Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 16:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 902, 903, 904, 905, 906, 907, 908 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 12.11.2011 00:52 

Tsiteeri:
Täna on Tallinas raudselt kõva mäsu! Iiri 1200 fänni pakitakse 100 kohalisse Iiriirline!

Feissbookis käib jõhker andmine :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 01:08 
Kasutaja avatar

Mingi tund tagasi oli Järvel Statoili taga mingi tiinekate kogunemine (18 vast kõige vanem neist).Kolm mingit kolmest bemmi üks hullem saan kui teine,audi 80(korralik kook),mingi issi-emme pereauto(Safira vist),universaal omega B.Pooltel vahtralehed küljes.Autod risti-rästi kuidas juhtub "pargitud".
Kisa oli umbes sama palju kui natuke aega tagasi Lilleküla staadionil.
Juhid vist olid kained(ma loodan),aga no terve plats haises alko järgi.Napilt oleks ühest tüübist üle tagurdatud.
Tehti selliseid manöövreid,et ootasin millal mul küljed maha sõidetakse :)

Mitte ,et ma väga millegiga nüüd rahul ei oleks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 01:18 

flukee kirjutas:
Mäng. Loodan, et keegi sõidab molli talle.

Võttis sõnad suust... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 02:03 
Eliit

djkohuke12 kirjutas:
Iff kirjutas:
Täna juhtus see, et maanteel pimedas sõitis mingi pereauto minu ees pikkaaega. Sirgetel ja noh parematel lõikudel kiirendas 95-100ni ja lasi norm tempoga. Nii kui hakkasid paistma vastutuleva sõiduki tuled pidurdas järsult too perekulgur 70-80 peale ja nii koguaeg. Lõpuks uhasin tuimalt mööda ja siis arvasin, et nüüd on hea.. aga oh ei- kutt kas sõitis kaugtuledega koguaeg või olid tuled reguleerimata. Pidin siis sõitma 130-140ga eest ära kiirelt, et ma päris pimedaks ei jääks.

Ja päeval linnas Tammsaare teel mingi Audi 80 vahtraleht sõitis koguaeg 30kmh. Just sellised teevadki liikluse ohtlikuks kuna mina ei saanud temast kuidagi mööda. Tiksusin suund sees päris pikalt, teised jälle ei lasknud mind vahele. Hull värk.

ehtne streetracer vahet pole mis autoga ise oled:D

Ja selleks jään elulõpuni. Okei, linnas ma tahtsin voolus püsida 50kmh.. aga mingi kloun hakkas siis pidurdama. See tekitabki linnas ettekeeramisi, tagant otsasõite jms kuna minu taga ja kõrval oli veel ala 10-15 autot kes tänu sellele Audivennale normaalselt sõita ei saanud. Peeglis nägin koguaeg kuidas taga tõmblemine käis. Ja maanteel ma sõitsin terve tee korralikult kuniks sattusin ühe kolonni viimaseks autoks. Kõik sõitsid korralikult, 90-100kmh pikkade vahedega aga olenemata sellest kui see ees sõitev auto iga nõks aja tagant 70 peale pidurdas siis kogu kolonn pidi pidurdama.. ja alati on nii, et viimane auto pidurdab kolonnis kõige järsemini. Ja samamoodi, teised ei saanud mööda, pimedad kurvid, vastutulevad autod.. ja siis imestatakse miks maanteedel on laup kokkupõrked jms. Just selliste blokkijate pärast.

Sõida aga lase teistel ka sõita ! Või kui sõita ei julge, siis kasuta ühistransporti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 02:16 
Kasutaja avatar

Kolonnis viimasena sõitvad autod pidurdavad kõige järsemini väga lihtsal põhjusel. Kuna pikkivahe on liiga väike ja jälgitakse ainult eesõitva auto kulgu. Tark juht ennetab olukorda.
Liikluses on selline valem, mida suurem on vahe eessõitva sõidukiga, seda sujuvam on sõit!

Kõige suurema segaduse tekitaja on aeglasema sõiduki järel liikuv teine ja kolmas auto! Esiteks on pikkivahe väike ja iga aglustuse peale kukutakse pidurdama, et vältida otsasõitu.
Uus liiklusseaduski tuletab meelde, et möödasõitu sooritav auto, ei pea hoidma seaduses ettenähtud pikkivahet, oodates möödasõidu võimalust, küll peavad pikkivahet hoidma ülejäänud sõidukid! Maanteel 4 sekundit ja linn 2sekundit!

Ei saa hoida ja ei ole nii võimalik sõita! Selliste vabanduste puhul peab olema liikluses veel rohkem tähelepanelikum ja oma kõrvade vahel oleva protsessori kiiremini tööle panema.

Mul on küsimus, kui sõidate kolonnis, siis mitmendat autot te enda ees jägite?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 02:23 
Eliit

Ma üldiselt jälgin kolonnis sõites seda, et keegi vastu ei tuleks ja saaks võimalikult paljudes korraga mööda sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 02:49 
Kasutaja avatar

Ei saa aru, miks peab sinna palli taga ajamisse nii palju pühenduma :D, naljakas on lausa neid inimesi vaadata kes pingsalt on pinges teleka ees :D, sorri aga jalka fännid tõesti, Eestil poleks lõpptulemusena nagunii miskist lootust ju olnud( kindlasti hakkab nüüd tulema, et na***i sellest jalkast jahuda ) aga ütlesin sõbrannale kohe, kes tahtis meeletult jalkat vaadata, et Eesti saab 3-0 pähe, aga raisk hoopis 4-0 :D, Peace jalka fännid, üks mäng tuleb veel teie rahustuseks. Aga seni vaadake parem wrc.com kuidas läheb Tänakul ja Kauril, lootus on WRC academy tiitel koju tuua :) .
tekst on kindlasti segane aga süüdistame selles bacardit :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 02:58 

losted kirjutas:
Ei saa aru, miks peab sinna palli taga ajamisse nii palju pühenduma :D, naljakas on lausa neid inimesi vaadata kes pingsalt on pinges teleka ees :D, sorri aga jalka fännid tõesti, Eestil poleks lõpptulemusena nagunii miskist lootust ju olnud( kindlasti hakkab nüüd tulema, et na***i sellest jalkast jahuda ) aga ütlesin sõbrannale kohe, kes tahtis meeletult jalkat vaadata, et Eesti saab 3-0 pähe, aga raisk hoopis 4-0 :D, Peace jalka fännid, üks mäng tuleb veel teie rahustuseks. Aga seni vaadake parem wrc.com kuidas läheb Tänakul ja Kauril, lootus on WRC academy tiitel koju tuua :) .
tekst on kindlasti segane aga süüdistame selles bacardit :)

+1 tglt, kuigi sai isegi käidud pubis jalkat vaatamas ning meeletu raha eest õlut joodud, siiski see tulemus reaalselt on selline nagu ta on, vbl veits hullem < :)

gogogo Tänak ja Kaur.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 03:01 

Kohtunik keeras siin viisakalt öeldes jama kokku. Ma ütleks, et üsnagi hästi mängisime...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 03:10 
Kasutaja avatar

Kristiine ees oleks täna kaks tonti alla ajanud. No esiteks mida te tammute tuimalt tee peale kui näete ju, et kari autosid tulevad kõik 50ga. Ok see selleks, juhi ülesanne on inimene üle lasta. Aga kui ikka musta/tumeda mantliga ilma helkurita üle tee tuiad pimedas kohas, siis oled dibiil küll. Nägin alles siis kui kutid enamvähem mu peeglit puudutasid. Mul ausaltöeldes savi kui see vend auto alla jääb, ju siis oli nii savi oma elust. Aga autojuhist hakkab kahju, sest tema jääb ilmselt süüdi ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 03:29 
Eliit

Jalakäia peab veenduma tee ületamis võimalust oodates, et autojuht on teda märganud ja hoogu maha võtnud. See on seaduses kirjas. Piisavate tunnistajate olemasolul keeraks sellise asja siiski autojuhi kasuks.

Isegi keset valget päeva on sellised inimesi kes kiirel sammul lähenevad sebrale, vaatavad korra läheneva auto suunas ja siis astuvad sebrale arvates, et neil on eesõigus ja sebra kaitseb neid. Huiak, auto ei pidurda nullini murdosa sekundiga. Aga muidugi jah, süüd maha pesta on raske. Ainuke variant mida mina olen kaalunud, on kaamera auto esiklaasi taha. Mul vanamees kasutab seda varianti just seetõttu, et kui peaks mingi avarii või asi juhtuma, siis oleks video kohe olemas. Mingi ebay komplekt salvestab päris okei kvaliteediga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 04:07 
Kasutaja avatar

...süüdi või ei, mingi piidri elu oma hingele ka tahtmatult ja mitte süüdi olevana ei tahaks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 04:51 
Eliit

Seda küll. Isegi oleks üksõhtu pimedal maanteel ühe helkurita jalakäia peaaegu alla ajanud. Kurvipeal, mingi kaubik tuli vastu. Nägin jalakäiat nii, et sain napilt kaubiku ja kuti vahelt läbi aga kusjuures olin kindel, et pauk käib aga ma eitea kummalt poolt. Õnneks vedas. Poleks küll süüdi jäänud aga teadmisega, et olen autoga kellegi surnuks sõitnud ei suudaks küll elada vast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 10:51 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Jalakäia peab veenduma tee ületamis võimalust oodates, et autojuht on teda märganud ja hoogu maha võtnud. See on seaduses kirjas. Piisavate tunnistajate olemasolul keeraks sellise asja siiski autojuhi kasuks.

Isegi keset valget päeva on sellised inimesi kes kiirel sammul lähenevad sebrale, vaatavad korra läheneva auto suunas ja siis astuvad sebrale arvates, et neil on eesõigus ja sebra kaitseb neid. Huiak, auto ei pidurda nullini murdosa sekundiga. Aga muidugi jah, süüd maha pesta on raske. Ainuke variant mida mina olen kaalunud, on kaamera auto esiklaasi taha. Mul vanamees kasutab seda varianti just seetõttu, et kui peaks mingi avarii või asi juhtuma, siis oleks video kohe olemas. Mingi ebay komplekt salvestab päris okei kvaliteediga.

Ega autojuhile sellest seadusest kasu ei ole. Juhul kui isegi on tema süüdi, siis kindlustus sinu ato kahjusi EI korva! Võimalik võibolla on see juhul, kui inimesel on endal õnnetuskindlustus. Kes süüdi on- see küsimus on oluline, sest kas saad sina karistada, või pääsed remondiga ainult!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 13:36 

Tänak meeletu hoo üles saanud nüüd kolmandal päeval .. mõlemal katsel täna 3s aeg, esimesel 32km katsel kaotust loebile 6s ning latvalale 0.4s

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 902, 903, 904, 905, 906, 907, 908 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis