ison.ts kirjutas:
Mitte kunagi(ära iialgi ütle iialgi) ei osta ma endale Saabi, Alfa Romeot, Renuud, Peoguud.
Autodel tõenäoliselt ei ole mitte midagi häda. Viga pigem minus endas(kompleksid).
nüüd tõmbaks maha oma nimekirjast Peogeot`i. Ostnud veel ei ole, aga näen igapäev, kui vähe ta kütust võtab. Kade olen juba.
Saabi ja alfa kohapealt pole veel mõttemaailmas nihet toimunud. Kompleksid on ikka veel säilinud ja süvenevad igapäev.
Kui Bemmi ja ja Audi juhid on liikluses ettearvamatud ja võivad vahel ka positiivselt üllatada siis Saab´i juhid üsna ettearvatavalt kunagi kellegi taha sõitma ei jää. Kui kusagil suuremas seltskonnas vahel mõni tegelane mõnda teatud marki autot maha teeb siis Saab`i omanik reeglina teeb maha kõiki automarke , mida veel peale saabi toodetakse.. Mu lähimas tutvusringkonnas ei ole säilinud enam mitte ühtegi Saab`i omaniku. Ja ma ei tea ühtegi oma tuttava tuttavat ka, kes Saab`i omab. Ma arvan , et Saab`i omanik suudab lävida ainult teise Saab`i omanikuga. Tavakodanikuga ühte ruumi nad ei mahu.
Nägin paar päeva tagasi, kuidas üks üks tüüp, kellel olid piitspeenikeste karkude ümber liibuvad ja poolepõlveni veninud persega püksid, oma alfasse istus. "erisus rikastab"?? Millegi pärast näevad kõik "erilised" inimesed välja samasuguse nagu teised "erilised" inimesed ja sõidavad kõik ühtemoodi "eriliste" autodega
Renuu ei ole ikka veel millegi "eriliselt" positiivsega üllatada suutnud.