Isegi käisin vaatamas sellist musta sw kerega 1,6HDI, kuid kuulnud et sellel esineb vigu rohkem ja võimalik ka et jääb lahjaks. See 2.0HDI 100kw liigutab teda piisavalt jõuliselt edasi. Reaalset kütuse kulu pole ise jõudnud veel arvestada. Mulle isiklikult meeldib selline hele sisu ( algul kartsin selle puhtana hoidmist aga pole midagi hullu ). Nahk sisu ma siiski väldin üldjuhul kuna 2 eelneval autol olnud ma nahk ei meeldi mulle- talvel külm suvel kuum. Ja ega navist ka puudust ei tunne kuigi ideaalis võiks ta olla.
Ahja, kuna ma töötan vaid öösiti siis täna koju tulles oli päris metsik ikka linnas. Laus kiilakas on kõrval tänavatel ja maa valge. Kuna mul suverehv alles all siis ESP hakkas toimetama ja ABS krõbistas jala all

Seega peab leidma aega, et rehvid ära vahetada ( raske kui öösel tööl ja päeval magama ).
Rääkides prantsuse auto mugavusest siis tõepoolest see hämmastas mind just eriti maanteel lustides. Peatoed on väga mõnusad, käe tugi saab 2 erineva kõrgusega panna vastavalt kuidas omal mugavam. Hetkel nüüd omanud masinat nädal või nõks rohkem ja järjest rohkem hakkab see auto mulle meeldima.
Ja olen uurinud ka nende FAP kübeme filtrite kohta. Kuulnud, et see eemaldades pidavat kütuse kulu langema samas tehase järgi olevat just tänu sellele kütuse kulu veel madalamaks. ja suurt otstarvet ma temas ka ei näe. Tahma sisaldus jääks arvatavasti siiski normide piiridesse. Kui see Fap üldse vahelt eemaldada siis vea teadet vms ei löö see ette ?
xenonitega ka selline probleem, et teele jääb üks väga rõve valgustamata ala. Proovides pirni keerata muutus ka see valgustamata ala. Mida võtta ette sellise probleemiga ? Otsida xenoni jaoks mõeldud tuli ?