Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 11:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 923, 924, 925, 926, 927, 928, 929 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 18.11.2011 23:18 

kaabakaz kirjutas:
Kivissaar kirjutas:
mis autost jutt käib?:d

[ katkise auto pilt ]

Lollakas känks koos kotis oleva lapsega otsustas teed ületada :twisted:

Ma mäletan, et plaanisid ja ka mainisid Eestist ära minemist foorumis ja nüüdseks oled siis paljude eestlaste unelmatekodus? Austraalias. Kuidas siis ka ära tasub?

Juhtus nii palju, et ladusin Volvo V40 tagumise otsa küttepuid täis ja tõin Tallinna ( kuna pidin korra läbi käima, siis kasutasin võimalust ). Autost välja pole viitsinud veel visata :D
Homme ka päev.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 23:23 
Eliit
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Seda, et E39 on psk auto.

Kõik räägivad jah seda, aga ma ei tea kurat. E39 ja E38 on ainsad bemmid, mida ma hetkel tahaks.
Olles sõitnud mitmeid kordi SELLE konkreetse autoga ja vaadanud kõrvalt, kuidas see auto üldse lagunenud pole, siis ei tundu mulle need e39-d üldse halvad autod. Muidugi sportistmed ja lisad mängivad ka suurt rolli, tavaliste istmetega ja ilma lisadeta plank editionit küll ei tahaks. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 23:37 

Kasutajale Reimersile meeldivad kah jubedalt E39'sad :D

:evil:

Ta võib rääkida, kui palju ta on aega, raha, närve oma endisele E39 matnud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 23:42 
Kasutaja avatar

üldiselt on e39 puhul hea kestvus rohkem erandi kui reegli teema...piisavalt näinud-kuulnud erinevate tuttavate hädasid ja sellest piisab et endale ei taha ja teistele ka ei soovita...pigem soovitan e38-t juba, seal on kestvus tunduvalt parem

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 00:21 
Kasutaja avatar

Seda juttu, et E39/E38 pask on räägivad vennad, kes endisi ehitusmeeste peldikuid ainult jaksavad osta. Meenub kohe üks "ehitusmehe" 728 siit foorumist. Need turu odavama otsa masinad on käest lastud ja sõidurõõmu ning murevabasid kilomeetreid sealt loota ei tasu.
Ise olen ühe ja sama E38-ga sõitnud nüüdseks juba üle 5 aasta ning niipea maha pole plaanis küll müüa. Tõsi küll, juppe olen seal palju ära vahetanud, kuid nüüdseks 13 aastat vana auto nõuabki tihedamat hoolitsust. Sama jutt kehtib ka E39 kohta - tegemist on suhteliselt sama tehnikat kätkevate masinatega. E38-s on elektroonikat baasvarustuses rohkem.

EDIT: Vanalt E39/E38'lt ei tasugi oodata mingi Golfi-käru lollikindlust. Keerulisi sõlmi-detaile on seal kordades rohkem(a'la sillad, elektriajamid, elektroonika). Miski pole igavene.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 00:52 
Kasutaja avatar

no siinkohal ei kannata võrrelda e38-t ja e39-t...vaieldamatult jääb kestvuselt alla e39 isegi kui ta on old korraliku inimese käes...võta ebk-st ntx lahti H_Marguse, Mirko või ka siin figureeriva Reimersi teemad, eks seal on seda kirumist omajagu, liiatigi et mitte ühegi masinaga neist kolmest pole tegemist ehitusmeeste rondiga ja ei saaks öelda väga kalla ja talla lifestyle :D...e38 seevastu on palju kestvam tükk...sealjuures juppide hinnad jäävad samasse klassi mõlemal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 00:58 
Kasutaja avatar

Kui pappi ja aega on,siis võib vabalt bemmidega sõita.Peale 2 omatud e38sat ja 5a jooksul nendesse maetud u.9k euri ei julgeks küll väga soovitada kellelegi.Esimene sai ostetud siis,kui igal tatil veel ei olnud sellist.Muidugi üks põhjus,miks palju raha kulus nende peale,oli see,et kummagagi ei käinud enne ostu kusagil kontrollis ja suure tõenäosusega oleks üks või isegi mõlemad ostmata jäänud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 01:16 
Kasutaja avatar

See on ammuteada fakt, et kui raha auto alla matta ei taha, siis BMW-d ära osta :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 02:14 

McRicco kirjutas:
no siinkohal ei kannata võrrelda e38-t ja e39-t...vaieldamatult jääb kestvuselt alla e39 isegi kui ta on old korraliku inimese käes...võta ebk-st ntx lahti H_Marguse, Mirko või ka siin figureeriva Reimersi teemad, eks seal on seda kirumist omajagu, liiatigi et mitte ühegi masinaga neist kolmest pole tegemist ehitusmeeste rondiga ja ei saaks öelda väga kalla ja talla lifestyle :D...e38 seevastu on palju kestvam tükk...sealjuures juppide hinnad jäävad samasse klassi mõlemal

Erinevaid foorumite teemasid lugedes on jäänud mulje, et tegelikult nad ei lagune midagi nii meeletult. Need erakordselt õnnetud masinad on pigem pedantlike omanike valduses ning kuna valdav enamus enda autosid ei remondi, siis viiakse auto iga pisema probleemi korral remonti. Lõpuks jääbki mulje, et autol on koguaeg midagi rikkis. Odavamate ning lihtsamate masinatega esineb ka pisivigu, kuid vanemate masinate puhul tihti ei pöörata kõikidele pisiasjadele tähelepanu ning prioriteediks on ikkagi põhiagregaatide korrasolek. Kui hakkata suvalist Golf 3 sama pedantlikult korras hoidma nagu neid "ülilagunevaid" BMW-sid, siis võib see nimekiri sama pikk tulla lõpuks. Enda kogemuste põhjal küll näiteks E39-l midagi meeletult lagunevat ei ole, otseselt sõitmist mitte segavaid pisivigu on kõigil, lihtsalt vanematel autodel peetakse neid lõpuks loomulikus ning enamik inimesi ei viitsigi neid korda teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 07:11 

Perkele kirjutas:
ostsin paar kuud tagasi angel eyes tuled bmw-le 150 euriga. nüüd proovisin maha müüa. keegi vedu ei võtnud. Lõpuks täna mingid mustlased helistasid, tulid perega kohale ja ladusid 200 käe peale:D

Hõbedane e46 kupee?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 09:30 
Kasutaja avatar

ändi kirjutas:
Kui pappi ja aega on,siis võib vabalt bemmidega sõita.Peale 2 omatud e38sat ja 5a jooksul nendesse maetud u.9k euri ei julgeks küll väga soovitada kellelegi.Esimene sai ostetud siis,kui igal tatil veel ei olnud sellist.Muidugi üks põhjus,miks palju raha kulus nende peale,oli see,et kummagagi ei käinud enne ostu kusagil kontrollis ja suure tõenäosusega oleks üks või isegi mõlemad ostmata jäänud.

Siis palun soovita inimestel autot kontrollida mitte autot maha teha.
Täieliku bmw-st eemale hoidva inimesena sattus suvel minu käsutusse üks 535i Mul ei olnud ühtegi halba sõna öelda. Kõik oleneb sellest kuidas on autot hooldatud.
Mida ma inimestele ei soovitaks on neljanda ringi autod mis on makrofleksist ja jumala armust üles ehitatud ja nendele leitud hea-usksed ostjad siit teemast kes irisevad et teatud auto on juba eos valesti ehitatud ja halva kvaliteediga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 10:34 
Kasutaja avatar

oolmaiti kirjutas:
ändi kirjutas:

Siis palun soovita inimestel autot kontrollida mitte autot maha teha.
Täieliku bmw-st eemale hoidva inimesena sattus suvel minu käsutusse üks 535i Mul ei olnud ühtegi halba sõna öelda. Kõik oleneb sellest kuidas on autot hooldatud.
Mida ma inimestele ei soovitaks on neljanda ringi autod mis on makrofleksist ja jumala armust üles ehitatud ja nendele leitud hea-usksed ostjad siit teemast kes irisevad et teatud auto on juba eos valesti ehitatud ja halva kvaliteediga.

Kui kaua sa selle bemmiga ringi kärutasid?Mitte väga kaua ilmselt.Neid bemme,millest praegu jutt käib,ei leia väga esimese,teise või kolmanda ringi omana.Enamusel on palju omanikke olnud.Muretumalt sõidavad ilmselt tõesti need,kes igat pisiviga tähele ei pane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 10:52 
Eliit

Ah ei tea, ma naudin enda BMW omaniku elu, jupid odavad, tehnika lihtne, elektroonikat on täpselt niipalju kui mootori juhtimiseks vaja plus tuled ja makk ja elu nagu lill :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 10:59 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Ah ei tea, ma naudin enda BMW omaniku elu, jupid odavad, tehnika lihtne, elektroonikat on täpselt niipalju kui mootori juhtimiseks vaja plus tuled ja makk ja elu nagu lill :D

optimism viib edasi. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 11:16 
Eliit

Räägin nii nagu elu on :D Okei, mul oli E34 ka juba M60 mootoriga ja 95 aasta ehk poolkõva üleminek ennem E39t ja see tahtis märksa rohkem raha koguaeg saada kui üks vana hea lihtne E30.

Aga küsige foorumis Hannes525 käest kui palju E39 kuus raha nõudis ja kui palju E34 kunagi varem ja E38 praegu, saate võrrelda.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 923, 924, 925, 926, 927, 928, 929 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis