emmure kirjutas:
Seda auto teemat ikka jälginud . ja siis tekkis 1 kord teada saada kuna see kõik algas. ja Calibclubis teema tehti miski päris ammu. 2007? sa oled vähene protsent nendest kes viitsivad nii kaua 1 auto väga ilusaks teha ja nagu näha plaane veel ja veel.
Suur respeckt sulle.
Serks.
2008. aasta aprillis sai see masin õue peale toodud. Sealt alates teda võimaluste piires ehitatud

. Calibraclubis teema alates okt.2008. SR's läks foorumi uuenemisega vahepealne teema kaotsi, arhiivis on midagi (kuigi kopeerisin vist tagantjärgi uuendused jne)
Et jah, juba sealmaal, et tagasiteed enam pole vast. Parem ehitan edasi
Tänud

offline kirjutas:
Kui tehnika ümber viskad siis enam need algsed valuveljed uutele püstakutele ju ei istu.
Pead sillad ka ära vahetama ja seega saad ikkagi need randiga veljed mulle maha müüa

Rummud saab eraldi ka ära vahetada, teine laager ja rumm sisse. Sel juhul pean ainult turboka pidurikettaid modima jne. Et eks mõtlen seda.

Tahaks väga neid velgi alla saada..
rainerros kirjutas:
haige vend oled ikka. nüüd talvel tegemist ikka jagub

Tegemist jagub talveks täiega, aga eks ehitamiskohaga natuke jamad lood. Pole sellist garaazi, katusealust, kus mahuks midagi tegutsema. Eks näis, kui kiirelt asjad liikuma hakkavad tänu sellele miinusele.
olx1985 kirjutas:
ark-s plaanid arvele ka võtta? huvitav mis nad sul selle 4x4 tegemise kohta ütlevad. Mul sierral öeldi, et ümberehtius ja vaja luba taotleda ning raha maksta, kuna ei ole tehasepoolt sellist olnud

Plaan dokkides ka ilusti mootorivahetus kirja panna

Õnneks see orig mootor, ei tohiks jamasid tulla. Neliveo koha pealt peaksin natuke enne uurima. Selle võiks ka jah passi saada. Tehasepoolt samale kerele on 4x4 Turbo tulnud, seega ma loodan meeldivat käekäiku vormistamisel. Millalgi saadan ARKi kirja.
Birdshit kirjutas:
Öige tegu ja ainult pealehakkamist!

Seda on vaja, tänud.