Ma ei ole öelnud, et ma sõita ei näe.
Aga kui kasvõi üks autoaken jääb lõhkumata tänu kõrgendatud tähelepanule (kõik valgustavad tänavaid nii palju kui ise suudavad) siis võib see tuledekasutaja tunda end rahvusliku kangelasena!
kuritegevus kasvab ja mitte vähe, nüüd peame kaasa aitama v? Maakohtades on see teada, et ühel õhtul lõhutakse lambipirn "tänava"valgustuses, järgmisel või ülejärgmisel käiakse subbareid varastamas ja keldriboksides sees! Olen kokku puutunud nii ühe kui teise variandiga ja arvan, et igal LINNAL on õigus öisele valgustusele turvatunde, hubasuse ja kasvõi prestiizi jaoks.
Mis nägemisse puutub siis võin ka säästuaja kehtestada ja hakata parkidega sõitma aga enne üritan ikka inimeste tähelepanu sellele viia, et mõni asi ei ole OK.
asi ei puuduta ainult tallinna aga vähemalt kella 3 ajal veel eile pärnus oli valge, 5 ajal tallinnas pime. mis kell kuskil lülitatakse- vahet pole. Peaasi on see, et kui sõidad hommikul 10paiku tlns ringi leiad vähemalt 20minuti jooksul mõne tänava kus tänavavalgustus põneb. kokkuhoid..... punkt kommm!
ja aitäh modedele, et eraldi teemaks läks.
Edit: Äkki teeme korjanduse ja kogume need tuhanded, mis vaja, et vähemalt pooleks tunniks kasvõi ühes linnaosas tänavad valgustatud saaks, teeme seda, mis linnal tegemata jäi ja siis muidugi maksimaalne tähelepanu nii teles, raadios kui kirjanduslikes väljaannetes. Linn valgeks! (mujal maades tehakse valgustatud skulptuure jms talviseks hooajaks, meil kustutatakse tänavavalgustus).