Kokku võttes võib öelda üldse nii et ühed tuunivad kleepsudega ja roostega ja oamvad Ratstyle nime .
teised tuunivad spoilaringiga ja igasuguse disainiga ja omavad nimetust Tuuning.
Kuid paraku leib palju inimesi leiab neid eks ei mõista ega ratstyle ega tuuningut . nii et meil nii tuuninguga kuid rätstyle ja hod ridega jne kes iganes pasitab natukene massivselt halli ja musta massist välja on natukene raske sest inimesed ei mõista et me vähemalt midagigi teeme, mitte et vallame ja tallame ja kuskilt Mustika parklas ketsi laseme

Olen näinud seda Opelit , kuid ausalt öelda ei tea nii palju vb sellel opelil on lõigatud vedrud? vb sellel opelil on kipsi kruvidega kõik kinni. kuid tean seda et väljast ta on ilus ja neid asju pole näha . mis tähendab seda et tehtud korralikult.
ja neile kes arvavad et tuuning on ettem kui rätstyle selline küsimus. et mis siis tuuningus nii erilist ja kallis on mida pole rat styles?
Sisu?
mootor?
värv?
veljed?
minu silmis kõik need asjad maksavad normaalses rat styles kah väga palju.
Nii et naudime parem seda et keegi viitsib erineda vähemalt kuidagi.
Mulle kah paljut öeldi et vaata mis peldikuga sa sõidad ja häbi pole jne? kuid vaatavad seda nö Ratstyle eelmine aasta ja praeguse olukorda siis kiidavad ja ütlevad et väga hästi hakkama saanud. Andke inimestele aega, sest mitte kõik käivad tööl ja saavad kohe lubada coiloverid ja nii nad peavad alguses lõikama vedrusid jne

Igastahes Peace kõikidele kes teevad ja üritavad ja erinevad hallist/mustast massist

Serks.