba talvekad alla ära.
Töökojas, kui vanad rehvid olid maas, oli märgata, et sild on siiski paigast ära, sest esirehvidel on äärest rohkem söönud kui mujalt. Kannatab need 500km ära küll ilma regullita hetkel:D
Regull plaanis järgmisel nädalal teha peale sarniiride vahetust, siis peaks tehniliselt auto olema täitsa korras:D
Halb pilt kah siis, üks on tagarehv, teine on esirehv:

Ja sellised jäid kui alla said:

Kuna töökojas oli masin üleval, siis käisin ja asjatasin ka natukene auto all. Nimelt pärast Demy'le summutisüsteemi keskosa laenamist ja tagasi panemist on tulnud sisse räme kõrin. Minut-kaks tegevust ning probleem lahendatud. Nimelt oli üks kuumakilp vms. sumpa vastas ja tekitas teatud pööretel resonantsi. Lihtne painutus ja korras.
Kuigi minu päev nii lõppeda ei saanud, sest töökojast ära liikusin ma sellise abirattaga:S

Nimelt kuna need rehvid on kõrgemad, siis on nad ka laiemad. Pärast tagumise ratta alla panemist, märkasin, et rehv on totaalselt vastu sumpat, nii, et ratas käib lausa raskelt ringi. Rehvi retsima ei hakanud, seega sain töökojast laenuks ühe väikse baranka, millega sõbra garaaži roomata ning kes teeb homme sumpa kinnitused natukene sobivamaks ümber, et jalka ikka nägemata ei jääks:D
Vaikselt mõtlen ka oranzide esimesta suunatule klaaside peale:

Seega Tartus, Tallinnas näeme, kes ära tunneb, võib julgelt ligi tulla juttu ajama:D